Inlägg från: Anonym (koihojimo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (koihojimo)

    Fel av mig eller min dejt?

    Jag instämmer med föregående talare. (skrivare) Dessutom lägger jag till att du ska vara på din vakt med den här killen. Visa direkt att du inte tänker dansa efter hans pipa och att du faktiskt har ett eget liv utan honom. 

    Förklara att du uppfattade det som att han inte orkade ses/inte ville ses pga att han kände sig dålig och då tänkte du att då passar du på att träffa dina kompisar istället. 
    När han sen ändrade sig så var du ju redan upptagen och då ville du vara kvar. Det handlar inte om att de är viktigare än han, utan helt enkelt att du ville umgås med vännerna just då, eftersom han, som sagt, var krasslig och inte ville ses. 

    Gnäller han, överväg att avsluta. En kille som alltid vill komma först no matter what är en asdålig kille. Dessutom, skaffar du i framtiden barn med honom kommer han att känna sig förfördelad när du ägnar tid åt barnen och så kommer ni troligen att skiljas. Förhoppningsvis innan han är otrogen. 

  • Anonym (koihojimo)
    Anonym (Blomman) skrev 2019-01-12 18:13:21 följande:
    Bra skriver! Det känns bra att han ändå medgav att det var hans fel. Har träffat killar förr son i det läget skulle lagt allt på mig. Sen förklarade jag tydligt att nu har jag ju bestäm med mina vänner o har man blivit bjuden tull någon sticker man inte bara, samma som att jag inte vlir sur ifall han bestämt mwd en kompis , då kräver ju inte jag stt han ska avboka det för o träffa mig.
    Bra att du har 'tentaklerna' ute   Hoppas han inser hur fjantigt han betedde sig. Kan ju ha varit för att han var sjuk, en del killar (läs 99.9%) blir ju jäkligt gnälliga när de mår lite dåligt.
  • Anonym (koihojimo)
    Anonym (Blomman) skrev 2019-01-13 09:23:18 följande:
    Haha ja så kan det ju ha varit! Var nästan lite som att han blev svartsjuk. Han avbokade o trodde la jag skulle sitta hemma bara, men ist var jag på en fest med typ 8 killar o 3 tjejer! O detta berodde ju på att han valt att avboka
    Bra där Många killar behöver inse att deras partners liv inte upphör när de inte har lust/kan ses och/eller att de inte sitter och bara väntar på att de ska höra av sig. 

    De förhållandena brukar hålla bäst där killarna får 'jaga' lite då och då så de vet att uppskatta vad de har.  

    Min man kan vara ganska nonchalant tidvis och bete sig som om livet kretsar kring honom och hans önskningar/intressen, men det ger sig snabbt när han inser att det finns andra män där ute som kan tänkas vara intresserade. Nu är han tex plötsligen väldigt intresserad av min nya hobby. Den har tagit en del tid i anspråk och det är mest män där. Så plötsligt har han varit ett under av huslighet och gjort det som är hans uppgifter, men som han 'inte orkat' göra på ett ett tag så det föll på mig. 
  • Anonym (koihojimo)
    Anonym (Blomman) skrev 2019-01-14 12:27:00 följande:

    Ja o jag vill ju inte riskera att avsluta något som inte borde avslutas?


    Vadå borde? Varför skulle hans syrra vara i hans sovrum?

    Ni har knappt börjat ert förhållande och har så här stora problem redan.
Svar på tråden Fel av mig eller min dejt?