• Anonym (Kaffedraken)

    Vi som försöker bli gravid efter missfall/ma!

    Hej hej,

    Hoppar in här med. Blev gravid lite oväntat men fick ett MA som vi fick reda på i mellandagarna... det kom igång den 7 Jan och har väl blivit klart nu iaf, graviditetstest visar ju negativt nu i vilket fall så det är ju bra. Men jag vet inte alls hur kroppen mår då jag int fått någon mens efter det, så vi får se vad som händer.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Micka! skrev 2019-01-27 23:08:02 följande:

    Jobbigt, vilken vecka var du i? Tänkte ta ett gravtest om 2 veckor, hoppas det är negativt då, brukar känna av ägglossningen rätt så bra och första tecknet är ju sekretet... Hoppas den inte dröjer mer än 2 veckor men man vet ju aldrig med kroppen efter ett ma. 2005 hade jag ett ma i v. 20, det var fruktansvärt, då hade jag inga barn. Då tog det lång tid....

    Hoppas på ägglossning snart för oss :)


    Borde vart v 11 då missfallet kom igång, men det hade nog avstannat runt v 6-7 någonting. Lite surt faktiskt.. men men, det var väl inte menat just då helt enkelt. Jag har inte känt av något alls, inget äl-sekret heller. Ja vecka 20 låter fruktansvärt. Mitt var ju tidigare, men trodde ju att vi skulle komma tillbaka fån julledigheten och berätta lite mysiga och glada nyheter, så blev det precis tvärtom.

    Ja det får vi hoppas, håller alla tummar jag har :)
  • Anonym (Kaffedraken)
    Micka! skrev 2019-01-27 23:10:26 följande:

    Hur länge hade ni blödningar efter missfallet/ma?


    Hade blödningar nästan exakt 2 veckor. Mindre i början och slutet då iofs.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Nej läcker inte heller, men är sjukt uppmärksam på ALLT som sker i kroppen nu: ?är detta normalt? Måste googla?. Det är lite jobbigt faktiskt. Jag och killenbestämde ändå att. Vi kör och så blir det när det blir. Ingen stress liksom, men det är ju så svårt att bara vara... Han frågar ju också hela tiden: ?men tror du det kan vara något??. Det är jobbigt att vänta måste jag erkänna!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Alltså, det är så skumt....

    Jag har inte märkt av någon ägglossning än, missfallet startade ju ändå 6 jan... men nu både igår och idag har jag haft spottings eller vad man ska kalla det och himla märklig känsla i magen. Ingenting jag känner igen från ever... fick något galet blodsockerfall tidigare idag dessutom så jag trodd jag skulle svimma av. Jag var tvungen att gå iväg och lägga mig en stund och då höll jag på att somna. Tog gravtest nu ikväll och det visade ju ingenting. Det har visat negativt sen åtminstone den 29 Jan.

    Jag tycker bara det är så märkligt och lit svår att förhålla mig till det här just nu. Vad beror symtomen på? Är jag bara vanligt sjuk eller ska jag koppla det till något annat.... bah

  • Anonym (Kaffedraken)
    Micka! skrev 2019-02-09 18:38:05 följande:

    Hur har det gått?

    Min blödning efter ma:t är äntligen över, så nu håller jag koll på ägglossningen, hoppas att det kommer ägglossningsekret snart... : -)


    Haha, ja det kom ju igång med ny mens dagen efter så det var väl det som var i faggorna. Hade tydligen ägglossning idag med. Aldrig märkt av det så tydligt förr... men men, back in business dådå, så får vi se vart det tar vägen denna månad.

    Hur går det för er?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Micka! skrev 2019-02-21 21:36:53 följande:

    Skönt att känna av ägglossningen, jag brukar ju göra det. Men nu har jag noll koll.....

    Kan hända att jag haft den eller inte, känns som om kroppen har hakat upp sig efter ma:t. Känns mer som att jag får ställa in mig på mensen och försöka nästa cykel! Tråkigt nog :(


    Kändes samma för mig, att bara gå och vänta på att kroppen ska bli som vanligt. Sjukt frustrerande faktiskt. Nu är det ju att vänta på något annat dock... ständigt detta väntande. Håller tummarna för dig :)
Svar på tråden Vi som försöker bli gravid efter missfall/ma!