Inlägg från: Anonym (Onani) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Onani)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-18 00:29:56 följande:
    Hejhopp! Jag är i ett förhållande sedan ca 10 månader tillbaka och har därmed "blivit sexuellt aktiv" (ett dumt uttryck men ni förstår vad jag menar). Jag såg verkligen fram emot att ha sex med min pojkvän för första gången, men upptäckte till min förvåning att det inte kändes bra. Hade inga höga förväntningar men, ni vet, hela grejen är ju att sex ska vara skönt så jag liksom förutsatte det. Bekymrade mig inte så mycket om det först då jag tänkte att det väl berodde på hur oerfaren jag var, men nu när det gått ett tag börjar det bli frustrerande. Till saken hör förresten att det är ett distansförhållande så jag har inte spenderat 10 månader i sträck med pojkvännen och har därför inte 10 månader av erfarenhet :P   Har försökt googla efter tips men det är föga hjälpsamt. "Tala om för din partner vad du gillar!" - Hur ska jag veta det när jag saknar tidigare erfarenheter? Hela problemet är ju att jag inte vet själv! "Onanera för att lära dig hur du kan uppnå njutning!" Det har jag gjort i många år och det fungerar hur bra som helst, känns helt fantastiskt. Men jag har ingen aning om hur jag ska uppnå samma njutning med en partner, det är ju liksom en annan sak så jag kan inte riktigt dra så mycket nytta av soloerfarenheter.   Som ovan nämnt så har jag inga problem att tillfredsställa mina egna behov och har gjort det i åratal, så detta handlar inte om sexuell frustration på det viset. Det känns bara som att jag går miste om en nivå av intimitet då jag inte kan dela den där njutningen med min pojkvän. Sex ska ju vara ömsesidigt, och i nuläget är det väldigt ensidigt. Till en början var det mest bara lite av en besvikelse att jag inte kunde njuta av sex, men nu när det gått ett tag och jag fortfarande inte listat ut hur jag ska göra börjar det bli riktigt frustrerande och upprörande.   Har spenderat många sömnlösa nätter åt att ligga med tårar i ögonen och googla "how to enjoy sex" på mobilen - ibland bredvid min pojkvän i sängen efter att han somnat - och det börjar verkligen påverka min psykiska hälsa :/ Jag känner mig så otillräcklig, nästan defekt, jag känner att jag missar en viktig del av mitt förhållande... Någon som har tips för vad jag kan göra? Vet inte ens var jag ska börja, jag vet inte vad jag gör för fel, jag förstår inte varför det inte fungerar! Jag vet ju att jag KAN uppleva enorm sexuell njutning så varför går det inte med min partner???

    Du njuter inte med din partner därför att när du onanerar gör du antagligen på ett annat sätt än när du har sex? De flesta kvinnor får orgasm genom att stimulera klitoris, medan killar oftast får orgasm av att ha penetrerande samlag. Därför ska du och din kille ägna din klitta massor av tid och omsorg. Han kan slicka dig, smeka dig (med din handledning förstås) eller så kan du smeka din klitoris medan killen knullar dig. Det är ytterst få kvinnor som kommer endast av in- och utsex, det är helt normalt och självklart okej att be killen stimulera din klitoris eller göra det själv när ni har sex.
  • Anonym (Onani)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-07-10 06:21:18 följande:

    Förstår hur ni tänker och håller med i viss mån. Det är verkligen hjärtskärande att veta att han är så ointresserad av att göra saker för mig, särskilt när jag själv alltid är så ivrig att göra saker för honom... Men han är inte självisk i andra kontexter utanför sovrummet. Och det är såklart inte så att han inte vill att jag ska njuta, utan mer att han själv inte känner att det är särskilt kul att göra de saker som skulle ge mig njutning (oralsex är han ju rentav äcklas av och andra saker är helt enkelt ointressanta). Han har ju liksom sagt själv att han inte tror på folk som säger att de njuter av att göra saker för sin partner, samt att han minsann "vill" göra saker för mig men att det är "som att äta nyttigt eller gå på gymmet" (vilket för mig verkar säga att han kanske må vilja ha resultatet av det men han är uppenbart motvillig att göra vad som krävs för att uppnå det, för han "vill" ju bars tex gå på gym för att uppnå ett resultat men själva handlingen är något han måste tvinga sig till för att nå dit)


    Varför håller du fast vid honom då? Det finns gott om män som inte alls är själviska som ser ser och kärlek som något båda måste ge och få för att kärleken ska blomstra...
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?