• Anonym (Demok­ratidö­d)
    Äldre 11 Jan 18:39
    222 visningar
    120 svar
    +6
    120
    222

    Alliansen är död! Äntligen:)

    Du menar väl att slutet på demokratin står vid dörren. Se hur vänstern redan förstört landet med sin flyktingpolitik.

    Hoppas på ett inbördeskrig snart så politikerna får sona sitt maktmissbruk.

  • Anonym (Demok­ratidö­d)
    Äldre 11 Jan 19:18
    #8
    +2
    Anonym (man) skrev 2019-01-11 18:57:15 följande:

    Högern stängde inte heller dörren direkt, alla partier utom nassarna körde med samma snack. Men nu den populistiska högern såklart vänt kappan efter vinden som de alltid gör.

    Tyvärr är det ju sällan politikerna som får sona ett inbördeskrig, de drar till något annat land och så får civilbefolkningen klara sig bäst de vill. Känns ju jävligt dumt att hoppas på krig i sverige? varför inte hoppas på att både svenskar och invandrare kan hjälpas åt att skapa ett bättre sverige?


    Vilka invandrare? Man lämnar fru och barn för att komma hit och snylta på skattepengar. Man vill inte ens bygga upp sitt eget land, varför tror du man dskulle lyfta ett finger ens för att bygga upp sverige?

    När välfärden väl kollapsar kommer lycksökarna lämna landet till nästa bidragsparadis och kvar står vi och de idiotväljare som röstade på skiten och undrar hur det gick till...

    Det kanske är dags att gå ut på gatorna och ta tillbaka makten. Lööf har sålt ut sig, rädd om sitt eget jävla skinn. Sveriges svikare nummer ett.

    Jag hoppas det blir ett jävligt besvärligt mandat vid makten för Löfven. De har ju redan slösat fyra jävla månader på sandlådan...
  • Anonym (Demok­ratidö­d)
    Äldre 11 Jan 19:39
    #20
    Anonym (hopp för Sverige) skrev 2019-01-11 19:28:05 följande:

    Håller med dig i det mesta förutom SD vid makten. Vad jag hoppas på nu är att vänstern växer och socialismen blir starkare eftersom sossarna har svikit socialdemokratin. Också att vi får en stark motståndsrörelse i Sverige i stil med gula västarna och att folk blir bättre på att demonstrera och visa sitt missnöje.

    Det jag fasar mest med denna konstellation är precis som du marknadshyror och försämrad arbetsrätt. Att få sin hyra höjd med ca 30 % som de befarar med liberalernas politik och marknadshyror, skulle innebära en katastrof för alla låginkomsttagare i Sverige som inte längre hade kunnat bo nånstans. Så frågan är hur många uteliggare som hade krävts för att det ska bli förändring och att svenskarna ger sig ut på barrikaderna med sina flaggor och krav. Jag ser nästan fram emot en folkstorm mot etablissemanget:) Nu får det fan vara nog!


    Förstår inte varför SD intre får ha inflytande. 1.1 miljoner röstade på dem, i nästa val, om nu inte Löfven gör sig yåtill diktator, blir det nlg 3-4 miljoner.

    Å andra sidan hade jaggärna sett lite handlingskraft i folket. Men så fort nån grupp går ut och demonstrerar skrivs extremiststämpeln dit av msm. Och då blir folk räfdda och vågar inbte demonstrera. Det är så man kuvar ett folk.

    Och Sverige låg högt i rankingen av demokratiska länder i EU. Jo tjena...
Svar på tråden Alliansen är död! Äntligen:)