• Anonym (trash­aggan)
    Äldre 10 Jan 19:40
    1883 visningar
    116 svar
    116
    1883

    Är min pojkvän pedofil?

     


    Min pojkvän blir alltid mycket populär hos alla barn. Då vi är bortbjudna försvinner han bort med barnen och han är ofta barnvakt till sina kompisars barn och med dom går han på bio, på museum eller bara leker. Till detta kan skrivas att han ofta filmar barnen när de leker eller tar kort. Det i sig är kanske inte märkligt. Vidare kan berättas att han är mycket fokuserad på min son - han vill alltid att sonen ska vara med när vi träffas - och om han inte är det - frågar han efter honom. Han kommunicerar med min son via sms - oskyldigt kanske - men ändå. Fick härom dagen reda på att han när han var 35 år blev tillsammans med en skolflicka som gick nian. På detta regaerade jag inte nämnvärt, då han sa det - dock har jag tänkt på det oavbutet seanste dygnet. Ytterligare en omständighet är att han inte kan få orgasm. Han säger att han aldrig fått det med en tjej i hela sitt liv. Han äter antideppressiva men han säger att orgasmen uteblivit hela hans liv. Jag vet inte om jag överanalyserar - men jag tycker jag ser en indiciekedja här som känns obehaglig. Är det så att han helt enklet inte kan få orgasm för att det inte är kvinnor han tänder på? Kan han ha böjelser av otillåten karaktär?

  • Svar på tråden Är min pojkvän pedofil?
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 10 Jan 21:01
    #10

    Jag reagerade inte då ... jag var trött och jag blev chockad. Hela natten tänkte jag på det och nu tänker jag på det hela tiden - detta att han som 35-ring var ihop med en högstadieflicka. Det är anmärkningsvärt

  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 10 Jan 21:04
    #12
    Tecum skrev 2019-01-10 20:55:44 följande:

    Man ska alltid vara misstänksam mot män som är överdrivet intresserade av barn, det är ett klassiskt beteende hos pedofiler. Jag hade inte lämnat honom ensam med din son eller andra barn. Har du kollat vad han sysslar med på nätet?
    Att han var ihop med en 15-åring är inte så alarmerande, hon har trots allt kvinnliga attribut. Mer mysko då att han inte får orgasm varken med dig eller henne, det tyder på att han har andra preferenser.


    Han har sagt att han som ung kunde få orgasm med tjejer (de var ju också unga) och så har han sagt att han fått det vid något tillfälle med en tjej (kanske 15-åringen) Jag har inte tillgång till hans dator och kan inte se vad han gör på nätet. Han är väldigt duktig med datorer ... och kan väl kryptera det mesta
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 10 Jan 21:06
    #15
    Anonym (X) skrev 2019-01-10 20:47:45 följande:

    Varför reagerade du inte på att han var ihop med en 15-åring?


    Jag blev chockad. Nu har jag inte träffat honom på ett par dagar och tänker på detta hela tiden. Det känns olustigt alltihop
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 10 Jan 21:10
    #16
    Anonym (X) skrev 2019-01-10 21:04:39 följande:
    Det vet du ju iofs inte.

    Men att öht träffa någon som generellt umgås i helt andra kretsar än en själv, och lägga in en stöt på någon som kanske inte ens var byxmyndig när de träffades...  Och som varken har erfarenhet eller samma sociala ställning som en 35-åring -Nej, det är stört.
    ja
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 10 Jan 21:12
    #17
    Anonym (Jaha) skrev 2019-01-10 19:45:17 följande:

    Ja jag tror man ska lita på sin magkänsla. Hade gjort slut för jag hade tänkt på mina barn först o främst!


    jag vill inte göra slut än. Tänk om jag misstar mig. Jag kommer vara på min vakt dock
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 11 Jan 06:19
    #29
    +2

    Tack för alla svar! Jag är så förvirrad just nu .... allting käns märkligt. Jag kommer vara på min vakt - men efter det att han berättade om relationen med den 15:åriga flickan har mina känslor för honom avtagit så starkt att jag undrar om de ens kan återkomma. 

  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 11 Jan 06:54
    #30
    smulpaj01 skrev 2019-01-11 00:09:43 följande:

    Bara det faktum att han varit med en liten flicka på 15 år när han var 35 skulle få mig att dumpa karln! Vilket äckel...


    ja ... jag känner så. Vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Vill inte framstå att jag dömer eller anklagar - men behöver veta.
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 11 Jan 07:15
    #34
    Anonym (Magkänslan!) skrev 2019-01-11 07:07:49 följande:

    Ts lyssna på din magkänska! Något stämmer inte, tycker du gör en bra o riktig analys av honom. Försök lämna honom!! Du har nog rätt om honom!


    Ja! Något är konstigt. Jag tänker att jag kan fråga honom försiktigt till en början ...
  • Anonym (trash­aggan) Trådstartaren
    Äldre 11 Jan 07:33
    #40
    Anonym (Mia) skrev 2019-01-11 07:17:20 följande:

    Pedofil eller inte, svårt att säga. Men precis som du säger låter det ju misstänkt. Vad skriver han till din son? 

    Sedan detta att han var ihop med en 15-åring (kanske räknas som pedofili?). Vad har du för värderingar? Vill du verkligen vara ihop med någon som varit ihop med en 15-åring? Delar ni värderingar då?

    Tycker det låter obehagligt.

    Skulle jag få reda på att min sambo varit ihop med en sån ung, skulle jag fundera mkt på om vi hade samma värderingar.

    Det är som att få reda på att ens man gått till prostituerade förut. Även om det inte hänt nu, känner man att det går emot ens värderingar. Har ej hänt mig, men menar att folk skriver det ibland.

    Om du gör slut, se till att din son byter nummer då. Blocka honom åt din son.


    Ja. Detta med 15-åringen är värst. Det är informationen om detta som gjort att jag rannsakat vårt förhållande. Saken är den att han var ihop med denna flicka/kvinna i 7 år ... gör det det hela mindre anmärkningsvärt kanske?
Svar på tråden Är min pojkvän pedofil?