• Love5

    Vi som försöker bli gravid efter missfall/ma!

    Beklagar ditt missfall.

    Liknande läge för mig med. Har tre barn sedan tidigare (den yngsta snart 10), och blev oplanerat gravid i slutet av sommaren. Fick ett missfall i september i vecka 7. Det var tufft med ett missfall (vårt första), och trots att det hade gått så kort tid så hade vi börjat längta, och se framemot att få ett barn till. Blev gravid på nytt i november, även den graviditeten slutade i missfall, i v 8. Har haft en mens efter missfallet och vi försöker på nytt. Har BIM den 2/2, så snart vet vi hur det blev denna cykel.

  • Love5

    Hade blödningar i ungefär en vecka båda gångerna (kom igång av sig självt). Mens har jag fått 32 dagar efter att blödningarna börjat. Kunde inte pricka ägglossning i första cykeln efter missfallet någon av gångerna, men i den andra cykeln har jag fått utslag på stickorna.

  • Love5

    Nej, inga läckande bröst hos mig. Verkar som att mensen är på väg, så blev inget denna gång.

  • Love5

    Nej, inga läckande bröst hos mig. Verkar som att mensen är på väg, så blev inget denna gång.

    [quote=79404296][quote-nick]Micka! skrev 2019-01-29 20:34:40 följande:[/quote-nick]Dom 3 sista graviditeterna har jag fått bruna spottings i några dagar innan bim, men jag var gravid ändå.. Så om mensen inte kommit igång helt kan det finnas hopp :)

    Känns jobbigt med att jag läcker, när jag är nära de minsta barnen och typ läser en bok, ser jag på tröjan....

    hur det blir blött..... :(

    Tog ett testa tidigt idag (inför ett läkarbesök idag), visade minus. Spottings brukar betyda mens för mig, Men de har upphört nu, så det återstår att se vad det blir. Det kanske finns hopp ändå?

  • Love5
    Micka! skrev 2019-01-30 22:10:16 följande:

    Love5: Det kan ju vara för tidigt att testa, du har väl bim 2/2...? Nu sist hade jag spottings 6 dagar innan, de försvann 3 dagar innan och 2 dagar innan beräknad mens testa jag, och fick ett svagt +!


    Precis, har BIM 2/2. Brukar alltid ha spottings ett par dagar innan mensen sätter i gång på riktigt (förutom de två gånger jag varit gravid i höstas, då uteblev de och var då ett tidigt graviditetstecken). Men att inte mensen börjar direkt i samband med spottings är något nytt för mig, inga blödningar idag heller. Så hoppet är väl inte helt ute än. Men kan lika gärna vara en rubbning efter senaste missfallet.
  • Love5

    Mensen kom den 1/2. Så väntar på en ägglossning i mitten av månaden.

    Skönt att det verkar som att du slutar blöda nu Micka!, hoppas att din kropp återhämtar sig snabbt och ägglossningen kommer igång igen.

  • Love5

    Jag borde ha ägglossning nu i dagarna, och har haft ägglossningsflytningar redan i början av veckan, men får inga utslag på ägglissningsstickorna. Brukar få utslag i två dagar innan ägget släpper, så ägglossningen är antingen sen denna månad, eller hoppar över helt. Får alltid högre temp efter ägglossning, och den är fortfarande låg, så tror inte att jag har missat den heller. Så otålig man är!

  • Love5
    Micka! skrev 2019-02-15 21:38:47 följande:

    Den kanske är lite sen.... Det kan ju bli så efter missfall. Hoppas den kommer snart!

    Jag är också otålig, har fått ägglossningsekret men, inte känt av ägglossningen som jag brukar göra... Så den är nog på g här.....hoppas jag

    Spännande är det...... Vi får ju veta om lite mer än två veckor.... har myst i måndags och igår....


    Precis, vi vet mer om två veckor ungefär. Jag fick till slut utslag på stickan i torsdags, men inte längre i fredags, så jag antar att jag haft ägglossning nu. Men tempen har inte blivit högre ännu. Spännande är det! Det låter dom att ägglossningen är på gång för dig med!
  • Love5

    Jag fick till slut utslag på ägglossningstest cd 14 så antar att jag hade ägglossning den 15:e eller 16:e. Tempen har skiftat lite efter ägglossningen, och har inte varit tydligt högre förrän nu, ca 7 dagar efter ÄL. Har fått lite sjukdomskänsla i kroppen, hoppas att det kan vara ett positivt tecken. Ska börja testa från BIM -4 eller -5, (måndag el tisdag) då jag vid eventuell graviditet behöver börja medicinera på en gång.

  • Love5

    Helblankt idag, på BIM -4 med testa tidigt. Så har inte särskilt höga förhoppningar om att ha lyckats denna månad.

Svar på tråden Vi som försöker bli gravid efter missfall/ma!