• Sprallig

    Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...

    Jag är en vuxen man som inte har det så lätt med kvinnor minst sagt. Jag är alltså 30+ och har bara haft sex en gång i mitt liv och det var när jag var 22. Efter det har det varit helt dött. Jag minns inte ens hur det känns att vara intim med en tjej.

    Detta har lett till en depression och jag skulle verkligen vilja ligga och mysa med en tjej och se om det känns bättre, jag är väl främst intresserad av närheten och att vara naken med en kvinna än själva sexet. Tycker ni att det är helt fel för någon som mig att åka till ett land där det finns lagliga bordeller?

  • Svar på tråden Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...
  • Anonym (Sådär..)

    Du får väl fundera på om det är verkligen det du vill, de låter inte riktigt som det eftersom du vill ligga å mysa hellre. Menar att de kanske skulle kännas värre att gå till en bordell, det brukar kanske inte vara världens mysstämning där.

    Har du försökt på nån sida på nätet och sagt som det är, kanske nån som är nyfiken å intresserad.

  • foodforclouds

    Du är alltså beredd att betala för att begå ett övergrepp samt nära ett DJUPT problematiskt område? För att du saknar närhet?

    Läs vad personer som befunnit sig i prostitution har att säga om det. Läs Simon Häggströms böcker. Läs på om fakta och statistik kring prostitution, t ex hur en legalisering i stort sett bara innebär att (mäns) köp av sex accepteras av samhället. Kvinnornas utsatthet är fortsatt lika stor.

    Att sakna närhet är jobbigt. Det ursäktar dock aldrig att utnyttja en annan person.

  • Anonym (.)
    Anonym (Allahu Akbar - pang pang!) skrev 2019-01-11 23:55:00 följande:

    Suck. Alla som säljer sex är inte pengadesperata och utsatta narkomaner.

    Har själv pratat med exempelvis studenter som säljer sex i stället för att jobba extra med något de tycker är enbart tråkigt.

    Och finns de som arbetar och säljer för att få pengar till lyxkonsumtion.

    MEN, de flesta är såklart väldigt utsatta, MEN inte alla.


    ?? ??? ???????? ?? ??? ??? ?????? ???? ???? ??????
  • Anonym (?)

    Kan du inte gå till en sexklubb istället? Mkt nakenhet och kanske någon vill mysa.

    Måste du betala så be en tjejkompis du vet inte gör det pga droger.

    Men jag tycker inte du ska betala. Ingen kommer vilja vara med dig då och även om du håller tyst om det så vet du innerst inne att hon skulle göra slut direkt hon fick veta. Så det blir inte äkta närhet och blir inte den äkta du hon gillar utan din fejkbild av dig själv. Det kommer nog tära på dig i längden...

    Gör det bara om du gett upp allt hopp att någonsin träffa en tjej som vill vara med dig för dig. Det är det du får betala nämligen utöver pengarna då.

  • Anonym (H)

    Kan ju verkligen inte vara mysigt att ligga med någon som innerst inne inte ens vill ligga med dig, men som gör det för pengarna. Patetiskt.

  • Anonym (M)

    Jag var själv utan sex länge, ända tills jag fyllde 30 faktiskt men jag tänkte aldrig ens tanken på att köpa en annan människa. Sex var alltid en sådan frustrerande och ouppnåelig fantasi för mig under de där åren att när jag väl träffade någon och kunde ha sex i förhållandet så blev det nästan en besvikelse. Visst, det var trevligt och nytt men när man är utan sex har man en tendens att tro att det är mer avgörande än vad det egentligen är och att ett sexuellt förhållande skulle ändra allt. Det gjorde det inte.

    Min poäng är att det finns en risk att du gör en större sak av något än vad det egentligen är bara för att det gått ett tag och du inte minns alla nackdelarna. Sedan är det inte så svårt att hitta någon att ha sex med nuförtiden. Börja umgås mer med nytt folk, skaffa en ny hobby, chatta med andra och intressera sig för att umgås och ha trevligt - det är hursomhelst mer respektfullt än att köpa en verklig människas kropp. Läste en insändare som gjorde intryck på mig och som jag ville länka till, om sexköp ur säljarens perspektiv. www.svt.se/opinion/till-mina-sexkopare

  • Anonym (K)

    Jag tycker det är okej att vuxna friska kvinnor hyr ut sina kroppar. Det gör nästan alla. Vi arbetar ju.

    Så så länge man hittar "den lyckliga horan" och gör affärer med henne så ser jag inte problemet.

  • Anonym (Nix)

    Jag är 40+, bara legat med en kvinna.
    Jag var 35 första gången.
    Skulle aldrig köpa sex.
    Då går jag hellre utan. Skulle kännas fel på alla sätt.

  • Sprallig
    Anonym (Sådär..) skrev 2019-01-11 23:55:52 följande:

    Har du försökt på nån sida på nätet och sagt som det är, kanske nån som är nyfiken å intresserad.


    Jag har försökt i tio år utan framgång. Jag har insett att ingen kommer ligga med mig utan att få betalt.
    Anonym (?) skrev 2019-01-12 02:22:55 följande:

    Gör det bara om du gett upp allt hopp att någonsin träffa en tjej som vill vara med dig för dig. Det är det du får betala nämligen utöver pengarna då.


    Jag har ju gett upp hoppet. Jag har insett att jag är körd. Jag har inget att förlora.
    Anonym (M) skrev 2019-01-12 07:41:20 följande:

    Sedan är det inte så svårt att hitta någon att ha sex med nuförtiden. Börja umgås mer med nytt folk, skaffa en ny hobby, chatta med andra och intressera sig för att umgås och ha trevligt - det är hursomhelst mer respektfullt än att köpa en verklig människas kropp.


    Det är förbannat jävla svårt att hitta någon att ligga med idag (som kille). Jag vet massor med män i samma situation. Det är bara att gå in på Flashback och läsa om alla oskulder mellan 25-50, det kryllar av dom.


  • Dr Nail

    Men varför frågar du om tillåtelse?! Här av alla ställen!

    Gör det! Åk och köp en sexuell tjänst och var glad. Tror du någon kommer tacka dig om du avstår? Vem lever du ditt liv för? Hade jag varit i din situation hade jag köpt sex som folk går på toa! En sån bagatell...

Svar på tråden Vad tycker ni om sexköp? Jag funderar på det...