• Havet75

    Äggdonation S:t Petersburg 2019

    Hej!!

    Är i St Petersburg just nu för äggdonation med min mans sperma. På tisdag är det insättning av 5 dagars blasto. Börjar bli sjukt nervös men vi myser o försöker slappna av på hotellet. Vilken resa detta

    är : ) vad spännande för er, hade ni ett datum än?? Det är bara att fråga på om det är något du undrar över : )

  • Havet75

    Ja vi har Alla som kordinator. St Petersburg är mycket finare o underbarare än vad jag hade trott : ) finns väldigt mycket o titta på. Men just nu när vi varit här en vecka o vet att vi inte åker hem förren på torsdag blir man lätt Utråkad då vi gjort så mycket redan. Men det är bara att fokusera på insättningen på tisdag o längta till det : ) vad skönt om ni inte behöver stanna här så många dagar.

  • Havet75
    Ava44 skrev 2019-01-23 20:35:15 följande:

    Ok sjuttiosjuan, tack för info!! :)

    Havet75, hur mår du?? Hur har det gått? :)


    Nu har vi landat i Sverige. Allt har gått bra, jag mår bra o vi har fått ett toppenblasto, så nu hoppas vi den stannar kvar. Vi fick fyra toppenbra till frysen oxå så det känns bra : )

    Man har redan börjat känna av lite smärtor i magen så nu börjar den oron o analyserandes samtidigt som man vet att dessa smärtor även är om man är gravid .. men nu är det bara att vänta till den 1/2 då det är dax för blodprov.
  • Havet75
    Sjuttiosjuan skrev 2019-01-24 16:45:41 följande:

    Hejja Hejja!!!

    Skönt med så många bra i frysen! Vi fick bara två toppblastisar, varav en är vår lilla tjej:) Så ett topp kvar och sen två i kategorin strax under. Hoppas det kan räcka till ett litet syskon:)

    Håller tummarna!!


    Ja det var ett bra resultat vii fick : )

    Då hoppas vi stort här att det blir ett syskon för er när ni gör insättning i sommar : )

    Kände du några symtom tidigt när du blev gravid?? Här har molandet o stickandet börjat .. haha Gud vad man analyserar.. vet att det är så olika på alla o gånger men men vill ändå höra hur andra haft det : ))
  • Havet75

    Hej!!

    En uppdatering från mig: är GRAVID : )) testdag är i morgon fredag men redan i måndags tog jag ett test o det visade ett svagt streck så i morse tog jag ett nytt o det stod Gravid 2-3 veckor. Är så lycklig just nu men samtidigt vågar man inte riktigt då vi ska ta hcg- blodprov i morgon o då får man se var värdena ligger på.

    Kram på er : )

  • Havet75
    Ava44 skrev 2019-02-01 23:24:55 följande:

    Omg Havet75, största jäkla grattis!!!!! Det är ju sjukt jäkla fantastiskt!! Du måste fortsätta att uppdatera oss :) kram kram


    Tusen tack!! : ))

    Det är sjukt fantastiskt .. är så glad.

    Jag lovar att uppdatera : )

    Kram
  • Havet75
    Sjuttiosjuan skrev 2019-01-31 17:20:51 följande:

    Men jippi! Låter ju lovande, mitt visade också 2-3 v Hade 200 el nåt på testdagen.

    Stort grattis!!!!!


    Fick svar i måndags och hcg värdet låg på 274 : ) så det såg bra ut. Herregud man är gravid : )) nästa steg blir

    v 7/8 för att se ett litet hjärta.
  • Havet75
    Ava44 skrev 2019-02-06 17:40:12 följande:

    Såå underbart Havet75!! Grattis så här långt! Har du börjat känna av gravidsymptom? Om ja, när efter ET? Påminn mig, har du varit gravid tidigare? Om ja, kan du känna igen några symptom?


    Det jag börja känna först var molande i magen som mensvärk fast mer dragning mot höfterna o det kom redan dagen efter ET, tredje dagen efter kom molande i ryggslutet o detta kommer fortfarande vissa dagar. Efter fem sex dagar kände jag konstigt tryck/ pirr när jag vart kissnödig o det var då jag fick en liten förhoppning..Tröttheten slog till en vecka efter insättning o håller i sig, somnar halv åtta/ nio på kvällarna : )) mår illa någon gång på morgonen el kvällen.

    Har barn sedan tidigare och känner vissa likheter som dem, trötthet, ständigt kissnödig, illamående o molvärkar/ dragningar i magen o rygg. Men blev gravid då på vanligt sätt så denna gång tycker jag det kändes mycket fortare med alla symtom.
  • Havet75
    Ava44 skrev 2019-02-06 22:13:29 följande:

    Yes! Äggplock och spermaprov igår fm! Vi fick inte reda på antal el ngt liknande, bara att allt gått enl planerna. De skrev; we use the phrase; ? no news = good news? haha. Än så länge: no news! :)


    Men sååå spännande : ) nu är det ju snart dax för dig med.. håller tummarna nu att det blir många fina befruktade ägg : ) håll oss uppdaterade .

    Kram o lycka till nu
  • Havet75

    [quote=79433703][quote-nick]Ava44 skrev 2019-02-10 16:09:07 följande:[/quote-nick]Tack sjuttiosjuan! Idag gjordes det! ET:et. den eviga väntan har påbörjats.. en fråga till er alla därute; vad är det sagt om slemhinnans tjocklek på transferdagen vid ÄD? Dvs efter stimulering. Min var 9mm. Är det bra/dåligt/ok/optimalt?[/

    Men Åhh vilket bra resultat, så många bra blasto att frysa in : ) roligt att ni oxå tyckte om staden, är riktigt fin.

    9 mm är bra som de andra skrev.. jag hade 14 mm.

    Hur mår du annars?? Går det bra med progestronsprutan?

    Kram

Svar på tråden Äggdonation S:t Petersburg 2019