• Anonym (Stina­)
    Äldre 11 Jan 23:10
    103 visningar
    38 svar
    38
    103

    Hoppas på zombieoutbreak

    Man behöver ju inte fantisera om zombies. Der går alldeles utmärkt att titta på de epidemier som på riktigt drabbar riktiga människor i detta nu. Ebola, malaria, hiv. Det är de fattigaste som drabbas och it aint pretty. Som bortskämd internetanvändande svensk med gratis socialförsäkring och högkostnadsskydd behöver man inte tänka så mycket på det. Då kanske man vill fantisera för att få lite spänning. Men det är rätt barnsligt.

  • Anonym (Stina­)
    Äldre 11 Jan 23:16
    #8
    Anonym (Katastroftänkaren) skrev 2019-01-11 23:14:37 följande:

    Tanken är att det ska spridas över hela världen. Mänskligheten ska dö ut, så gott som hela åtminstone. Så moder jord får en chans att hämta sig.


    I väntan på det - gör du något för att drastiskt minska ditt eget koldioxidavtryck?
  • Anonym (Stina­)
    Äldre 11 Jan 23:30
    #10
    Anonym (Katastroftänkaren) skrev 2019-01-11 23:22:09 följande:

    Såklart! Jag har inte ätit kött på 25år, cyklar, odlar grönsaker, jobbar med miljö på jobb.

    Vad gör du?


    Jag personligen har arbetat som sjuksköterska i katastrofområden och sett de du kallar svaga fö. Barn, oftast. De dör först, de har ju minst möjlighet till näringsupptag och drabbas hårdast. Jag gissar att du har väldigt lite erfarenhet av verkligt, påtagligt mänskligt lidande. Du har en barnslig bild som du fått från populärkulturen och tror att du i verkligheten får en lika välregisserad katastrof och - gissar jag - där du själv ska vara hjälten. Tramsigt.
Svar på tråden Hoppas på zombieoutbreak