Inlägg från: Anonym (OoOO) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OoOO)

    Trött på familjeliv / ska det vara så här

    Är så trött på atthöra gnäll från föräldrar. Varför i helvete måste man skaffa så många ungar om det ändå ska gnällas, och livet är ett helvete?
    Ni vet det gamla ordspråket "som man bäddar får man ligga".
    Jag är 34 år och har valt bort barn. Jag har ett så rikt liv och min mardröm är att hamna där ni sitter, och är bittra. 

  • Anonym (OoOO)
    Anonym (Giig) skrev 2019-01-29 10:23:41 följande:
    Oh wow, du låter inte alls bitter, egoistisk och dömmande <3 Hoppas du lever ensam resten av livet, för vad man än väljer att skaffa för förhållande, pojkvän, flickvän, man, fru, barn, kompisar, husdjur osv så kommer man någongång känna att man är trött och att livet är ett helvete.

    få se vad du tycker om ditt barnlösa liv om 20 är när det är för sent. Hoppas du inte gnäller då.
    På vilket sätt låter jag bitter? Jag är bara less på allas gnäll. 

    Är anledningen till att folk skaffar barn, att de inte vill vara ensamma så är de ju än mer fel ute. Tycker inte att det låter som om Ts har ett speciellt rikt liv nu, och mindre ensam lär hon ju inte bli med åren. 

    Ja jag kan tycka att jag har för mycket, jag har valt en karriär med mycket jobb, plus att jag har hund och vänner som drar i mig. Men det är mitt val men det är inget jag sitter och beklagar mig över. Jag har drömt om det här och jobbat svinhårt för att komma dit jag är idag. Allt har vart noga planerat. Ts hade drömt om massa ungar och nu sitter hon där med hundra ungar och ett värdelöst liv. 

    Som sagt som man bäddar får man ligga. 
  • Anonym (OoOO)
    Anonym (J) skrev 2019-01-29 13:56:38 följande:
    Tror nog ts ser sitt liv som betydligt mer rikt om några år än vad du gör. Jag har också en fin karriär med ett yrke jag älskar. Har också hund. Och häst. Reser mycket. Upplever mycket. Men det allra viktigaste i livet är barnen. Tänk att sitta där utan familj när man blir gammal. Att inte fått uppleva att vara förälder.

    Ts har förresten inte 100 ungar utan 3. Inte speciellt många som du verkar tycka.
    Fast om jag inte vill ha barn? Jag njuter inte av dem, tror du jag blir olycklig då om jag väljer bort dem? Var inte så jävla korkad.
Svar på tråden Trött på familjeliv / ska det vara så här