• Äldre 12 Jan 00:34
    806 visningar
    17 svar
    +1
    17
    806

    Har alla rätt att få veta att jag blivit förälder?

    Alltså, du har väl rätt att be henne hålla det hemligt.

    Men om det är en av dina bästa vänner, kommer hon inte ha bilder på barnet och vara med på saker som dop, födelsedagar, bara träffas på en fika osv? Även med bästa vilja i världen så kommer hon förmodligen råka försäga sig någon gång inom de närmaste säg 20 åren.

  • Äldre 12 Jan 19:57
    #12
    +1
    Hey19 skrev 2019-01-12 06:31:39 följande:

    Jag fattar att det låter skumt, men det här familjen snackar så mycket skit och som nybliven mamma orkar jag helt enkelt inte med skvallret just nu.

    Tänker bara att andra inte har en skyldighet att få veta vad som händer i ens liv när de inte är en del av det.. Men kanske måste stålsätta mig helt enkelt och ta det. Och ja, ställer är sjukt konservativt!!


    Vad ska du stålsätta dig mot? Byn du aldrig besöker ochinte har någon kontakt med, hur kan den påverka dig? Kommer byborna hyra en buss och åka till din stad för attt konfrontera dig? kommer de ta med facklor och eldgafflar, kanske tända ett bål?
  • Äldre 13 Jan 05:29
    #14
    Hey19 skrev 2019-01-12 22:41:13 följande:

    Grejen är att när min mamma valde att ta ut skilsmässa från min pappa så gick den lilla orten i taket. (Ingen otrohet eller liknande, kärleken var helt enkelt borta bara, men min pappa förstörd så klart). Mamma frystes ut och blev hårt ansatt, helt utan anledning!! Min väns familj var rätt drivande i detta och talade illa om min mamma trots att de egentligen inte visste något.

    Rädslan att detta ska hända igen har nog gjort mig livrädd, även om jag vet att jag borde vara stolt över mig själv och min fantastiska dotter.


    Men du svarar fortfarande inte på hur några byfånar som du ALDRIG KOMMER ATT TRÄFFA kan påverka dig och dina livsval.
Svar på tråden Har alla rätt att få veta att jag blivit förälder?