Inlägg från: Anonym (Senistarten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Senistarten)

    BIM Mars 2019

    Jag är på! Ska oxå försöka... 39år.

    Försök nr 2

  • Anonym (Senistarten)

    Jag vet inte när jag har BIM. Jag har precis fått min första mens efter att ha varit gravid och ammat. jag borde ha fått min mens förra veckan men det har ännu inte kommit så försenad eller ny cykel ( gjort gravtest negativt så jag är inte med barn) vet inte jag får avvakta men tänker försöka Så fort ägglossningen kommer igång.

  • Anonym (Senistarten)

    Fick mens idag så nu laddar vi för ägglossning.... svårt att veta när den är dock då jag bara haft mens engång efter graviditeten.

    Men om den följer förra månaden så ägglossning 23-24 februari o bim 10 mars.

  • Anonym (Senistarten)

    BIM 10 mars

    BIM LISTA

    1/3 Malin 888, vwmamman

    2/3 Love5, ETOVA

    3/3 Funderar81

    4/3 Minnie768

    5/3 Editb

    6/3 Jagerika, Honsomlängtar, Birdiz

    7/3 QueenS, Missempi

    9/3 Siri88

    10/3 Kakan32

    Jageri­ka

    #48 Idag 08:56

    Birdiz skrev 2019-02-08 08:41:08 följande:

    Jaha, så kom mensen punktligt idag på bim-dagen :( så vi får köra igång vårt tredje försök till syskon! nytt bim blir 6:e mars! Må detta bli en tursam månad nu!!

    BIM LISTA1/3 Malin 888, vwmamman2/3 Love5, ETOVA3/3 Funderar814/3 Minnie7685/3 Editb6/3 Jagerika, Honsomlängtar, Birdiz7/3 QueenS, Missempi9/3 Siri8810/3 Kakan32

    Kul med en Bim kompis :D håller alla tummar och tår!!

    Mezzy

    #49 Idag 12:45

    Hej,

    Jag hoppar in här jag med. Har bim 28/2 el 1/3 så jag håller mig till denna tråd. :)

    Vi har försökt att få barn nr 2 sedan i somras (orkar inte räkna exakt vilket försök vi är på) och det är min andra månad med rosenrot.

    Om det inte blir något denna månad så kommer vi ta en paus i mars då vi redan har ett decemberbarn och vill helst inte ha ett till Tungan ute

    BIM LISTA

    1/3 Malin 888, vwmamman, Mezzy

    2/3 Love5, ETOVA

    3/3 Funderar81

    4/3 Minnie768

    5/3 Editb

    6/3 Jagerika, Honsomlängtar, Birdiz

    7/3 QueenS, Missempi

    9/3 Siri88

    10/3 Kakan32 , Senistarten

  • Anonym (Senistarten)

    Lääääängtar efter att få börja "bebisbakning" ....ägglossning om 13 dagar- känns så fruktansvärt långt bort.

    Var är ni andra i era cykler?

  • Anonym (Senistarten)
    Asparaghus skrev 2019-02-24 16:29:28 följande:

    BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP!

    Jaha... jag får kliva in här för försök 3 för denna omgång. (Har ju tidigare fått tvillingar efter sista försöket sprutor (har PCOS men då ingen menscykel alls vilket jag haft nu i nåt år) innan IVF 2007 så att det "bara" är försök 3 är ju inte så "bara" för mig.. är ju 13 år äldre nu med.. 34 år nu och trodde jag var färdig men träffade en ny man som är 5 år yngre och har inga egna barn).

    Plockade ut min kopparspiral i början av December.

    Förra månaden fick jag svaaaagt plus på 3 test men sen plötsligt negativt och började blöda nån dag senare än beräknat. Hade andra grav.tecken som jag kände igen väl från tvillinggraviditeten så jag tror ägget släppte helt enkelt, rätt vanligt väl när man är lite "äldre"?

    Fick iaf förra månaden en fin ÄL-stegring på CD 17 men sen kom mensen då på cykeldag 34.

    Testade denna månaden från CD9 men ingen stegring förrän CD 23!!! (Sen tog testen slut).

    Tänkte att då kommer väl mensen 1 v senare.

    MEN så började jag i Fredags kväll få lite äggviteflytning med blodstrimmor i. Bara någon ml blod under hela dagen igår i menskoppen men idag kom mensen igång ordentligt. Men räknar den från igår då jag ändå behövde ha menskoppen tänker jag. (Tog även ett negativt testa tidigt test igår innan jag torkade mig och såg allt blod på pappret, hoppades på en nidis då det hade passat så bra i tiden).

    Men nu undrar jag, hade jag kanske ingen ägglossning? Att ägget aldrig släppte? Har haft OTROLIG mensvärk nästan hela denna cykeln.. varit hemskt bitvis. Känner mig liksom svullen och öm i livmoder/äggstocks-trakten. Det sticker och det drar. Sen plötsligt kommer världens hugg.

    Har försökt tempa för första cykeln med med MEN äter mycket mediciner samt har en sååå kass sömn så tempningen har ju inte gett så mycket att gå på känns det som. Ser mer ut som en EKG-kurva.

    Äter bland annat MAXDOS Ipren. (Sen max alvedon, MYCKET morfin, adhd medicin och antidepp m.m). Tänkte att det kanske vore bra att sluta med Ipren denna månaden?!

    Så medicinerna och kass sömn borde ju påverka temp-kurvan tänker jag?!?!

    Snälla kom med tankar, idéer, råd, frågor. Ja vad som som kan leda mig närmare att bli klok på vad fanken som hände denna månaden och vad betyder denna hemska "mensvärk" och sena LH-stegringen?

    Bifogar bild på månadens ÄL-test och får jag in fler bilder så blir det förra månadens med m.m


    oj vad du äter mycket medicin! Vad sägs om att du tar hand om ditt mående först.... Att ta hand om ett småbarn är ganska jobbigt.

    Ta inte illa upp men jag blir lite orolig.
  • Anonym (Senistarten)
    Funderar81 skrev 2019-02-26 22:55:41 följande:

    Så seegt! Har börjat känna av mina äggstockar, tror mensen är på väg liksom alltid. Tempen var också lägre i morse. Surt!

    Det är andra gången med samma donator. Hur många gånger pallar man chansa på samma man ? Vet att kemin inte alltid funkar ju och man får ju så lite om gången (sperma alltså). Detta sagt som singel kvinna med sädbanksdonator. Hade jag partner skulle jag maratonmyst med honom hela veckan omkring äl.

    Lite roligt att läsa era inlägg, som pressar männen omkring detta. Vi blir allihop lite galna omkring detta projekt. :D


    Jag förstår dig precis då jag är i.samms sits ( insemination o donator) man har liksom bara en chans. Gäller att pricka rätt o ha stenkoll på ägglossningen. Vid första graviditet så tog det sig på första försöket för mig men denna gången verkar svårare. Har i ju för Sig insemineras i januari där jag fick ägglossning sex dygn försent så det sket sig men hoppas på denna månad. När har du BIM? Glömde säga att jag använder samma donator
  • Anonym (Senistarten)

    Finns det fler än jag som inte har ett enda symtom?! ingen mensvärk inga flytningar ingen molvärk inget sur ingenting....

  • Anonym (Senistarten)
    Siri88 skrev 2019-02-28 12:02:50 följande:

    Åh dessa symtom eller icke symtom! Idag har jag molvärk och ett lätt illamående. Kör med progestoronkräm denna månaden, kanske är det biverkningar från denna?

    Tiden sniiiiiglar sig fram.

    Äl+5

    Hur känner ni andra?

    Och grattis till alla plus!


    Åh jag har inte ett enda symtom så det känns hopplöst.

    Förra månaden hade jag metallsmak o molvärk från ägglossning till mens men denna känner jag jag absoluta ingenting...

    ÄL+5
  • Anonym (Senistarten)
    räkan123 skrev 2019-02-28 17:45:21 följande:

    Hej! Jag borde ha äl här i dagarna men på ägglossningstest syns ingen förändring har ett svagt streck fortfarande. Känner både igår och idag lite molvärk och idag fått lite äggviteliknande flytningar. Kan det hända att man inte visar på ägglossningstest eller är det bara min kropp som luras att ägglossning är på g efter p-piller? Har ägglossningstest från gravidkollen.


    jag har ALDRIG gått utslag på ägglossningstest.. lyssnar på kroppen. Med sonen tog det på första o nu e vi på vårt andra försök m syskonverkstad.

    Mitt tips är att lyssna på kroppen...vissa verkar inte få utslag. Man kanske dricker för mycket vatten eller har kort stegring typ.
  • Anonym (Senistarten)

    BIM om 6 dagar och känner absolut ingenting:( är det hopplöst för mig????

  • Anonym (Senistarten)

    Såklart blir jag glad åt alla som plussar. Grattis till er!! men samtidigt blir jag själv ännu mera ledsen. Det känns verkligen hopplöst detta ...har inga symptom och ska ha BIM på fredag. Med sonen hade jag symtom nästan från det att ägglossningen var. Men nu känner jag ingenting plus att jag är så där extra kåt som man kan vara innan mens... så jag antar att mensen kommer och att det inte blev någonting. Känner mig så ledsen frustrerad Vad är det för fel på mig?

  • Anonym (Senistarten)

    BIM imorgon... nervös.

    Fler som har BIM imorgon eller de närmaste dagarna? När ska ni isåfall testa????

  • Anonym (Senistarten)
    sockertoppen90 skrev 2019-03-07 19:41:20 följande:

    Jag hade BIM igår och ska testa i övermorgon


    Åh jag tänkte oxå vänta två dagar så testar nog söndag.... håller tummarna för dig!
  • Anonym (Senistarten)
    niiskuneiti skrev 2019-03-08 09:02:53 följande:

    Idag äl+9. Igår kände jag att det var lite tyngre att få luft. Gick och suckades och stönade. Idag fortsätter det och det är tungt att gå uppför trappor för jag får inte luft. Annars mår jag jättebra, känner mig inte alls hängig eller sjuk på nåt vis. Därför börjar jag ju tänka att han det vara tecken på graviditet, att kroppen nu jobbar på. Jag känner mig lite tveksam att så är läget men.. har någon åsikt om det?


    Men herregud exakt så känner jag också... hjärtat slår som en djävla #### i kroppen. Jag orkar ingenting fast att jag inte är sjuk men ändå så trött i kroppen. Jag har BIM idag men vågar inte testa ska vänta till söndag...

    Jag har inte ens tänkt på att det kan vara ett tecken på att man är gravid :). Hoppas hoppas då skulle jag kunna vara trött för jämnan hahaha
  • Anonym (Senistarten)
    niiskuneiti skrev 2019-03-08 13:04:41 följande:

    Kan du berätta sedan vad det visar? Jag är ju så nyfiken! :) hur känns det annars?


    Absolut jag återkommer!
  • Anonym (Senistarten)
    Anonym (Senistarten) skrev 2019-03-08 13:10:26 följande:

    Absolut jag återkommer!


    Jag kunde inte hålla mig utan tog test redan idag

  • Anonym (Senistarten)
    niiskuneiti skrev 2019-03-08 14:58:43 följande:

    Grattis!!

    När börja du känna dig trött i kroppen och fick hjärtklappning? Hur många dagar före bim?


    Jag har ju inga symtom förutom att jag har hjärtklappning och känner mig lite trött ungefär som när man ska få någon förkylning och i måndags var jag och tränade och då kände jag mig jättetrött och tänkte att nu åker jag väl på någon influensa eller nåt så det måste börja att söndaga /måndags...
  • Anonym (Senistarten)
    Anonym (Senistarten) skrev 2019-03-08 15:04:18 följande:

    Jag har ju inga symtom förutom att jag har hjärtklappning och känner mig lite trött ungefär som när man ska få någon förkylning och i måndags var jag och tränade och då kände jag mig jättetrött och tänkte att nu åker jag väl på någon influensa eller nåt så det måste börja att söndaga /måndags...


    Alltså 4-5 -6 dagar före bim
  • Anonym (Senistarten)

    jag plussade igår men idag har jag sån fruktansvärd mensvärk. Det drar i hela livmodern. tror ni att det är mensen som är på väg ändå

    jag är så orolig och ledsen

Svar på tråden BIM Mars 2019