Inlägg från: Anonym (Frustrerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustrerad)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Hejhopp! Jag är i ett förhållande sedan ca 10 månader tillbaka och har därmed "blivit sexuellt aktiv" (ett dumt uttryck men ni förstår vad jag menar). Jag såg verkligen fram emot att ha sex med min pojkvän för första gången, men upptäckte till min förvåning att det inte kändes bra. Hade inga höga förväntningar men, ni vet, hela grejen är ju att sex ska vara skönt så jag liksom förutsatte det. Bekymrade mig inte så mycket om det först då jag tänkte att det väl berodde på hur oerfaren jag var, men nu när det gått ett tag börjar det bli frustrerande. Till saken hör förresten att det är ett distansförhållande så jag har inte spenderat 10 månader i sträck med pojkvännen och har därför inte 10 månader av erfarenhet :P


     


    Har försökt googla efter tips men det är föga hjälpsamt. "Tala om för din partner vad du gillar!" - Hur ska jag veta det när jag saknar tidigare erfarenheter? Hela problemet är ju att jag inte vet själv! "Onanera för att lära dig hur du kan uppnå njutning!" Det har jag gjort i många år och det fungerar hur bra som helst, känns helt fantastiskt. Men jag har ingen aning om hur jag ska uppnå samma njutning med en partner, det är ju liksom en annan sak så jag kan inte riktigt dra så mycket nytta av soloerfarenheter.


     


    Som ovan nämnt så har jag inga problem att tillfredsställa mina egna behov och har gjort det i åratal, så detta handlar inte om sexuell frustration på det viset. Det känns bara som att jag går miste om en nivå av intimitet då jag inte kan dela den där njutningen med min pojkvän. Sex ska ju vara ömsesidigt, och i nuläget är det väldigt ensidigt. Till en början var det mest bara lite av en besvikelse att jag inte kunde njuta av sex, men nu när det gått ett tag och jag fortfarande inte listat ut hur jag ska göra börjar det bli riktigt frustrerande och upprörande.


     


    Har spenderat många sömnlösa nätter åt att ligga med tårar i ögonen och googla "how to enjoy sex" på mobilen - ibland bredvid min pojkvän i sängen efter att han somnat - och det börjar verkligen påverka min psykiska hälsa :/ Jag känner mig så otillräcklig, nästan defekt, jag känner att jag missar en viktig del av mitt förhållande... Någon som har tips för vad jag kan göra? Vet inte ens var jag ska börja, jag vet inte vad jag gör för fel, jag förstår inte varför det inte fungerar! Jag vet ju att jag KAN uppleva enorm sexuell njutning så varför går det inte med min partner???


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-01-18 22:45
    UPPDATERING: En del i problemet som jag är väldigt medveten om är att jag inte alls tycker om att be min pojkvän om saker. Till 90% handlar problemet såklart om att jag inte ens själv vet vad som fungerar så jag kan inte hjälpa till så mycket utan måste prova mig fram, men övriga 10% skulle jag kanske kunna få till bättre om jag bara bad honom om mer... Men jag är inte ett dugg bekväm med det, så om någon har tips vore det fantastiskt! Jag ska förklara vad jag menar.

    Orsaken till att jag drar mig för att be honom om något (oavsett om det rör sig om något större som att be om oralsex eller något mindre som att bara be honom göra något lite annorlunda) är att jag verkligen avskyr tanken på att han skulle göra något bara för att jag vill det. Jag vill känna mig åtrådd och jag vill känna att han gör saker som han genuint vill. Därför låter jag honom oftast göra typ vad han vill och bara hänger med, för då vet jag att han gör det han själv vill. Om jag bad honom om något skulle det kännas konstigt eftersom att jag vet att han gör det bara för min skull, det gör mig obekväm. Känns lite som att som fullvuxen människa be någon att skära upp ens mat, och sedan obekvämt sitta och titta på medan personen hjälper till med något som man är full kapabel att göra själv och förmodligen även skulle göra bättre själv. Jag BEHÖVER ju inte hans "tjänster" och skulle kunna ge mig själv mer njutning än han någonsin kan ge mig så det känns jättekonstigt av den orsaken också. Helt genuint så är jag hellre utan det jag vill ha än att få honom att göra det bara för min skull. Även om han skulle vara 100% okay med det så är det inte tillräckligt för mig, jag behöver att han verkligen vill det själv och är entusiastisk, vilket det känns som att jag bara kan få om jag låter honom ta egna initiativ. Jättedumt, jag vet...

    Så tips för att bli bättre på att instruera honom och be om saker vore superbra! Vill dock återigen vara tydlig med att det inte skulle lösa i närheten av alla problem, för huvuddelen i problemet är fortfarande att jag inte ens själv vet vad som fungerar. (Vilket förresten också bidrar till att jag inte vill be om något, för om jag exempelvis skulle be om oralsex och kanske också instruerar honom men sedan fungerar det ändå inte så skulle det kännas hemskt att bara "nä det räcker, du kan sluta, det här går inte")
  • Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (.) skrev 2019-01-18 01:24:28 följande:

    Felet kanske är att han är ganska oerfaren också, låter som att ni är unga. Minns med fasa killarnas vassa naglar och okänsliga handlag när man var yngre...aj aj aj.


    Tvärtom så är han 8 år äldre än jag och väldigt erfaren (till den grad att det ibland gör mig lite obekväm, intimitet är väldigt meningsfullt för mig och det gör en smula ont i hjärtat att veta att han inte känner likadant)
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Onani) skrev 2019-01-18 10:15:29 följande:

    Du njuter inte med din partner därför att när du onanerar gör du antagligen på ett annat sätt än när du har sex? De flesta kvinnor får orgasm genom att stimulera klitoris, medan killar oftast får orgasm av att ha penetrerande samlag. Därför ska du och din kille ägna din klitta massor av tid och omsorg. Han kan slicka dig, smeka dig (med din handledning förstås) eller så kan du smeka din klitoris medan killen knullar dig. Det är ytterst få kvinnor som kommer endast av in- och utsex, det är helt normalt och självklart okej att be killen stimulera din klitoris eller göra det själv när ni har sex.
    Jodå, jag vet att en majoritet av kvinnor inte kan få orgasm genom bara penetrering, men nog attan borde det väl kunna kännas lite bra åtminstone även om det inte räcker hela vägen? På egen hand (he-he) gillar jag intern stimulering och jag hade väntat mig att något betydligt större än mina två fingrar skulle innebära en större eller åtminstone likvärdig njutning, men icke! Faktum är att jag knappt känner något alls. Vilket på ett sätt är en lättnad, jag hade varit lite nervös av den orsaken att min pojkvän är rätt "välutrustad", så det är väl schysst att det inte gör ont eller så men jag blev väldigt förvånad av att känna i princip ingenting alls!
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Suck) skrev 2019-01-18 11:37:34 följande:

    Jag har varit med min pojkvän i 8 år nu (han är min första) och jag måste tyvärr säga att det inte blir bättre. Har inga problem med att komma själv men har aldrig kommit med honom. Sex är oftast inte det minsta skönt eftersom jag inte är kåt när han vill och han hatar också förspel så det krävs mycket glidmedel eftersom jag inte ens hinner bli upphetsad. Allt detta har med tiden blivit så avtändande att jag har accepterat att jag aldrig kommer att njuta av sex, det är till för honom och jag njuter på egen hand när han inte är där. Jag undviker sex med honom så gott det går nu och orkar inte hoppas på att det skulle kunna bli bättre med annan kille för de alla ljuger på samma sätt i början, påstår att de älskar att slicka eller kyssas eller smeka en men i verkligheten blir det aldrig så. Om du till skillnad från mig fortfarande tänder på din kille så kan du försöka tala mer öppet med honom, testa nya saker, fråga om du kan som förspel få använda hans hand att smeka dig med och förhoppningsvis är han uppmärksam nog för att minnas vad du gör när du visar hur du vill bli smekt. Eller testa på vilket sätt oralsex känns skönast, gör det till en lek att ta reda på vad du och ni gillar. Men om han blir irriterad varje gång du försöker visa vad du vill eller han ignorerar det genom att säga att han tycker att förspel och hångel är jobbigt så är det bara att acceptera att han inte vill bli bättre.


    Ouch, låter inte alls schysst av din pojkvän att han efter all denna tid inte bekymrat sig om att lära sig hur han kan göra det bra för dig! Skulle ta ett rejält snack med honom om jag var du.
  • Anonym (Frustrerad)
    Bleha skrev 2019-01-18 11:50:50 följande:

    Hmm.. tycker du inte det är skönt alls? För mig är det skönt med penetrerande sex men kan inte komma endast av det. Kombinationen av stimuleringen av klitoris och penetrerande sex gör dock att jag kommer väldigt fort. Kan du onanera medan ni har sex? hur känns det?

    Annars skulle jag också rekommenderar det andra säger om att hitta andra sätt att ha sex på som känns skönt för dig såsom oralsex.


    Nope, inte ett dugg, trots att jag gillar intern stimulering vid onani. Kan knappt ens känna att han är inne, så någon som helst njutning är det inte tal om. Har försökt ett par gånger att ta hand om den externa stimuleringen själv men upplever att det inte går bra, känns svårt att "nå" och få till någon bra rörelse när hans penis är i vägen och ger mig väldigt lite utrymme att jobba med där nere :P Dessutom känns det lite trist om det måste komma till att jag inte kan njuta av själva sexet utan måste onanera medan han gör sin grej, om du förstår hur jag tänker?


    Angående andra alternativ såsom fingrar och mun så försöker vi med det också utan mycket resultat. Kan definitivt konstatera att det är enda gången jag får någon njutning över huvud taget men det är ändå långt ifrån tillräckligt. Ärligt talat förstår jag inte hur folk kan få mer njutning av någon annans stimulering än sin egen, för den andra personen kan ju liksom inte känna hur det känns och måste förlita sig på "instruktioner" ungefär. När man onanerar kan man konstant finjustera område, rörelse, hastighet, tryck etc, men jag upplever att när någon annan gör det så blir det mer "okay lite längre ned... nej inte där... okay det var bättr- never mind, du tappade det... lite långsammare... nej nu är du på fel ställe igen... mmhh det där känns br- okay och nu är du på fel ställe" HUR i hela friden ska en annan person göra det bättre än man själv kan, eller ens likvärdigt???

  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Ägg) skrev 2019-01-18 17:04:27 följande:

    Köp en vibrator (jag använder typen som ser ut som ett ägg, men sladd, de billigaste enkla brukar vara bäst för mig) och håll den mot klitoris under sexet. Funkar bäst i doggystyle i mitt tycke. Utan den har jag aldrig tyckt sex är skönt (har sex i 15år hyfsat regelbundet). Jag kommer nästan alltid under sexet nu (jag håller i och sköter vibratorn, han sköter sitt), och kommer jag inte då så fingrar han mig den typ minut det tar innan jag kommer (jag sköter ägget då med).


    Kan iofs vara ett alternativ, men som jag även svarat till en annan person så känns det lite trist om det måste komma till att jag i slutändan bara måste onanera medan han gör sin grej - vad är då ens poängen liksom? Självklart så uppskattar jag ändå den närhet och intimitet sex innebär men om det ska krävas att jag står för min egen njutning känns det som att jag lika gärna kan skita i det och slippa det extra strulet för att istället sedan ta hand om mig själv vid annat tillfälle. Hela grejen är ju att jag vill ha något ömsesidigt. Hade faktiskt en konversation med pojkvännen om dessa problem sist vi sågs (kändes väldigt bra att prata om det och hoppas ha fler sådana konversationer nästa gång jag åker till honom!) och jag sa då att det kändes som att jag lika gärna bara kunde göra det själv. Han sa då att han VILL kunna ge mig njutning och att jag inte ska känna att jag måste göra det själv. Så vi är båda on board med det. Sedan hör det väl också till saken att det inte heller brukar fungera vidare bra med sexuella handlingar utöver samlag heller (dvs fingrar och oral) så jag skulle uppskatta tips för det med. Känns som att det finns en gräns för hur mycket jag kan detaljerat instruera innan det hela dödar stämningen och bara känns kliniskt och besvärligt och då liksom ger man upp...
  • Anonym (Frustrerad)
    Bleha skrev 2019-01-19 10:43:00 följande:

    Haha, skrattade åt din beskrivning av hur det är när någon annan ska ge en orgasm xD. Det är såklart inte roligt egentligen! Tror inte det nödvändigtvis är skönare att ha sex med någon annan istället för att onanera, iaf inte på det sättet. Det är nog mer grejen att vara intim med en annan människa och att man är mer kåt och njuter av att vara så nära. Men tror ändå det är mer vanligt att det iaf är lite skönt med penetrerande sex, men vad vet jag. 


    Du säger att det inte känns när han är i dig, men blir du kåt innan och medan ni har sex iaf? 


    Jodå, jag har varit övertygad sedan jag var typ 11 att jag kan göra mer för mig själv än någon man någonsin skulle kunna så jag är redan inställd på att det inte ska kunna vara lika bra med en partner, haha ;P Är helt med på att det handlar mer om att vara intim med en person och få en särskild närhet (det är ju just den "psykologiska njutningen" som gör att jag fortfarande tycker om att ha sex med min pojkvän trots att det inte känns fysiskt skönt alls). Dock ändå trist om det inte ska ge någon njutning liksom.


    För det mesta brukar jag vara hyfsat upphetsad, fast en av få saker jag faktiskt vet att vi kan göra bättre är att ha mer förspel och jag ska komma ihåg att poängtera det igen nästa gång vi ses för det gör ju verkligen ENORM skillnad! Det är en del av min egna erfarenhet som jag kan dra nytta av, det känns knappt skönt alls med någon stimulering om man inte är upphetsad och kan nästan bli obehagligt, medan det blir helt fantastiskt när det pirrar och bultar i hela kroppen och man knappt kan vänta på beröringen. Som sagt är det i alla fall ett förbättringsområde som jag känner till, ibland går han framåt lite för snabbt.

  • Anonym (Frustrerad)
    Lånehajen skrev 2019-01-19 11:35:46 följande:

    Har ni prövat ett flertal olika ställningar? Ibland kan det vara väldigt stor skillnad på vilka punkter han kommer åt när han är inne i dig beroende på position och vinkel. I vissa ställningar är det dessutom betydligt lättare att gnugga mot klitoris enbart med era rörelser vilket också kan göra det skönare för dig.

    En annan sak som har stor betydelse är hur han stöter i dig. Vanligt "in och ut" kan vara skönt även för kvinnor men ofta krävs det mer och att mannen är lyhörd för vilken teknik som fungerar. Min partner t ex blir tokig när jag emellanåt går riktigt djupt och långsamt i henne samt använder mer roterande rörelser där min kuk verkligen kommer åt många känsliga punkter.

    Berätta gärna mer om vad ni testat och hur era samlag vanligtvis ser ut så blir det lättare att komma med konstruktiva råd. Sen skriver du att din partner är väldigt erfaren och det borde förstås innebära att han vet vad han gör men det är ingen garanti. Det är också lätt hänt att gamla rutiner sitter i med vad som fungerat med tidigare partners men som kanske inte är skönt för dig.

    Apropå vad du skrev om att det aldrig blir skönare när han gör saker så skulle jag säga att sex och onani är skilda saker som inte går att jämföra rakt av. Rent tekniskt sett är det förstås i princip omöjligt för ens partner att veta bättre än en själv vad som känns bra. Men sex är så mycket mer än bara teknik. Det är attraktionen och spänningen mellan er, samspelet, njutningen av en annan människas beröring, känslan av när könen är tillsammans osv. Är ens partner bra på att ge oralsex är det också en skön känsla som du inte kan nå med din hand eller sexleksaker på samma sätt.

    Slutligen tycker jag att det är bra att du försöker utforska mer hur ni kan göra sex njutbart för dig också. Det är inget fel i att smeka sig själv som kvinna under sex eller att använda olika leksaker, många behöver det för att nå orgasm. Men det finns något av en tendens att tro att det i princip alltid är en nödvändighet och att snabbt rekommendera olika sätt för kvinnan att onanera på istället vilket blir lite av en quick fix istället för att man experimenterar mer tillsammans.


    Tack för ett väldigt bra svar! :) Nu är jag glad att jag är anonym för vanligtvis delar jag inte med mig av såhär privata saker men here we go, haha. Har provat en del olika ställningar och generellt har jag inte märkt någon större skillnad, förutom att han verkar kunna nå som djupast bakifrån då han ibland kan börja slå emot livmodertappen vilket gör ont och jag måste be honom lugna ned lite. Vid ett tillfälle relativt nyligt så lyckades jag också få till det lite då jag red honom och lutade mig fram, egentligen bara för att jag ville ha mer kroppskontakt så jag i princip la mig med mitt bröst mot hans och kysste hans nacke, men jag fick då på köpet en vinkel så att jag kunde gnida klitoris mot honom och då kändes det ganska bra, vilket han också omedelbart märkte då han ivrigt påpekade att jag började ge ifrån mig lite ljud. Dock började även sängen ge ifrån sig ljud och pga att det var folk i huset var vi då tvugna att flytta om lite för att det skulle vara tyst och sedan fick jag inte till det igen. Vill dock testa det ett par gånger till nästa gång vi ses i hopp om att det ska fungera bättre!


     


    Känns ju nästan lite genant att ge en massa detaljer men du har rätt i att det kan behövas för att få bättre råd. Ganska ofta brukar det bli de tre vanligaste ställningarna, d.v.s. missionär, rida och bakifrån. Bakifrån innebär oftast att stå på golvet och jag böjer mig ned över sängen (hans säng är ganska hög) och han står bakom mig - det är för övrigt nog en av de jag gillar minst då det känns ganska mekaniskt och opersonligt, han går ibland lite för djupt vilket kan göra ont, det ger minimal hudkontakt och inga möjligheter att kyssas eller för mig att ta på honom, och det är lite svårt att ens titta på honom, så intimiteten blir minimal men jag tror att han gillar det för han initierar det ofta, vet inte om det ger honom en skön vinkel eller om han gillar det visuella eller något, ska fråga om det vid tillfälle. Ibland innebär det istället att jag ligger på mage och han halvligger på mig, vilket åtminstone är lite trevligare då det ger mer kontakt och han brukar viska i mitt öra. Dock är jag överlag inte ett större fan av att vara bortvänd från honom.


     


    Ridställningen ska ju tydligen vara den som gör det enklast för kvinnor att njuta eftersom de har kontroll men förutom ovan nämnda tillfälle har jag hittills inte riktigt upplevt att det hjälper mig. Inte heller är jag särskilt sexuellt dominant, däremot uppskattar jag att kunna göra lite vad jag vill som att ta på honom, luta mig ned för att kyssa honom osv, och jag gillar att se honom slappna av och njuta. Emellanåt händer det att han tar över kontroller genom att antingen greppa mina höfter för att styra mina rörelser, eller att han håller mig stilla så att han kan jobba nedifrån en stund. Minns ett tillfälle då jag höll på väldigt länge, säkert minst dubbelt så länge som vanligt, började bli ganska utmattad och känna hur det blev riktigt plaskblött mellan och och på lakanen men han kom aldrig. Till slut bad han mig sluta för att det gjorde ont, sedan frågade han om jag åtminstone kommit nära, vilket jag tyvärr fick svara nej på då det som vanligt inte gjorde ett dugg för mig. Tydligen hade han försökt hålla tillbaka för att ge mig en chans att få till det, han beskrev hur det gick från skönt till ömt till "numb" (glömmer det svenska ordet hehe) för att sedan bli skönt igen och gå igenom den cykeln flera gånger innan han slutligen inte stod ut längre. Det var väl ungefär då jag också insåg att han inte ens verkade medveten om att det inte fungerade för mig eftersom han trodde att allt som krävdes var att hålla på lite längre. Jag trodde han redan förstått det genom att läsa av mitt kroppsspråk (han hade även kommenterat ett par gånger hur tyst jag var och då svarade jag alltid "jag vill inte fejka") och jag hade alltid undvikit att säga något av rädsla att såra honom, men nästa gång vi ses får jag väl säga som det är att det verkligen inte gör något för mig alls.


     


    Sedan har vi gjort en del andra grejer också såklart. Tror vi testat "reverse cowgirl" vid två tillfällen och det gick inte så bra, det var betydligt svårare för mig att göra och dessutom är det väldigt trist att bara kolla på hans fötter. Några gånger har det varit som en variant på missionären där jag ligger på sängkanten och han står på golvet, jag har antingen mina ben runt hans höfter eller på hans axlar. Återigen gillar jag inte avståndet det skapar då det känns opersonligt och inte så intimt, men åtminstone trevligare än bakifrån då jag åtminstone kan titta på honom enkelt. Vid ett par tillfällen har vi försökt stående då han lyfter upp mig men det har varit svårt att få till det särskilt bra när han måste hålla upp mig och jag försöker klamra mig fast (trots att jag är ganska nätt på typ 48 kg, blir bara ganska struligt) så det har aldrig varat mer än 10-20 sekunder innan vi gett upp och bytt position. Har också förekommit ett par lite knepigare ställningar beroende på situation, t.ex. när vi suttit bredvid varandra vid datorn i varsin kontorsstol och det slutat med att han typ lutat min stol lätt bakot med stolsryggen mot sängkanten så att jag varit halvsittande/halvliggande och lite "ihopklämd" mellan honom och stolen :P


     


    När det kommer till saker utöver samlag var det ganska obalanserat till en början, jag gjorde ofta saker för honom och det verkade inte riktigt falla honom in att ge tillbaka, men han har börjat göra saker för mig oftare nu (kan inte heller klandra honom helt, då han brukar be mig göra saker för honom men jag ber aldrig om något). Han/vi har dock inte riktigt listat ut det där med fingrar och oral än heller som sagt, och han kan då ge upp ganska snabbt, så det är något vi får jobba på. Tror det kan vara lite svårare att göra saker på en kvinna motför en man, eftersom det är ganska svårt att göra fel eller missa en penis, medan en kvinnas njutningsområde är mindre och kan kräva en mer exakt teknik för bra stimulering. Hjälper inte heller att det är så individuellt vad som fungerar för olika kvinnor så det går inte att riktigt förlita sig på hans tidigare erfarenheter utan vi måste komma på vad som fungerar för just mig.


     


    Vi får fortsätta att testa oss fram helt enkelt, och jag ska försöka bli bättre på att säga till om saker för som jag skrev i uppdateringen i mitt originalinlägg så skulle åtminstone en del av problemen hjälpas av att jag kommunicerade mer. Kan bli ett par obekväma konversationer och jag är verkligen hemskt rädd att såra hans känslor, men han är omtänksam så jag tror att det löser sig :)

  • Anonym (Frustrerad)
    Zombie von Rymmen skrev 2019-01-19 20:27:31 följande:

    Så detta är alltså anledningen till att så många brudar aldrig kan öppna munnen och klämma ur sig ens den enklaste sak. Jag syftar på TS tilläggskommentar. Det är ju helt stört. Jag blir mycket upprörd. Men mycket intressant att höra. Bokmärkes för framtida referens och diskussion med vänner.

    Vad är det för mentala hinder som ligger till grund för detta?

    Har TS och likasinnade aldrig tänkt på hur motbjudande det är att ha sex med en docka när man vill ha sex med en människa? För det är ju mänskligt sex som är norm trots allt. Vill en ha maktspel så får en faktiskt säga det.

    Vad är det för knasig syn på sex, att det bara ska gå helt perfekt av sig själv som genom magi, när inget annat i livet fungerar så? Är det en förlängning av vanföreställningen som många kvinnor tycks ha, att romantiska relationer ytterst ska bygga på tankeläsning?

    Det är lätt att beskylla killen för att vara ett svin. Men har han bara mött såna "sex är som magi"-tjejer så har jag full förståelse för det.
     Nu när jag tänker efter så har jag nyligen läst att det finns tjejer som finner det direkt avtändande att killen är lyhörd och frågar om det är skönt eller vad hon gillar. Tja, som man bäddar får man ligga.
     Och nu när jag tänker efter det så verkar ju TS vara lagd åt det hållet.
    Handlar alltihopa om att TS egentligen gillar att bli "utnyttjad" men ännu inte kommit på det?

    Man behöver inte veta exakt vad man vill. Alla är vi barn i början, och en del saker får ta sin tid. Men man måste säga ifrån om saker man inte gillar och inte göra våld på sig själv med att ställa upp på saker som känns fel. Alla har väldigt olika preferenser och toleransnivåer även för de simplaste saker.

    Det krävs två för att dansa. Sex är ett samspel.

    Och samlag och onani är inte samma sak.

    Lite spretigt, men TS problem är diffust, men det verkar finnas en hel del mentala låsningar.
    Hon tycks inte vilja prata. Hon "ska" kunna njuta helt automatiskt utan engagemang eller något nämnvärt deltagande. Hon "får" inte smeka sig själv för att öka njutningen.

    Den enda röda tråden i allt jag ser är att du inte tycks tända på att få njuta av en annans handling.
    Om det är en sexuell böjning, missuppfattning om sex, bottnar i psykiska problem eller helt enkelt låg lust måste du själv komma på.


    Jag tror att en sak som ligger till grund för att jag, som beskrivet i tilläggskommentaren, inte tycker om att be om saker möjligtvis kan vara att jag inte känner mig attraktiv? Som jag skrev där uppe så vill jag känna mig åtrådd, jag vill känna att min pojkvän gör det han själv har lust till, jag avskyr tanken på att han gör något bara för att jag ber om det. Trodde jag var ganska tydlig i min kommentar där, hade med en liten liknelse och allt ;) Antar att jag prioriterar hans njutning över min egen. Det är fruktansvärt avtändande att han skulle göra något som han inte är särksilt intresserad av bara för min skull. Vilket givetvis är ett dumt sätt att tänka av flera orsaker, men det är så det känns. I synnerhet då som sagt i och med att jag ändå skulle göra ett bättre jobb själv, jag "behöver" honom inte. Har enormt mycket lättare att t.ex. be om en ryggmassage eftersom det är något jag inte kan göra själv, men att be honom göra något åt mig som jag lika gärna kan göra själv känns konstigt. Jag vill inte känna mig krävande, jag vill inte att han ska känna sig skyldig att göra något. Observera dock att jag är fullt medveten om att detta är ett problem med MIG, jag väntar mig inte att han ska vara tankeläsare och jag vet absolut att jag måste komma på något sätt att ta mig förbi denna känsla för kommunikation är extremt viktigt för att ta sig någonvart!


     


    När du uttrycker det som "sex med en docka" och dylikt tolkar jag det som att du menar att man är typ en död fisk som bara ligger där och låter honom göra allt. Är det vad du menar? För så gör jag inte. Självklart är det ofta så att en person är mer aktiv och en är mer passiv beroende på ställning, men där turas vi om och även när jag är i en mer "passiv" roll försöker jag göra vad jag kan för att ändå delta och inte bara vänta på att han ska göra sin grej :P


     


    Handlar absolut inte om något "maktspel" eller att bli "utnyttjad" utan tvärtom så finner jag sådant extremt avtändande, det är en väldigt viktig psykologisk aspekt för mig att känna att han verkligen respekterar, älskar och bryr sig om mig. Jag väntar mig inte heller att allt ska fungera som magi utan ansträngning, det är ju just därför jag söker tips för vad jag kan göra för att det ska bli bättre! Uppskattar även när han frågar om saker, fast där kommer vi lite tillbaka till min låsning i att jag inte vill vara krävande och inte heller såra hans känslor så jag har extremt svårt att ge någon negativ kritik. Minns ett tillfälle då han testade en ny position och frågade mig hur bra det kändes på en skala från 1-10, och då jag inte ville förstöra stämningen eller få honom att må dåligt genom att erkänna att det var 1 eller som bäst kanske 2 så undvek jag att svara helt och sa istället "heh, wow, tänker du verkligen få mig att ranka det just nu?" Once again så är jag helt medveten om att jag måste kommunicera mer och våga säga till om något inte fungerar, det var ju liksom därför jag la till en kommentar i mitt originalinlägg för att be om råd för hur jag kan bli mer bekväm med det och inte såra honom.


     


    Angående att säga nej till det man inte vill så tycker jag inte att det är något problem. Visst så hänger jag ofta med på det han vill även om det inte riktigt är min grej, men då har jag inget EMOT det heller och jag tycker om att göra saker för honom. Om det var något som jag kände mig obekväm med så skulle jag givetvis säga nej.


     


    Jag vet att samlag inte är samma sak som onani, jag sa ju i inlägget att de tips jag hittar på internet om att "onanera för att lära dig vad du gillar!" inte fungerar av just den orsaken :P


     


    Jag VILL prata, jag vet bara inte HUR (eller vad jag ska säga eftersom jag är ganska lost själv och inte kan ge jättemycket tips av den orsaken). Förstår inte vad jag skrev som lät som att något skulle ske utan engagemang eller deltagande så det vet jag inte var du fått ifrån. Och självklart "får" jag stimulera mig själv under samlag, men som jag skrev tidigare så känns det som att man liksom tappar poängen om man i slutändan ändå bara onanerar. Då är det enklare att skita i det och göra det själv senare när han inte är "i vägen" liksom. Jag vill njuta av sex med min pojkvän, inte onani. Det gör jag ju ändå, så när jag är med honom är liksom poängen att det ska vara en annan sak, inte bara en försvårad onanisession med extra hinder.


     


    Någon brist på lust rör det sig definitivt inte om. Inte heller att "inte tända på att få njutning av en annans handling" utan den biten handlar snarare om att jag psykologiskt har ett stort behov av att känna att njutningen är ömsesidig och att han gillar det han gör. Återigen, jag vill inte att han bara mekaniskt gör något för min skull, för även om han skulle göra ett fenomenalt jobb och ge mig ändlösa explosiva orgasmer så skulle jag inte vilja ha det i vetskapen att han inte njuter av att göra det utan bara gör det för att jag bett om det. Sexualitet är som bekant väldigt psykologiskt för kvinnor och denna aspekt är viktig för mig, att känna att han verkligen gillar det han gör och inte bara utför tjänster för min skull.


    Zombie von Rymmen skrev 2019-01-19 20:36:43 följande:
    Detta såg jag ej innan jag postade. För mig låter det som att du har problemet där. Du har intalat dig hela livet att du inte ska kunna njuta av sex med någon annan, och då blir det ju så. Betingning.

    Sen att du råkar glömma förspel när det är så viktigt för dig, och råkar ha sex utan att vara upphetsad är för mig helt ofattbart, men det hänger väl ihop med ovan och det jag skrivit tidigare.

    Har absolut inte intalat mig att jag inte ska kunna njuta av sex med någon annan. Som jag skrev i trådstarten så hade jag tvärtom helt räknat med att det skulle vara njutbart och blev väldigt förvånad när det inte var det. Allt jag menar är att jag helt enkelt sedan tidig ålder givit mig själv sådan enorm njutning att jag känt att ingen annan skulle kunna göra det LIKA BRA. Trodde ändå att det skulle vara skönt, bara inte på samma nivå. Har blivit bortskämd genom åren med hur vansinnigt skönt jag kan göra det för mig själv, och istället för att låta det sätta orealistiska förväntningar på vad någon annan skulle kunna åstadkomma har jag helt enkelt varit medveten om att det nog aldrig kommer vara riktigt lika bra med en annan person.


     


    "Råkar" självklar inte "glömma" något, det tror jag du förstår :P Som ovan nämnt har det väl att göra med att jag prioriterar min pojkväns njutning över min egen och vill att han ska få det han vill, så om han initierar nästa steg vill jag inte hålla tillbaka honom, då känner jag mig återigen krävande. (Och återigen så vet jag att detta är ett problem med mig som jag måste komma över)  Särskilt efter att jag vid ett tillfälle ganska nyligen, då jag var den som tog mer kontroll, drog ut förspelet mycket längre än vanligt och när det sedan kom till samlag kunde han inte slutföra det utan var tvungen att avbryta på grund av att all build-up tydligen gjort att det snabbt inte ens var skönt för honom längre utan det blev överstimulerande och gjorde ont. Så det verkar som att längre förspel förstör det för honom... Har bara haft sex utan att ha varit upphetsad typ två eller kanske tre gånger och det avser jag undvika framöver, så pass "krävande" klarar jag åtminstone att vara att jag säger stopp om han tänker skynda på det så mycket att han kommer göra illa mig.

  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-01-21 13:15:57 följande:

    Jag tycker inte heller det är skönt med sex. Jag onanerar hellre. Då kan jag få orgasm, aldrig fått orgasm vid sex. Men alltså säger inte din kille nåt om att du är helt tyst när ni har sex? Min gjorde det så jag började fejka njutning.


    Jo, han har kommenterat ett par gånger att jag är tyst, och då har jag alltid svarat "jag tänker inte fejka det". Han sa det dock mest i början och verkar ha slutat nu (var dock aldrig frekvent, kan räkna alla tillfällen på en hand) för jag tror att han börjat inse att det faktiskt är ett problem och då vore det ju såklart ganska taskigt att säga så :P Sedan nämnde jag i ett svar till ett tidigare inlägg att det fanns ett tillfälle då jag för en kort stund faktiskt lyckades göra något som kändes bra, och då var han snabb med att ivrigt kommentera att jag började ge ifrån mig ljud.


     


    Anonym (Hmm) skrev 2019-01-21 13:28:15 följande:

    Tror dock inte det är så vanligt att tjejer njuter av eller får orgasm av sex. I mitt tjejgäng på 6 pers är det EN som får orgasm vid sex. Så du behöver inte känna dig onormal =)


    Jag bekymrar mig inte om huruvida det är "normalt" eller ej, jag vill ju ändå ha det, hur många eller få andra tjejer som njuter av sex bryr jag mig inte om ;P Det där med normalitet är inget jag använder som måttstock för vad som är bra eller vad jag ska acceptera, det finns mycket som är "normalt" som jag gärna undviker och mycket "onormalt" som jag ändå gillar eller vill ha. Anyways, jag vet inte ens om du riktigt har rätt där, jag tror det är rätt vanligt att tjejer njuter av sex. Däremot kan de flesta inte få orgasm genom enbart penetrering utan behöver även klitorisstimulering, men det går ofta att fixa. Finns en massa statistik på det där som jag inte kommer ihåg utantill men om du har lust kan du kolla upp det! Sedan vet jag inte hur gamla ni är, om ni är väldigt unga kanske oerfarenhet gör att ni har "sämre" sex än den genomsnittliga kvinnan, I don't know.

Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?