• LD301NSkipper

    INTE runka under 2019 (No fap)

    Jag, kille 21 år och oskuld, har bestämt mig för att inte onanera under hela 2019. Projektet är Nofap eller #NNN (No Nut Nineteen). Anledningen är för att onanerandet för mig förstör all min motivation, bekvämlighet och vilja att göra saker mm mm.

    Jag har hittils hållt mig i 42 dagar från att kolla på porr, onanera, - eller komma och slösa bort min livskälla :). Det har fått mig att vilja gå upp å göra något på dagarna, fått mig att vilja träna mer, läsa mer mm.

    Innan när man höll på med skiten, så hade man fått sin tillfredsställelse och var nöjd för dagen/morgondagen vilket gör att man bara såsar runt. Helt ointresserad av riktiga kvinnor tack vare all lättillgänglig porr som delvis förstör din hjärna.

    Ett porr utan liv är mycket bättre och sundare för en mer spirituell och ett mer levande välmående.

    Vilka är med mig!? :D #nofap #notoporn #NNN #NONUTNINETEEN

  • Svar på tråden INTE runka under 2019 (No fap)
  • Anonym (Man)

    Hade önskat att min tjej kunde sätta ett lås på mig så hon bestämmer när jag kan få orgasm och onanera. Jag tror tyvärr inte jag klarar det utan detta.

    Att enbart få erektion när hon tycker jag ska ha det är en ganska lockande känsla men jag är inte säker hon tycker det. Hon är undergiven när det kommer till sex och jag tänker inte helt bekväm med detta.

    Önskar dig lycka till..

Svar på tråden INTE runka under 2019 (No fap)