• Dahlton

    Frustrerad

    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-10 23:21:21 följande:

    Jag blir snart galen av att tänka på den jag bestämt mig för att inte tänka på. Han hemsöker mig varenda kväll när jag ska försöka sova och det känns som att hela kroppen ska gå i bitar om jag inte får honom naken i min säng snart. Han är inte lämplig för mig och jag vill inte vilja ha honom. Någon som känner likadant eller har en vettig åsikt? Hur gör man för att sluta vilja ha en särskild person?


    Jag kan känna igen mig i dina tankar. Har man skapat en bild av någon och låtit fantasierna sättas i rullning är det svårt att stoppa tåget. Du får ersätta honom med någon annan. Men innan du får för starka ha begär även där så bryter du. Du ska se att den första då har försvunnit eller i alla fall minskat i styrka. Det där ha begäret känner jag igen och det är lurigt. Antar att du är en passionerad person som lätt ger dig hän.

    Hoppas det släpper snart.
  • Dahlton
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-11 18:57:08 följande:

    Jag försöker ersätta honom med att tänka på någon sexig man ur en film eller så, men det fungerar sådär. Ja, jag hoppas också att det släpper snart. Tack för ditt svar.


    Ja det är inte lätt. Har det satt sig så brukar det vara svårt. Men drömma om någon du sett på film eller kanske sexchatta med någon annan. Bryt mönster, få något nytt att tänka på.
Svar på tråden Frustrerad