• Anonym (Norma­lt ?)
    Äldre 12 Jan 21:33
    1058 visningar
    19 svar
    19
    1058

    Extremt ? Mycket kontakt med ex

    Så här är det. Behöver lite input från andra.

    Sambon har barn med sin förra fru. De har varit separerade i 5 år nu och vi har varit tillsammans nu lika länge.

    Frågeställningen är. Sambon har sms kontakt med henne åtminstone 20 -40 ggr om dagen. Hon är den första han messar när han vaknar och den sista innan han somnar. Dag ut och dag in, år ut och år in. Han hävdar att det handlar om barnen (de skriver på språk jag inte kan). Även när hon är utomlands i ett antal veckor så messar dom varje dag ändå. (Barnen har egna telefoner så om hon saknade dem så kunde hon messa dom). Nu kollar vi på film och hon messar 4 ggr på 40 min, jag frågade vad de handlade om och han blev arg och rusade ut för jag har inte med det att göra.

    Alltså vad är normalt? Jag stör mig enormt på deras sms (som till å med sker mitt i natten ibland) och han vägrar erkänna något onormalt i detta. 5 år har gått så här men det börjar bli mer och mer tydligt att han messar henne i princip dygnet runt. Så vad är normalt? Hur ska jag hantera mina känslor i detta?

  • Svar på tråden Extremt ? Mycket kontakt med ex
  • Anonym (Norma­lt ?) Trådstartaren
    Äldre 12 Jan 21:44
    #3

    Barnen är mellan 7-13 år. Jag ngt barns namn ibland i de mess jag läst. Han säger att alla som har engagerade föräldrar å varannan vecka har så här mycket att prata om..

  • Anonym (Norma­lt ?) Trådstartaren
    Äldre 12 Jan 21:49
    #5
    1234568 skrev 2019-01-12 21:36:28 följande:

    Du kan ju börja med att läsa sms tråden deras, och översätta den med google translate. 40 mess om dagen om barnen...tror du verkligen på det?


    Får ju inte kolla hans sms. Svårt att få tiden att tjuvläsa sms och använda Google translate på samma gång.
  • Anonym (Norma­lt ?) Trådstartaren
    Äldre 12 Jan 22:55
    #7

    Återigen starkt ifrågasatte deras sms. De han läste upp handlar om barnen men jag har såklart ingen aning om om det stämmer. 6 dagar tillbaka ca 90 sms totalt skickade. Första 0557 och sista 2313. Ungefär så 4 av de 6 dagarna med tider.. Alltså seriöst.. ni som har varannan vecka.. Hur många sms skickar ni till exet? Han hävdar bestämt att denna mängd på sms är normalt och skulle jag varit i samma sits så skulle jag smsa lika mycket...

    Jag har varannan helg med mina och skickar 4 sms i månaden på sin höjd..

Svar på tråden Extremt ? Mycket kontakt med ex