Forum Barn 3-5 år - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Flicka vill vara pojke

  Tor 31 jan 21:19 Läst 0 gånger Totalt 32 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (L) - Visa alla inlägg
 • Anonym (L)
  Återställ
  Tor 31 jan 21:19 #8

  Ni förstör era barn och deras framtid genom att uppmuntra dom att byta benämning på sig själv. Min pojke är 5 år och anser att han är en hund, men inte blir han en hund för det.

  Snopp = pojke. Snippa = flicka. Sen får man vara precis hur man vill. Man får ha kalsonger eller trosor. Man får ha långt hår eller snaggat. Man får leka med bilar och dockor och sminka sig och se ut och vara precis hur som helst. Men det förändrar inte om man är en pojke eller flicka!!

 • Anonym (L)
  Återställ
  Tor 31 jan 21:43 #12
  Anonym (Kgkgzkgzkh) skrev 2019-01-31 21:38:45 följande:

  Vi är många som tagit upp att det mycket väl kan vara en fas (hyfsat vanligt med sådana faser), men det KAN också vara tecken på att barnet är fött i fel kön. Och då är det väl onödigt att trumma in "du är en flicka!". Ts jag tycker ni gör helt rätt som använder mer neutrala ord som "barn"

  Hör med BVC/VC om de kan för en psykologkontakt där du kanske kan få lite tips om hur du kan stötta ditt barn på bästa sätt .


  Och vad innebär fött i fel kön? Att man känner att det dinglar en snopp där och inte en snippa som man har?
 • Anonym (L)
  Återställ
  Fre 1 feb 08:48 #17
  cleoeme skrev 2019-02-01 08:12:14 följande:

  Jag har berättat att hon är flicka rent fysiskt såklart. När hon säger att hon är en pojke så svarar jag "Du får vara precis som du vill". Känner inte att hon är förvirrad.

  Det kanske är en fas eller så är det inte det. Oavsett är det mitt barn, hur hon nu väljer att benämna sig (flicka, pojke, trans, ickebinär) spelar ju ingen roll.

  Hon använder inte klänningar eller rosa kläder. Jag köper bara neutrala kläder som kan användas av båda könen.


  Men förvirra inte henne. Man är inte en flicka bara för att man bär rosa och klänningar och man är inte en pojke för att man klär sig i blått och leker med bilar. Alla kläder är neutrala och kan användas av båda könen. Hon är en flicka för att hon har en snippa. Sen får hon vara precis hur hon vill och klä sig hur hon vill, men det tar inte bort faktumet att hon är en flicka.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll