• Anonym (anony­m)
    Äldre 12 Jan 16:52
    542 visningar
    9 svar
    9
    542

    Vad är det för fel på min kropp?

    line02 skrev 2019-01-11 22:02:37 följande:

    Hej!

    Den 16 januari i år var det exakt 1 år sedan jag bestämde mig för att sluta äta p-piller.. har fortfarande inte stabiliserat mig i kroppen. Fattar inte vad felet är???? Har inte fått en enda mens av mig själv utan läkarna har i princip tvingat i mig tabletter som gör att jag ska få mens..

    Inte nog med det, varje månad får jag mensvärk.. men det kommer aldrig något blod!! Det har varit såhär i ca 7 månader nu. Jag ringer till läkaren och ber om att få hjälp.. hur kan det liksom kännas exakt som mens men jag blöder inte? Då är svaret att det är tarmarna som bökar. En gång i månaden? Jovisst.. tarmarna är det som gör ont. Mensen kommer när den är redo får jag höra. Samtidigt säger dom att jag ska ta Provera (eller vad tabletterna nu heter) för att jag ska få en blödning för det är bra för kroppen att blöda ibland, men nu då senaste månaderna har jag vägrat!

    Dom vill heller inte ta nya hormonprover på mig, för senast det togs var för 6 månader sedan och "ingenting kan ha förändrats på så kort tid". Så jag sitter här och mår skit. Finnar utav själva fan och får ingen hjälp! Läcker ur bröstet har jag gjort sedan april, och bara från ett bröst. Aldrig varit gravid och är inte det heller.. får ingen förklaring till det spektaklet heller. Känner mig inte alls sexig.. hjälp!


    Om det läcker ur bröstet så prata med din gyn och be att få ta prov för Prolaktin. Det ska tas fastande (inga mediciner, ingen mat eller vatten) blodprovet tas på morgonen innan kl 10.

    Om du har förhöjt värde så behöver du bli remiterad till en Endokrinolog för att göra Magnetkamera undersökning av ditt huvud.Har man högt Prolaktin kan man nämligen ha en godartad tumör i huvudet som heter Prolaktinom. Då behöver man få behandling med Pravideltabletter eller Norprolactabletter.

    Jag har själv förhöjt Prolaktin och har gjort Magnetkameraundersökning av min hjärna.
  • Anonym (anony­m)
    Äldre 12 Jan 22:43
    #3
    line02 skrev 2019-01-12 22:29:43 följande:

    Tack! dom har redan gjort detta och hittade ingenting. Har säkert tagit 50 blodprover förra året då jag haft såna extrema besvär av allt möjligt pga att jag slutade med p piller.. dom vill inte ta nya prover nu heller. Ska ändå be dom göra det. Avskyr läkarna alltså. Har du fått tumör?


    De hittade ingen tumör på mig, den kan vara för liten för att ses har jag läst.

    Hoppas du hittar nån vettig läkare.
Svar på tråden Vad är det för fel på min kropp?