• Sprallig

    Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...

    Jag är en vuxen man som inte har det så lätt med kvinnor minst sagt. Jag är alltså 30+ och har bara haft sex en gång i mitt liv och det var när jag var 22. Efter det har det varit helt dött. Jag minns inte ens hur det känns att vara intim med en tjej.

    Detta har lett till en depression och jag skulle verkligen vilja ligga och mysa med en tjej och se om det känns bättre, jag är väl främst intresserad av närheten och att vara naken med en kvinna än själva sexet. Tycker ni att det är helt fel för någon som mig att åka till ett land där det finns lagliga bordeller?

  • Svar på tråden Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...
  • Sprallig
    Anonym (Nej) skrev 2019-01-11 22:49:04 följande:

    "Mysa"? Med någon som verkligen inte vill vara nära dig det minsta egentligen? Hade jag aldrig velat.

    Och från det att du har köpt sex så är du körd om någon du verkligen bryr dig om får reda på det. För mig hade det varit en total dealbreaker, hade aldrig varit med ngn som köpt sex.


    Såklart jag helst inte velat det. Därför jag inte gjort det. Men vad har jag för val? Jag vill försöka minnas hur det känns. Jag är liksom en man i mina bästa år.

    Och såklart skulle jag inte berätta för någon någonsin.
  • Sprallig
    Jemp skrev 2019-01-11 23:02:53 följande:

    Ja givetvis är det fel av dig. Vad ger dig rätten att utnyttja nån annan?


    Jag skulle självklart bara göra det med någon frivillig.
  • Sprallig
    Anonym (Sådär..) skrev 2019-01-11 23:55:52 följande:

    Har du försökt på nån sida på nätet och sagt som det är, kanske nån som är nyfiken å intresserad.


    Jag har försökt i tio år utan framgång. Jag har insett att ingen kommer ligga med mig utan att få betalt.
    Anonym (?) skrev 2019-01-12 02:22:55 följande:

    Gör det bara om du gett upp allt hopp att någonsin träffa en tjej som vill vara med dig för dig. Det är det du får betala nämligen utöver pengarna då.


    Jag har ju gett upp hoppet. Jag har insett att jag är körd. Jag har inget att förlora.
    Anonym (M) skrev 2019-01-12 07:41:20 följande:

    Sedan är det inte så svårt att hitta någon att ha sex med nuförtiden. Börja umgås mer med nytt folk, skaffa en ny hobby, chatta med andra och intressera sig för att umgås och ha trevligt - det är hursomhelst mer respektfullt än att köpa en verklig människas kropp.


    Det är förbannat jävla svårt att hitta någon att ligga med idag (som kille). Jag vet massor med män i samma situation. Det är bara att gå in på Flashback och läsa om alla oskulder mellan 25-50, det kryllar av dom.


  • Sprallig
    Dr Nail skrev 2019-01-12 10:29:11 följande:

    Men varför frågar du om tillåtelse?! Här av alla ställen!

    Gör det! Åk och köp en sexuell tjänst och var glad. Tror du någon kommer tacka dig om du avstår? Vem lever du ditt liv för? Hade jag varit i din situation hade jag köpt sex som folk går på toa! En sån bagatell...


    Jag ville bara höra folk åsikter.


  • Sprallig
    Anonym (Siv) skrev 2019-01-12 15:03:13 följande:

    Jag funderar på att söva min granne och våldföra mig i hans anal med en kavel. Är det ok? Jag funderar nämligen på det. Jag har ganska svårt att få män och sex så jag tycker jag har rätt till det. jag lägger en slant för det i hans brevlåda sen.


    Fast det där är våldtäkt. Jag tänker inte våldta någon.
    Mimosa86 skrev 2019-01-12 15:07:22 följande:
    För övrigt så är köp av prostitution ett BROTT. De utgör en kriminell handling om du försöker köpa dig en människa.
    Det var därför jag skrev att jag ska göra det i ett land där det inte är ett brott. Jag vill inte göra det i Sverige på grund av att jag är relativt högt uppsatt politiskt och jag vill inte riskera att hamna i Aftonbladet.

  • Sprallig
    Ignoramus skrev 2019-01-12 19:32:10 följande:

    Svårt att sympatisera med en sexköpare som sätter sina egna behov framför andras. Varför våldtar han inte en tjej i parken bara? Resultatet är ju detsamma, bara billigare...


    Tycker du på riktigt att det är samma sak?
  • Sprallig
    Ignoramus skrev 2019-01-12 19:42:19 följande:

    HAHA ja herregud. Vilken olycklig cirkus, alltid nån stackare som hamnar utanför den stora liggkarusellen... :( :( :( Hisnande tanke (sitter du ner?), det finns tjejer som inte heller får ligga. De har bara andra saker för sig än att sticka offerkoftor på familjeliv.


    Tjejer kan alltid få ligga om du sänker kraven och inte ser missbildade ut. För killar är det något helt annat...
    Ignoramus skrev 2019-01-12 20:01:55 följande:

    Kan inte alla män som inte har någon att ligga med börja ligga med varandra? Det hade väl löst alla problem för alla inblandade.


    Vi ska tvingas bli homosexuella plötsligt?

  • Sprallig
    Anonym (M) skrev 2019-01-12 20:10:01 följande:
    Attraktion handlar inte om enbart utseende, det är en liten del av hela ekvationen. Jag känner mängder med killar som inte ser ut som filmstjärnor men som är roliga, trevliga, charmiga, emotionellt tillgängliga, intresserade av sex för bådas njutning och inte bara sin egen som haft flera partners. Det finns väldigt många sätt att attrahera en partner på och det är ärligare än att hyra en ointresserad kvinnas kropp. Jag hade iaf inte fått en ego boost av tanken på att betala någon som inte alls ville ha mig men behövde gå med på det för att de har ekonomiska utgifter att betala, det är knappast sexigt. Sade förresten inte TS att han har en hög politisk position? En man med ett gott yrke, förmåga att uttrycka sig och passion för samhällsfrågor och andras välbefinnande borde inte ha svårt att attrahera kvinnor. Varför funderar förresten en man som är med och beslutar om allas vår välfärd, även de mest utsatta kvinnornas välfärd på att utnyttja just dem? . Om det är kvinnor ni vill attrahera så kanske ni bör lyssna på dem.
    Nu är jag inget socialt geni men ja jag kan väl tala eftersom jag är politiker. Däremot så har de flesta tjejer faktiskt ganska speciellt krav på partner och alla kan inte uppfylla dom. Tjejer som är tjocka kan banta eller göra magsäcksoperation, tjejer som har häxnäsa kan förminska till exempel. Vi killar som är korta eller inte har de normala manliga dragen kan inte göra något.

    Jag har ju inte köpt sex och önskar att jag aldrig tänkte tanken men samtidigt så minns jag inte ens hur det är att vara intim med en kvinna. Det enda jag vet är att jag mår dåligt av att vara utan.
  • Sprallig
    Anonym (Oturnärdutänker) skrev 2019-01-12 20:17:36 följande:
    Det finns massor av operationer som kan göras även på män, försök inte.
    Tyvärr kan man inte behandla dom problem jag har.
Svar på tråden Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...