• Ava44

    Äggdonation S:t Petersburg 2019

    Hej,
    undrar om det finns någon som skall göra ÄD i Ryssland nu snart som vill följas åt?
    Är nyss fyllda 45 och är Såå exalterad! Om allt går enl plan åker vi i mitten av februari. Vi har misslyckade ivf och ett misslyckat ÄD (inte i Ryssland) bakom oss.

  • Svar på tråden Äggdonation S:t Petersburg 2019
  • Sjuttiosjuan
    Ava44 skrev 2019-02-10 16:43:11 följande:

    Jaaa, vad kul att höra att jag fått bra resultat så här långt! Tack för infon! man får ju glädjas åt det lilla ;)


    Ja, du ska vara supernöjd! Vi fick bara 4 embryon totalt varav två var BLAA, de andra 2 var snäppet sämre. Ni kommer få en rapport sen där man kan följa alla embryons utveckling, jätteintressant.

    Har ni det trevligt i st Petersburg?
  • Ava44

    Ja! St Petersburg är ju en svincool stad! Idag var vi på en restaurant/bar/tealhall som var fantastisk; Kreutzflat! Om ngn ska dit för första gången så skicka mig ett meddelande, så ska jag förklara närmare vad man behövee göra etc f att ta sig in! :) skönt att göra ngt som stjäl fokus kring barnatänkandet ;)

  • Solhällan
    Ava44 skrev 2019-02-06 21:14:15 följande:

    Ok tack! Nej vi kör färska ägg. Men hur funkar det, i garantiprogrammet ingår 3 försök, vad innebär det? Fryser de ner de bra embryon som inte återförs? Ingår 3 förska försök och x antal försök med de frysta äggen?


    Fick du förresten något svar på hur det förhåller sig med garantiprogrammet, nu när du var där på ET?
  • Ava44

    Ja. Garantiprogrammet innefattar 3 färska transfers och samtliga omgångar frysta, utefter läkarens rekomendationer! Känns ju som att det MÅSTE gå att bli gravid hos dem!

  • Kleo73

    Hej. Vi gjorde äggdonation i Ava Peter Sankt Petersburg. Är gravid i vecka 23 nu.????????

    Är ryska boende i Stockholm. 46 år. Fjärde barn.

    Kan svara på alla frågor. Är väldigt nöjd med denna klinik. Och gravid och lycklig nu. Vill gärna uppmuntra de andra blivande mammor att våga...????????????

  • Kleo73

    Hej. Vi gjorde äggdonation i Ava Peter Sankt Petersburg. Är gravid i vecka 23 nu.

    Är ryska boende i Stockholm. 46 år. Fjärde barn.

    Kan svara på alla frågor. Är väldigt nöjd med denna klinik. Och gravid och lycklig nu. Vill gärna uppmuntra de andra blivande mammor att våga...

    Tyvärr vet ingenting om just rutiner kring olika program ty jag var så säker att allt bli lyckad så jag körde ett vanligt betalt program för Rysslands medborgare.

  • Kleo73

    Vi hade 6 embryons. Frös 5 ( gav bort en pojke ty har redan 3). Slemhinnan var 9 mm när man lyckades och 10-12 de två första misslyckade försök

  • Kleo73

    Vi hade 6 embryons. Frös 5 ( gav bort en pojke ty har redan 3). Slemhinnan var 9 mm när man lyckades och 10-12 de två första misslyckade försök

  • Ava44

    Kul att höra ännu en lyckad story! Grattis! :) fick du reda på kön? Trodde inte de tillät det. Vilken läkare hade du och har du haft svårt att bli gravid tidigare?

  • Havet75

    [quote=79433703][quote-nick]Ava44 skrev 2019-02-10 16:09:07 följande:[/quote-nick]Tack sjuttiosjuan! Idag gjordes det! ET:et. den eviga väntan har påbörjats.. en fråga till er alla därute; vad är det sagt om slemhinnans tjocklek på transferdagen vid ÄD? Dvs efter stimulering. Min var 9mm. Är det bra/dåligt/ok/optimalt?[/

    Men Åhh vilket bra resultat, så många bra blasto att frysa in : ) roligt att ni oxå tyckte om staden, är riktigt fin.

    9 mm är bra som de andra skrev.. jag hade 14 mm.

    Hur mår du annars?? Går det bra med progestronsprutan?

    Kram

Svar på tråden Äggdonation S:t Petersburg 2019