• Anonym (man)
    Äldre 11 Jan 18:57
    215 visningar
    120 svar
    120
    215

    Alliansen är död! Äntligen:)

    Anonym (Demokratidöd) skrev 2019-01-11 18:39:59 följande:

    Du menar väl att slutet på demokratin står vid dörren. Se hur vänstern redan förstört landet med sin flyktingpolitik.

    Hoppas på ett inbördeskrig snart så politikerna får sona sitt maktmissbruk.


    Högern stängde inte heller dörren direkt, alla partier utom nassarna körde med samma snack. Men nu den populistiska högern såklart vänt kappan efter vinden som de alltid gör.

    Tyvärr är det ju sällan politikerna som får sona ett inbördeskrig, de drar till något annat land och så får civilbefolkningen klara sig bäst de vill. Känns ju jävligt dumt att hoppas på krig i sverige? varför inte hoppas på att både svenskar och invandrare kan hjälpas åt att skapa ett bättre sverige?
  • Anonym (man)
    Äldre 11 Jan 19:01
    #4
    Anonym (hopp för Sverige) skrev 2019-01-11 18:32:41 följande:

    Fler än jag som jublar över att Sverige nu väljer en annan väg än högerextremismens?

    Detta är det viktigaste steg vårt land kan ta även om socialdemokratin fått sälja ut sin själ i många stora frågor. Men hellre det än SD och högern som hade gjort vårt land oigenkännbart och ökat klyftorna och fattigdomen på ett skrämmande sätt. Nu kan äntligen vänstern få chans att blomstra ordentligt och även den riktiga socialdemokratin.


    Sossarna har ju i många år glidit år höger så jag tror inte deras politik kommer skilja sig så mycket från borgarnas annat än att de kanske bromsar tokutförsäljnigen av allmännytta och bromsar privatiseringen av allt lite grann.

    Dessutom är det ganska jämt mellan blocken så opsitionen kommer få väldigt mycket makt och regeringen ganska inskränkt makt om man räknar i mandat i riksdagen.
Svar på tråden Alliansen är död! Äntligen:)