• Anonym (bikinilinjen)

    Jag får inte sola topless

    Tycker det är så urbota fånigt. Hur ställer ni er till om er partner vill sola topless på sin solsemester för att slippa få ett stort vitt bikiniavtryck på överkroppen?

  • Svar på tråden Jag får inte sola topless
  • Anonym (o)

    Gå till ett nudistbad om du inte vill ha badkläder.

  • Anonym (Fiona)

    Nja, jag känner att även om man i slutändan bestämmer själv över vad man gör, så ska man ju ta hänsyn till varandra i ett förhållande. Och det gäller ju såklart er båda. Du borde lyssna på varför han inte vill att du solar topless (fastän stranden är folktom), och han borde lyssna på dig istället för att komma med sin "fakta" om vad som är självklart eller inte i ett förhållande...

    Sen tror jag att det finns badkläder som släpper igenom sol så att du blir brun ändå.

  • Anonym (K)

    När vi var i Barcelona solade många topless, så då gjorde jag det också. För första gången någonsin. Så underbart! Min man sa ingenting. Han anser att han inte äger mig. Vi är monogama, visst, men det är knappast otrohet att vara lättklädd på en strand där alla är lättklädda.

  • Anonym (K)
    Anonym (bikinilinjen) skrev 2019-01-12 16:55:36 följande:

    Det är inte acceptabelt att jag flashar mina bröst (hans ord förstås). Trots att han ligger i solstolen bredvid mig och stranden är folktom. Ändå inte tillåtet. Det är en självklarhet för alla som är i förhållanden (hans ord igen).


    Han är dum i huvudet. Gör det ändå.
  • Anonym (fri)

    Min man har inga problem med att jag solar toppless. Dock väljer jag själv att inte göra det. Däremot drar jag ner bikinibanden så det inte blir ränder på axlarna. Samt kan knyta upp bikinibandet om jag solar på magen för att slippa randen på ryggen.

    Att brösten inte blir solbrända ser jag som ett icke problem då jag inte springer omkring toppless på hemmaplan:))

  • tankfull

    I Sverige ser jag aldrig folk som solar på rygg topless längre så om jag hade gjort det hade nog folk glott en del. Kanske detta din partner tycker känns konstigt, att folk skulle glo?

  • Anonym (A)
    Egon den stora skrev 2019-01-12 19:05:06 följande:
    Jag och min fru bestämmer inte över varandra. Hon solar som hon vill. Trodde det var det normala.
    Samma här.
  • tankfull

    Jag har en fråga om jag får lov att låna tråden litegrann: skulle det vara skillnad på om en tjej med stora bröst solade topless eller en tjej med liten byst solade topless? Är bägge delarna precis samma sak för folk i allmänhet?

Svar på tråden Jag får inte sola topless