Inlägg från: Anonym (Vettig kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vettig kvinna)

    Lesbiska vettiga tjejer

    Bellagio skrev 2019-01-10 13:56:09 följande:

    Min tråd försvann, eller så råkade jag radera????

    Skriver en ny gnälltråd!

    Vart finns vettigt gay folk?

    Har bara varit singel 6 månader och vill inte ge mig ut på "marknaden". Det lilla jag sett på nätet och gaykrograr räcker. "Allt" kretsa kring sex. Missförstå mig rätt, sex är absolut trevligt men inte det jag söker i första hand. Så hur träffar jag en vettig brud? Ge mig förslag..

    Tror ibland jag skrämmer bort eller så har jag för höga krav?

    Personen ska vara intellektuell och utmana mina tankemönster (en djup diskussion går jag igång på), gärna en högre utbildning (upplevelsen är att de personerna har förmåga att analysera och relatera på ett annat sätt) mitt ex var brandman (kvinna) så absolut inget krav. Spontan utan att vara totalt galen, se möjligheter isf hinder.

    Har jag för höga krav? Och vart hittar jag henne?

    Fick tips i tråden som försvann att jag skulle omvända en hetrobrud, och det ligger nästan närmast till hands ????


    Känner igen mig mkt, ser mig dock inte som varken hetro lr gay. Jag faller absolut för det intellektuella, förmågan att kunna relatera, analysera och se nyanserat. Har själv ingen högre utbildning, så det kravet har jag inte. Men brukar dock falla för dessa pga att det mentala utbytet är högre och vi hamnar oftare på en rätt jämn mental nivå.

    Jag har nog en tendens att nästan falla för femenima killar som är begåvade känslomässigt och sensuellt mjuka, då de oftare har de egenskaper jag söker, nästan lite gay varning.. Gillar även blyghet, det brukar trigga mina sinnen lite extra.

    Jag har inte rutat in mig själv, så är öppen för båda könen och faller mer för de personliga egenskaperna.

    Men ett yttre attribut är såklart väldigt viktigt eftersom det också stimulerar alla sinnen.

    Jag är mer själslig än ytlig, den saken är säker.

    Humor är också en viktig del för mig, jag lägger gärna in min knasiga humor och är nog lättsam som person.

    Använder humor till det svåra, jobbar alltid med mig själv i utvecklande mening.

    Den person som umgås mycket med mig måste verkligen vilja förstå mig och kanske även vara lite utanför ramen själv. Gärna lite filosofisk abstrakt och konstintresserad :)

    Kan nog säga att jag önskar träffa någon som är lik mig, ser på livet med liknande ögon liksom.

    Kan du träffa någon på tex jobb, det är stor skillnad att möta någon i en vardaglig situation, än tex på en krystad date eller via en app. Alt via någon gemensam förening eller hobby?
  • Anonym (Vettig kvinna)
    Bellagio skrev 2019-01-11 11:06:15 följande:

    Högre studier är inget krav ???? bara det att där finns oftast det jag söker i en person. Det kan absolut finnas utan att personen pluggat. Har du levt med kvinnor? El är det "bara" funderingar? Jag har barn med en man, men är trots det sedan många år övertygad om att jag är flata...

    Tyvärr ingen på jobbet..


    Nej aldrig levt med en kvinna och lite tveksam på om det skulle funka. Tänker mig känsloutbrott av råge =) men har haft många gayvänner och ser att många får till fina relationer. Har haft lite kortare romanser i yngre år, är inte helt främmande för konstellationen om man säger så.
Svar på tråden Lesbiska vettiga tjejer