• Jennie87

    SNÄLLA SKRIV OM NI KÄNNER IGEN ER !!!

    Hej alla som läser detta. Kommer att förklara hel min situation och hoppas ni orkar läsa, för behöver verkligen hjälp eller höra om någon har det likadant!!!! 

    Är en 27 årig mamma till en sexåring. I september 2017 så blev jag plötsligt sjuk i influensa. Fick halsfluss, förkylning, öroninflammation + hörselgångsinflammation, men ingen feber. Innan detta så har jag nästan aldrig varit sjuk. Har aldrig behövt ta värktabletter i princip. Men fick medicin ( antibiotika ) och vid uppföljning så visade det sig att jag var frisk. Men mina symtom bara fortsatte och blev värre. Högra örat började göra fruktansvärt ont, det spred sig ner till sidan på halsen och hela skuldran. Fick även sjukt ont i mina käkar. Till slut hade jag så ont så jag inte kunde gapa. Kom till läkaren igen som sa att jag hade inflammation i käkarna. Fick medicin, blev inte bättre. Kom till tandläkare som opererade ut alla mina visdomständer då dem sa att smärtan kom från dem. Blev inte bättre. Dem provade att slipa ner vissa tänder men detta hjälpte inte. Kom tillbaka till min läkare som sa att jag hade fått öroninflammation igen. Fick medicin på nytt. Har haft ytterligare två öroninflammationer och en hörselgångsinflammation under året fram tills nu. Efter medicin så blev jag inte bättre. Dem trodde då bihålsinflammation trots att jag inte varit förkyld. Men har ont runt ögonen och det trycker över kinderna. Fick medicin, som inte hjälpte. Blev skickad till öronspecialist som bara konstaterade att jag hade indragna trumhinnor och lite nedsatt hörsel. Men att det var inget som skulle ge dessa symtom jag har. Så blev sen skickad till bettfys i Lund som sa att jag hade jätteinflammation i mina muskler i käkarna och upp i huvudet. Blev därmed akut skickad till käkkirurg i Malmö. Där konstaterade dem att jag inte hade inflammation, utan bara stela käkar. Fick sjukgymnastik som hjälpte mot käkarna. Men allt annat fanns kvar. Plus så började jag nu få extrem huvudvärk. Var så illa en dag att jag och min man fick åka in till akuten. Där fick han köra mig i rullstol. Dem kollade för migrän, vilket det inte var och kollade öronen. Kollade mina muskler i rygg och nacke men allt var bra. Så dem skickade hem mig. Har fått utskrivet citodon av min läkare och tar jag dem tre gånger om dagen så mår jag bra, men det är ju inte lösningen. Vill hitta orsaken och sen hur jag kan bli bra igen. Hela mitt liv tog en helomvändning och det har nu lett till depression och självmordstankar. Kämpat så länge med att må bra och inget hjälper. Kan även skriva att mellan läkarbesöken så har jag även gått till osteopat, thaimassage, akupunktur, simning, ligger på spikmatta varje dag, köpt massagestol och smörjer med tigerbalsam tre gånger om dagen. Tar även en 30 minuters promenad varje dag dels för att mjuka upp kroppen som alltid känns överspänd och dels för att hjälpa mot depression. Var även och kolla för glasögon vilket jag behövde och använder varje dag nu, men har fortfarande ont. tar också magnesiumtillskott för musklerna som är spända. Mediterar och kör mindfulness med kroppen. 
    Haft smärta i 1,5 år nu och vet inte vart jag ska ta vägen. Ska ringa läkaren igen på måndag och begära en röntgen. Det är det sista jag kan komma på som vi kan göra. Rädslan är att dem inte ska hitta något och därmed inte tro på att jag har ont. 

    SNÄLLA, SKRIV OM NI HAFT LIKNANDE PROBLEM. ÄR DESPERAT !!

    Så för att sammanfatta:
    September 2017: Fick influensa, öroninflammation + hörselgångsinflammation
    Smärta i käkarna som spred sig till hals, nacke och skuldra
    Extrem huvudvärk som sitter på ögonbrynsbenen, pannan och bakhuvudet
    Varje muskel i kroppen är helspända och får tänka på att slappna av
    Har ständigt ont bakom örat och precis på käkbenet vid öronsnibben. Bara på högra sidan. Min halsmuskel är ständigt stel och värker. 
    Känns som att smärtan kommer långt inne i örat, vill bara slita av det. 

  • Svar på tråden SNÄLLA SKRIV OM NI KÄNNER IGEN ER !!!
  • Jennie87

    Kan även tillägga att tandläkaren kollade om jag gnisslade eller pressade tänder och det gör jag inte. 
    Plus att sedan jag fick glasögonen för ca två veckor sedan så gör det ont att ha på dem. Det gör ont när bågarna trycker bakom örat så får ha bomull runt. Kan inte heller ha hörlurar eller öronmuffar över öronen då det gör ont på högra. 

Svar på tråden SNÄLLA SKRIV OM NI KÄNNER IGEN ER !!!