• miafia79

    Flytta

    Vi går i tankar om att flytta från vårt lilla trygga samhälle där vi har gångavstånd till skola förskola samt affär och pizzeria. Samhället ligger ca 3 mil från närmsta stad där det finns högstadieskolor, gymnasium och större affärer och ett shopping centrum. I det samhälle vi bor i just nu så finns det inte så mycket fritids aktiviteter till våra större barn så man måste köra barnen hela tiden. Vår äldsta är snar 19 och tar studenten till sommaren så han kommer att behöva ett jobb. Vår mellersta dotter fyller 12 i sommar och börjar i 6:an, vår minsta blir 4 år och behöver en bra förskola. Vår största fråga är vart skall man flytta?
     Vi har kollat lite på boenden runt Tidaholm i dessa trakter. De frågor vi ställer oss kring en flytt är hur barnvänligt det är och vad har barnen för möjlighet till tränings aktiviteter samt vart är det bästa stället runt Tidaholm att bo i?
    Vad skall man tänka på när man tar detta steg med en flytt från vårt lilla trygga samhälle till ett ort där man inte känner någon?

    Tar gärna emot många tips och tankar från er alla hur man skall vrida och vända på tankarna.

Svar på tråden Flytta