Inlägg från: Anonym (tänk) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tänk)

    Lesbiska vettiga tjejer

    Bellagio skrev 2019-01-10 13:56:09 följande:

    Min tråd försvann, eller så råkade jag radera????

    Skriver en ny gnälltråd!

    Vart finns vettigt gay folk?

    Har bara varit singel 6 månader och vill inte ge mig ut på "marknaden". Det lilla jag sett på nätet och gaykrograr räcker. "Allt" kretsa kring sex. Missförstå mig rätt, sex är absolut trevligt men inte det jag söker i första hand. Så hur träffar jag en vettig brud? Ge mig förslag..

    Tror ibland jag skrämmer bort eller så har jag för höga krav?

    Personen ska vara intellektuell och utmana mina tankemönster (en djup diskussion går jag igång på), gärna en högre utbildning (upplevelsen är att de personerna har förmåga att analysera och relatera på ett annat sätt) mitt ex var brandman (kvinna) så absolut inget krav. Spontan utan att vara totalt galen, se möjligheter isf hinder.

    Har jag för höga krav? Och vart hittar jag henne?

    Fick tips i tråden som försvann att jag skulle omvända en hetrobrud, och det ligger nästan närmast till hands ????


    varför tänker du att du har för höga krav? Det är väl bra att du vet vad för slags egenskaper du vill ha och värdesätter i en kvinna. Tänker jag. Det ser jag inget fel i alls :=) Varför tror du att du ibland skrämmer bort? På vilket sätt upplever du att du gör det? Nätsidan QX är bra. Där har det (iallafall tidigare) funnits kvimnor med förmåga att analysera och relatera. Det var dock längrsen jag var där nu så trist om det har gått från att ha vettiga samtal där till att bara kretsa kring sex?
Svar på tråden Lesbiska vettiga tjejer