• Anonym (Frust­rerad)
    Äldre 18 Jan 00:29
    5529 visningar
    315 svar
    315
    5529

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Hejhopp! Jag är i ett förhållande sedan ca 10 månader tillbaka och har därmed "blivit sexuellt aktiv" (ett dumt uttryck men ni förstår vad jag menar). Jag såg verkligen fram emot att ha sex med min pojkvän för första gången, men upptäckte till min förvåning att det inte kändes bra. Hade inga höga förväntningar men, ni vet, hela grejen är ju att sex ska vara skönt så jag liksom förutsatte det. Bekymrade mig inte så mycket om det först då jag tänkte att det väl berodde på hur oerfaren jag var, men nu när det gått ett tag börjar det bli frustrerande. Till saken hör förresten att det är ett distansförhållande så jag har inte spenderat 10 månader i sträck med pojkvännen och har därför inte 10 månader av erfarenhet :P


     


    Har försökt googla efter tips men det är föga hjälpsamt. "Tala om för din partner vad du gillar!" - Hur ska jag veta det när jag saknar tidigare erfarenheter? Hela problemet är ju att jag inte vet själv! "Onanera för att lära dig hur du kan uppnå njutning!" Det har jag gjort i många år och det fungerar hur bra som helst, känns helt fantastiskt. Men jag har ingen aning om hur jag ska uppnå samma njutning med en partner, det är ju liksom en annan sak så jag kan inte riktigt dra så mycket nytta av soloerfarenheter.


     


    Som ovan nämnt så har jag inga problem att tillfredsställa mina egna behov och har gjort det i åratal, så detta handlar inte om sexuell frustration på det viset. Det känns bara som att jag går miste om en nivå av intimitet då jag inte kan dela den där njutningen med min pojkvän. Sex ska ju vara ömsesidigt, och i nuläget är det väldigt ensidigt. Till en början var det mest bara lite av en besvikelse att jag inte kunde njuta av sex, men nu när det gått ett tag och jag fortfarande inte listat ut hur jag ska göra börjar det bli riktigt frustrerande och upprörande.


     


    Har spenderat många sömnlösa nätter åt att ligga med tårar i ögonen och googla "how to enjoy sex" på mobilen - ibland bredvid min pojkvän i sängen efter att han somnat - och det börjar verkligen påverka min psykiska hälsa :/ Jag känner mig så otillräcklig, nästan defekt, jag känner att jag missar en viktig del av mitt förhållande... Någon som har tips för vad jag kan göra? Vet inte ens var jag ska börja, jag vet inte vad jag gör för fel, jag förstår inte varför det inte fungerar! Jag vet ju att jag KAN uppleva enorm sexuell njutning så varför går det inte med min partner???


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-01-18 22:45
    UPPDATERING: En del i problemet som jag är väldigt medveten om är att jag inte alls tycker om att be min pojkvän om saker. Till 90% handlar problemet såklart om att jag inte ens själv vet vad som fungerar så jag kan inte hjälpa till så mycket utan måste prova mig fram, men övriga 10% skulle jag kanske kunna få till bättre om jag bara bad honom om mer... Men jag är inte ett dugg bekväm med det, så om någon har tips vore det fantastiskt! Jag ska förklara vad jag menar.

    Orsaken till att jag drar mig för att be honom om något (oavsett om det rör sig om något större som att be om oralsex eller något mindre som att bara be honom göra något lite annorlunda) är att jag verkligen avskyr tanken på att han skulle göra något bara för att jag vill det. Jag vill känna mig åtrådd och jag vill känna att han gör saker som han genuint vill. Därför låter jag honom oftast göra typ vad han vill och bara hänger med, för då vet jag att han gör det han själv vill. Om jag bad honom om något skulle det kännas konstigt eftersom att jag vet att han gör det bara för min skull, det gör mig obekväm. Känns lite som att som fullvuxen människa be någon att skära upp ens mat, och sedan obekvämt sitta och titta på medan personen hjälper till med något som man är full kapabel att göra själv och förmodligen även skulle göra bättre själv. Jag BEHÖVER ju inte hans "tjänster" och skulle kunna ge mig själv mer njutning än han någonsin kan ge mig så det känns jättekonstigt av den orsaken också. Helt genuint så är jag hellre utan det jag vill ha än att få honom att göra det bara för min skull. Även om han skulle vara 100% okay med det så är det inte tillräckligt för mig, jag behöver att han verkligen vill det själv och är entusiastisk, vilket det känns som att jag bara kan få om jag låter honom ta egna initiativ. Jättedumt, jag vet...

    Så tips för att bli bättre på att instruera honom och be om saker vore superbra! Vill dock återigen vara tydlig med att det inte skulle lösa i närheten av alla problem, för huvuddelen i problemet är fortfarande att jag inte ens själv vet vad som fungerar. (Vilket förresten också bidrar till att jag inte vill be om något, för om jag exempelvis skulle be om oralsex och kanske också instruerar honom men sedan fungerar det ändå inte så skulle det kännas hemskt att bara "nä det räcker, du kan sluta, det här går inte")
  • Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?
  • Anonym (Frust­rerad) Trådstartaren
    Äldre 22 Jan 18:03
    #42

    Oj, var inte meningen att trippelposta där. Fick ingen reaktion när jag klickade på "Skicka svar" så jag försökte igen och det gick iväg flera gånger, ursäkta!

  • Anonym (Frust­rerad) Trådstartaren
    Äldre 22 Jan 18:04
    #43
    Anonym (Kvinna 40år) skrev 2019-01-21 16:52:04 följande:
    Jag pratar väldigt öppet om sex med både kvinnliga och manliga vänner. De flesta av mina kvinnliga vänner i åldern 30+ njuter av sex minst lika mycket som killarna/männen, många av kvinnorna njuter mer än männen tom. Av mina yngre vänner som är i åldern 20-25 är det inte lika många som njuter av sex. Själv var jag 34 när jag första gången fick orgasm med en man och efter det har sexet kommit till en helt annan nivå. Nu får jag minst 10 orgasmer varje gång jag har sex och oftast betydligt fler. Mannen får 0-1 orgasmer ;) 
    Några tips från er äldre och mer erfarna kvinnor? ;)
  • Äldre 22 Jan 22:53
    #44
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-19 22:37:41 följande:

    Tack för ett väldigt bra svar! :) Nu är jag glad att jag är anonym för vanligtvis delar jag inte med mig av såhär privata saker men here we go, haha. Har provat en del olika ställningar och generellt har jag inte märkt någon större skillnad, förutom att han verkar kunna nå som djupast bakifrån då han ibland kan börja slå emot livmodertappen vilket gör ont och jag måste be honom lugna ned lite. Vid ett tillfälle relativt nyligt så lyckades jag också få till det lite då jag red honom och lutade mig fram, egentligen bara för att jag ville ha mer kroppskontakt så jag i princip la mig med mitt bröst mot hans och kysste hans nacke, men jag fick då på köpet en vinkel så att jag kunde gnida klitoris mot honom och då kändes det ganska bra, vilket han också omedelbart märkte då han ivrigt påpekade att jag började ge ifrån mig lite ljud. Dock började även sängen ge ifrån sig ljud och pga att det var folk i huset var vi då tvugna att flytta om lite för att det skulle vara tyst och sedan fick jag inte till det igen. Vill dock testa det ett par gånger till nästa gång vi ses i hopp om att det ska fungera bättre!


     


    Känns ju nästan lite genant att ge en massa detaljer men du har rätt i att det kan behövas för att få bättre råd. Ganska ofta brukar det bli de tre vanligaste ställningarna, d.v.s. missionär, rida och bakifrån. Bakifrån innebär oftast att stå på golvet och jag böjer mig ned över sängen (hans säng är ganska hög) och han står bakom mig - det är för övrigt nog en av de jag gillar minst då det känns ganska mekaniskt och opersonligt, han går ibland lite för djupt vilket kan göra ont, det ger minimal hudkontakt och inga möjligheter att kyssas eller för mig att ta på honom, och det är lite svårt att ens titta på honom, så intimiteten blir minimal men jag tror att han gillar det för han initierar det ofta, vet inte om det ger honom en skön vinkel eller om han gillar det visuella eller något, ska fråga om det vid tillfälle. Ibland innebär det istället att jag ligger på mage och han halvligger på mig, vilket åtminstone är lite trevligare då det ger mer kontakt och han brukar viska i mitt öra. Dock är jag överlag inte ett större fan av att vara bortvänd från honom.


     


    Ridställningen ska ju tydligen vara den som gör det enklast för kvinnor att njuta eftersom de har kontroll men förutom ovan nämnda tillfälle har jag hittills inte riktigt upplevt att det hjälper mig. Inte heller är jag särskilt sexuellt dominant, däremot uppskattar jag att kunna göra lite vad jag vill som att ta på honom, luta mig ned för att kyssa honom osv, och jag gillar att se honom slappna av och njuta. Emellanåt händer det att han tar över kontroller genom att antingen greppa mina höfter för att styra mina rörelser, eller att han håller mig stilla så att han kan jobba nedifrån en stund. Minns ett tillfälle då jag höll på väldigt länge, säkert minst dubbelt så länge som vanligt, började bli ganska utmattad och känna hur det blev riktigt plaskblött mellan och och på lakanen men han kom aldrig. Till slut bad han mig sluta för att det gjorde ont, sedan frågade han om jag åtminstone kommit nära, vilket jag tyvärr fick svara nej på då det som vanligt inte gjorde ett dugg för mig. Tydligen hade han försökt hålla tillbaka för att ge mig en chans att få till det, han beskrev hur det gick från skönt till ömt till "numb" (glömmer det svenska ordet hehe) för att sedan bli skönt igen och gå igenom den cykeln flera gånger innan han slutligen inte stod ut längre. Det var väl ungefär då jag också insåg att han inte ens verkade medveten om att det inte fungerade för mig eftersom han trodde att allt som krävdes var att hålla på lite längre. Jag trodde han redan förstått det genom att läsa av mitt kroppsspråk (han hade även kommenterat ett par gånger hur tyst jag var och då svarade jag alltid "jag vill inte fejka") och jag hade alltid undvikit att säga något av rädsla att såra honom, men nästa gång vi ses får jag väl säga som det är att det verkligen inte gör något för mig alls.


     


    Sedan har vi gjort en del andra grejer också såklart. Tror vi testat "reverse cowgirl" vid två tillfällen och det gick inte så bra, det var betydligt svårare för mig att göra och dessutom är det väldigt trist att bara kolla på hans fötter. Några gånger har det varit som en variant på missionären där jag ligger på sängkanten och han står på golvet, jag har antingen mina ben runt hans höfter eller på hans axlar. Återigen gillar jag inte avståndet det skapar då det känns opersonligt och inte så intimt, men åtminstone trevligare än bakifrån då jag åtminstone kan titta på honom enkelt. Vid ett par tillfällen har vi försökt stående då han lyfter upp mig men det har varit svårt att få till det särskilt bra när han måste hålla upp mig och jag försöker klamra mig fast (trots att jag är ganska nätt på typ 48 kg, blir bara ganska struligt) så det har aldrig varat mer än 10-20 sekunder innan vi gett upp och bytt position. Har också förekommit ett par lite knepigare ställningar beroende på situation, t.ex. när vi suttit bredvid varandra vid datorn i varsin kontorsstol och det slutat med att han typ lutat min stol lätt bakot med stolsryggen mot sängkanten så att jag varit halvsittande/halvliggande och lite "ihopklämd" mellan honom och stolen :P


     


    När det kommer till saker utöver samlag var det ganska obalanserat till en början, jag gjorde ofta saker för honom och det verkade inte riktigt falla honom in att ge tillbaka, men han har börjat göra saker för mig oftare nu (kan inte heller klandra honom helt, då han brukar be mig göra saker för honom men jag ber aldrig om något). Han/vi har dock inte riktigt listat ut det där med fingrar och oral än heller som sagt, och han kan då ge upp ganska snabbt, så det är något vi får jobba på. Tror det kan vara lite svårare att göra saker på en kvinna motför en man, eftersom det är ganska svårt att göra fel eller missa en penis, medan en kvinnas njutningsområde är mindre och kan kräva en mer exakt teknik för bra stimulering. Hjälper inte heller att det är så individuellt vad som fungerar för olika kvinnor så det går inte att riktigt förlita sig på hans tidigare erfarenheter utan vi måste komma på vad som fungerar för just mig.


     


    Vi får fortsätta att testa oss fram helt enkelt, och jag ska försöka bli bättre på att säga till om saker för som jag skrev i uppdateringen i mitt originalinlägg så skulle åtminstone en del av problemen hjälpas av att jag kommunicerade mer. Kan bli ett par obekväma konversationer och jag är verkligen hemskt rädd att såra hans känslor, men han är omtänksam så jag tror att det löser sig :)


    Det låter som att ni prövat er fram en del men inte riktigt hittat något som fungerar bra. När du rider honom är det som du märkte lättare för dig att gnida klitoris mot honom och den ställningen brukar räknas som en av de enklaste för kvinnan att få mer klitorisstimulans. En annan ställning ni kan pröva är en modifierad variant av missionären som också ger samma resultat, googla coital alignment technique (om du inte redan läst på om detta). Finns en del förslag på ställningar som fungerar bra i det syftet.

    En till fördel med att rida honom är att du kan kontrollera bättre hur hans kuk stöter i dig. Testa dig fram med olika vinklar och tempon för att se vad som känns bättre, sen kan det givetvis kännas annorlunda om ni är i andra ställningar men det kanske kan ge dig en fingervisning om på vilket sätt ni gör det skönt för dig också.

    Det låter också som att det är väldigt viktigt för dig att ni har mycket beröring och kyssar, blickar osv när ni har sex. Därför tycker jag du ska prata med honom om det och att du gärna ser att ni ligger mer på ett sätt där ni kan ha det. Alla tänder på olika saker och kanske behövs den biten för att du ska bli riktigt upphetsad och kunna njuta mer av sexet. Jag har själv betydligt lättare för att hålla mig hård samt att komma när vi kan kyssas och jag kan titta mer på henne/hennes kropp, ställningar med mindre fysisk kontakt och där man ser mindre av sin partner är de svåraste för mig att behålla upphetsningen i.

    Sen ska du inte vara rädd för att prata ut ordentligt om det här med honom. Självklart är det inte roligt att höra att ens partner inte njuter av sexet särskilt mycket men tar man upp det på ett bra sätt och har en förstående partner så kommer han inte hänga upp sig på det utan istället fråga sig hur ni kan komma tillrätta med problemet. Det är mycket bättre att prata om det nu än att du går missnöjd och det i längden skapar en klyfta mellan er. Ta gott om tid när ni ska vara tillsammans och stressa inte, spelar ingen roll om det går 2-3 timmar i sängen. Testa er fram med olika saker och se tillsammans vad som känns bra och vad som kanske inte fungerar fullt så väl.
  • Anonym (Frust­rerad) Trådstartaren
    Äldre 27 Jan 07:23
    #45
    Lånehajen skrev 2019-01-22 22:53:31 följande:
    Det låter som att ni prövat er fram en del men inte riktigt hittat något som fungerar bra. När du rider honom är det som du märkte lättare för dig att gnida klitoris mot honom och den ställningen brukar räknas som en av de enklaste för kvinnan att få mer klitorisstimulans. En annan ställning ni kan pröva är en modifierad variant av missionären som också ger samma resultat, googla coital alignment technique (om du inte redan läst på om detta). Finns en del förslag på ställningar som fungerar bra i det syftet.

    En till fördel med att rida honom är att du kan kontrollera bättre hur hans kuk stöter i dig. Testa dig fram med olika vinklar och tempon för att se vad som känns bättre, sen kan det givetvis kännas annorlunda om ni är i andra ställningar men det kanske kan ge dig en fingervisning om på vilket sätt ni gör det skönt för dig också.

    Det låter också som att det är väldigt viktigt för dig att ni har mycket beröring och kyssar, blickar osv när ni har sex. Därför tycker jag du ska prata med honom om det och att du gärna ser att ni ligger mer på ett sätt där ni kan ha det. Alla tänder på olika saker och kanske behövs den biten för att du ska bli riktigt upphetsad och kunna njuta mer av sexet. Jag har själv betydligt lättare för att hålla mig hård samt att komma när vi kan kyssas och jag kan titta mer på henne/hennes kropp, ställningar med mindre fysisk kontakt och där man ser mindre av sin partner är de svåraste för mig att behålla upphetsningen i.

    Sen ska du inte vara rädd för att prata ut ordentligt om det här med honom. Självklart är det inte roligt att höra att ens partner inte njuter av sexet särskilt mycket men tar man upp det på ett bra sätt och har en förstående partner så kommer han inte hänga upp sig på det utan istället fråga sig hur ni kan komma tillrätta med problemet. Det är mycket bättre att prata om det nu än att du går missnöjd och det i längden skapar en klyfta mellan er. Ta gott om tid när ni ska vara tillsammans och stressa inte, spelar ingen roll om det går 2-3 timmar i sängen. Testa er fram med olika saker och se tillsammans vad som känns bra och vad som kanske inte fungerar fullt så väl.
    Tackar återigen så mycket ^_^ Det har varit lite svårt för min del att experimentera då jag som sagt har en tendens att prioritera hans njutning över allt annat så jag drar mig verkligen för att göra något för egen del. I synnerhet om det är en situation där jag har kontrollen och därmed möjlighet att kanske få till något själv, men han ber mig göra något annorlunda, då ger jag omedelbart upp alla försök att göra något som känns bra för mig och rättar mig efter vad han vill. Vad ska jag göra, bara tvärvägra när han ber mig om något? Dels känns det hemskt att beröva honom det han vill ha, dels känns det som att jag inte kommer ha någon som helst rätt att själv be honom om något om jag inte också gör det han vill när han ber om det, låter ju som hyfsat hyckleri att ignorera hans önskemål för att sedan själv börja ställa krav liksom. Får jobba på det tillsammans! Att ta den där obekväma konversationen är också något jag gott får tvinga mig till, jag vet bara verkligen inte hur jag ska bära mig åt för att det ska gå på bästa möjliga sätt så att det är både produktivt och inte sårar hans känslor eller rentav får honom att känna sig så otillräcklig att han ger upp! Mestadels är väl detta säkert hjärnspöken och i verkligheten skulle det nog gå bättre än jag föreställer mig men usch, ångesten tar verkligen över snabbt.
  • Anonym (Frust­rerad) Trådstartaren
    Äldre 18 Mar 04:52
    #46
    UPPDATERING: Jag har varit hos min pojkvän i några veckor nu och har lite att uppdatera angående detta ämne. Kan varna redan nu om att det kan bli lite TMI men det är väl kanske att vänta sig :P
    Vi har haft två konversationer om detta och jag är glad att vi pratar om det men det har inte hjälp särskilt mycket. Första gången vi pratade om det gick inte bra. Det dök upp lite olägligt då jag redan känt mig ganska nere pga detta i några dagar (pojkvännen hade frågat vad som var fel men jag klarade inte av att ta upp det för det kändes så dumt), så när vi sedan hade sex en dag blev jag ännu mer upprörd då det inte fungerade - min pojkvän kommenterade "älskling du är så tyst, känns det inte bra?" vilket jag inte svarade på utan bara kysste honom istället, för det svar som dök upp i mitt huvud var "när känns det någonsin bra?" Men sedan började jag gråta efteråt och snyftade fram något i stil med "Varför är jag så dålig på det här? Varför kan jag inte få till det? Jag borde ha lärt mig vid det här laget!" Först var min pojkvän väldigt gullig och höll om mig och så men efter ett tag började han låta... irriterad? Han är inte den bästa på att hantera jobbiga ämnen, han menar inget illa och säger att "det hjälper honom att vara saklig" men det gör mig obekväm att han låter upprörd när jag redan mår dåligt så det är något vi båda jobbar på. Anyway, det är lite off topic. Hur som helst, vi pratade om lite allt möjligt, bland annat mitt tidigare nämnda problem att jag inte vill be honom om något. Han sa att jag borde göra det och att han vill att jag gör/ber om saker som känns bra för mig, men då återkommer ju såklart problemet att jag inte ens vet vad som fungerar, jag saknar erfarenheter att basera det på, det känns som att fumla i mörker. Jag nämnde att den enda sak jag faktiskt vet att jag behöver är mer förspel, men att jag nämnt det förut utan att det blivit någon skillnad så jag hade gett upp om det. Han sa att han inte ens mindes att jag sagt det och verkade lite stött över att jag bara antagit att han struntat i det. Ska inte återge hela konversationen men det gick helt enkelt inte så bra, jag blev mer ledsen och han blev mer upprörd. Han nämnde också att han har svårt att behålla en erektion, vilket han aldrig sagt förut så jag antar att det var bra att han sa det. I slutet av konversationen blev det dock som värst, då jag sa att det ibland kändes som att det inte var någon idé att säga något för det kändes som att han inte lyssnade. Som exempel på detta nämnde jag att jag inte gillar när han gör illa mig (dvs typ smiska, bita, klämma hårt osv) och att jag säger detta ofta men han slutar inte - i princip varje gång han gör det så säger jag saker som "var försiktig" eller rent ut "aj, det där gör ont" men jag antar att han typ tolkade det som lekfullt eller något? Hur som helst var det verkligen sista droppen för honom, han gick fram och tillbaka i rummet i halvpanik för att han kände sig som en misshandlare (han har aldrig någonsin gjort illa mig av ilska eller så utan det har alltid varit lekfullt i sexuella situationer, han är absolut ingen misshandlare, jag tror att han bara inte riktigt förstår hur känslig jag är) och sa att om någon hörde mig säga det där skulle han spärras in för det lät så hemskt. Jag förstår inte varför han verkade bli så chockad av det där eftersom det är en av få saker som jag faktiskt brukar säga till om väldigt direkt men tydligen hade han inte riktigt tänkt på det. Han lämnade huset för att ta en promenad och lugna ned sig. När han kom tillbaka var det bättre, han hade skrivit en lista på mobilen med några saker vi borde göra: han skulle jobba på att tänka sig för och lyssna mer, jag skulle jobba på att säga till mer, och dessutom skulle han jobba på att inte bli så upprörd eftersom det inte bidrar till en produktiv konversation.
    Andra gången vi pratade om det var imorse. Vi gosade i sängen efter att ha vaknat och long story short så uppmuntrade han till oralsex varefter jag initierade samlag genom att rida honom. Efter att ha hållit på ett tag sa han att han började bli öm och att vi borde avbryta. Givetvis hjälpte inte det direkt min självkänsla. Han gick och duschade, och efter att han klätt på sig kom han tillbaka till sängen och höll om mig och kysste mig och sa att det var trevligt. Jag var desto mindre munter och sa att jag uppenbarligen inte är bra på det, och att jag är väldigt öppen för konstruktiv kritik eftersom jag vill lära mig, så där kom konversationen igång. Han sa att han egentligen inte gillar den ställningen så mycket då den inte stimulerar honom särskilt bra. Men samtidigt sa han, både i den diskussionen och vid andra tillfällen, att han önskar att jag vore mer dominant, vilket jag inte riktigt vet hur jag ska göra i så fall för det känns som att de flesta ställningar sätter mannen i en dominant position??? Vi kom tillbaka till hans erektionsproblem och att om det tar för lång tid att komma igång så börjar han slakna, dessutom har han ADD-tendenser och sa att han inte kan fokusera alltför länge utan efter ett tag börjar han tänka på annat. Vilket såklart fick mig att känna mig ännu mer uppgiven för det verkar som att mitt enda önskemål som jag kunnat komma på, dvs längre förspel, är något jag inte kan få. En sak som jag tänkte då, men inte sa, var "det skulle ju i och för sig inte döda dig att ibland göra saker bara för mig [dvs händer, oralsex, osv], jag gör ju saker bara för dig hyfsat ofta" men eftersom det är som att indirekt be om något så klarade jag inte att säga det. (Den biten blir inte bättre av att jag har intrycket att han inte gillar att göra sådana saker för mig. Han gör det ganska sällan och när han väl gör det så ger han upp snabbt. Kanske är det bara i mitt huvud, kanske gör han det sällan eftersom jag aldrig ber om det och kanske ger han upp för att han inte får någon respons, men det får det verkligen att kännas som att han inte gillar det och jag har redan problem med att känna mig äcklad av min egen kropp så jag vill inte "utsätta" honom för det... Får ta upp det vid nästa konversation) Återkom också till att han sa att jag inte ska vara rädd att be om något, att han inte kommer döma mig och att han kommer vara med på det, men det är ju inte riktigt det som är problemet. Samt att han sa att jag borde göra det som känns bra för mig, vilket även anknyter till hans önskan om att jag ska vara mer dominant, men där kommer vi tillbaka till att jag inte ens vet vad som känns bra för mig eftersom jag inte hittat något som fungerar än. Jag tror att han fortfarande inte helt har förstått att jag inte får någon njutning alls, han säger saker som "när du hittar något som känns bra så fortsätt med det" och "tänk tillbaka på vad som fått dig att komma nära förut och gör det igen" - jag får uppfattningen att han tror att problemet är att jag inte får orgasm, inte att njutning saknas helt. Det är väl ytterligare en grej som jag bör ta upp och klargöra vid nästa konversation. Vi kunde inte prata hur länge som helst då han behövde åka till jobbet.
    Så nu sitter jag här och känner mig uppgiven. Det känns som att vi inte kommer någonvart, det känns som att jag aldrig kommer få till det, och dessa konversationer har ärligt talat fått mig att känna mig ännu mer hopplös eftersom den lilla input jag faktiskt har verkar vara något jag inte kan få. Det är ett ganska fundamentalt problem att jag behöver mer tid men det blir förstört för honom om det dröjer för länge. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
  • Anonym (Frust­rerad) Trådstartaren
    Äldre 18 Mar 04:53
    #47

    Jisses vilket block av text det blev där, mina blankrader verkar ha tagits bort, sorry!

  • Äldre 18 Mar 08:17
    #48

    I början är de svårt att veta vad man gillar. Experimentera, de finns roliga spel, olika challenges typ 30 ställningar på 30 dagar. Så så sätt kan ni testa er fram på ett roligt sätt utan att du behöver rakt ut be om de av din kille om du inte vågar.

  • Anonym (Frust­rerad) Trådstartaren
    Äldre 18 Mar 23:12
    #49
    Mama92 skrev 2019-03-18 08:17:03 följande:

    I början är de svårt att veta vad man gillar. Experimentera, de finns roliga spel, olika challenges typ 30 ställningar på 30 dagar. Så så sätt kan ni testa er fram på ett roligt sätt utan att du behöver rakt ut be om de av din kille om du inte vågar.


    Jo vi får försöka hitta något sätt att experimentera med olika grejer. Det är dock ganska svårt för mig att ens komma på vad man kan tänkas testa, och att sedan ta upp det känns lite jobbigt ????
  • Äldre 19 Mar 07:48
    #50
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-18 23:12:59 följande:

    Jo vi får försöka hitta något sätt att experimentera med olika grejer. Det är dock ganska svårt för mig att ens komma på vad man kan tänkas testa, och att sedan ta upp det känns lite jobbigt ????


    Om de känns jobbig att säga rakt ut att du vill testa så kan du ju fibba lite att du fått ett spel av en vän du vill testa elr säg att du läst en artikel om nån rolig challenge.

    Finns enkla som tex tärningar med olika uppgifter.

    Elr om de är lättare att tex skriva så kan ni ju skiva med varann och retas och på så sätt kan du föreslå lite olika grejer att testa när ni ses igen.

    Försöka komma ihåg att sex ska vara roligt.
  • Anonym (Pepp)
    Äldre 19 Mar 07:54
    #51
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-01-18 16:23:39 följande:

    Nope, inte ett dugg, trots att jag gillar intern stimulering vid onani. Kan knappt ens känna att han är inne, så någon som helst njutning är det inte tal om. Har försökt ett par gånger att ta hand om den externa stimuleringen själv men upplever att det inte går bra, känns svårt att "nå" och få till någon bra rörelse när hans penis är i vägen och ger mig väldigt lite utrymme att jobba med där nere :P Dessutom känns det lite trist om det måste komma till att jag inte kan njuta av själva sexet utan måste onanera medan han gör sin grej, om du förstår hur jag tänker?

    Angående andra alternativ såsom fingrar och mun så försöker vi med det också utan mycket resultat. Kan definitivt konstatera att det är enda gången jag får någon njutning över huvud taget men det är ändå långt ifrån tillräckligt. Ärligt talat förstår jag inte hur folk kan få mer njutning av någon annans stimulering än sin egen, för den andra personen kan ju liksom inte känna hur det känns och måste förlita sig på "instruktioner" ungefär. När man onanerar kan man konstant finjustera område, rörelse, hastighet, tryck etc, men jag upplever att när någon annan gör det så blir det mer "okay lite längre ned... nej inte där... okay det var bättr- never mind, du tappade det... lite långsammare... nej nu är du på fel ställe igen... mmhh det där känns br- okay och nu är du på fel ställe" HUR i hela friden ska en annan person göra det bättre än man själv kan, eller ens likvärdigt???


    Du tänder inte på honom med andra ord.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?