• Anonym (nja)
    Äldre 12 Jan 11:09
    730 visningar
    56 svar
    56
    730

    Hur mycket lägger sig din partner i?

    Anonym (Less) skrev 2019-01-12 10:36:57 följande:

    Hur mycket lägger sig er partner i hur ni klär och sminkar er?

    Riktigt less hur min man alltid granskar mig innan vi går ut, kritiserar kläder han inte gillar trots att jag inte bett om hans åsikt tex.. Men det jobbigaste är hur tydlig han är med att han vill att jag sminkar mig och blir upprörd om jag inte vill det. Han insisterar på hur mycket bättre man känner sig när man ?fixar till sig?, trots att jag inte alltid vill sminka mig och han verkar ha någon idé att man även ska göra sig fin för alla andra, typ dekorera deras värld...


    Det där har jag nog aldrig varit med om, varken i denna relation eller tidigare. Ok, visst, bra om folk säger åt en om man har matchat nåt väldigt fel, men annars behöver man väl inte säga nåt? 

    Säg åt honom att om han vet man mår så mycket bättre när man sminkar sig så kan han sminka sig själv. Du avgör när och om du vill ha smink! Ttroligen är det väl att han tycker du blir finare med smink (inget konstigt, det är väl därför smink finns) men blir märkligt när han inte säger det utan försöker få det att låta som om du ska må sämre utan smink. 
Svar på tråden Hur mycket lägger sig din partner i?