• Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 5 Feb 12:24
    1664 visningar
    282 svar
    +1
    282
    1664

    Har vi 25% invandrare?

    Anonym (???) skrev 2019-02-05 11:54:09 följande:

    När en skola kommer upp i en viss procent utrikesfödda börjar svenskarna söka sig till andra skolor. Jag har inte den siffran tyvärr, men tydligen finns det en gräns.


    När ett land kommer upp i en viss procent invandrare så börjar invandrarna tycka att svenskar skall hålla sig på avstånd. Tydligtvis är det en tillåten åsikt, men stackars den svensk som tycker att vi skall skicka iväg invandrarna.

    http://www.familjeliv.se/forum/thread/79400890-vita-man-flytta-nu
  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 5 Feb 12:33
    #7

    Lite statistik så du kan välja kommun efter om du tycker om invandrare eller inte.

    https://affes.wordpress.com/2019/01/11/nasta-val-ar-2022/

    Antalet svenskar med svensk bakgrund är ca 6.5 mill. Resten kan du räkna själv

  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 5 Feb 13:42
    #33
    Vem är same?

    I sametingslagen finns en definition på vem som är same. För att få skriva in dig i röstlängden till Sametinget säger lagen att du ska ha eller ha haft samiska som språk i hemmet och anse dig vara same.


  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 5 Feb 16:50
    #44
    +2
    Anonym (?) skrev 2019-02-05 16:04:18 följande:
    Säg vad är som trycker ditt bröst istället! Det är ok att vara rädd, orolig, det är t o m ok att vara lite härligt främlingsfientlig i dagens Sverige.
    Var tredje kvinna i åldern 16-24 år har utsatts för sexbrott 2017
    https://www.unt.se/nyheter/uppsala/siffrorna-over-sexualbrott-forbryllar-kriminologer-5203012.aspx
    Ingen vet vad det beror på. Eller ALLA vet vad det beror på men ingen vågar säga det. Gamla folk som byggt upp landet torteras i sina hem. Småbarn rånas av ungdomsgäng.

    Inget land i fredstid har så många bomber som Sverige. Där man spränger barn.
    I Sverige brinner det fler skolor än i hela USA.
    En Polis som inte ingriper när en utvisningsdöms man förstör graven till terrordräpta Ebba Åkerlund.

    Vi upptäcker plötsligen att vi har för lite lärare, sjukvård, poliser, gränsvakter, tandläkare. Och dom som vi har kvar kan vi inte betala en anständig lön. Tåg och vägar förfaller, strömnätet och vattenförsörjningen packar ihop, vi saknar bostäder, posten vågar inte dela ut brev i vissa områden, affärer som inte kan fortsätta, områden där väktare lapplisor brandkår och ambulans måste ha polis-skydd.

    Alla svamlar om hur lönsam invandringen är men Malmö stad går fortfarande bara back. Och ingen vet vad det beror på. ELLER INGEN VÅGAR SÄGA DET.

    Bild för -
  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 10 Feb 20:36

    Eller låt oss se på några kristna länder som libanon, turkiet eller egypten. Eller marocko där folk fick välja islam eller flytta ut I öknen. Svårt att hitta berber, judar eller kristna där idag.

  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 11 Feb 20:32
    Anonym (Slarvigt uttryckt) skrev 2019-02-11 20:21:46 följande:

    Om man frågar ett stort antal random personer, kvinnor och män, i lågt utvecklade länder runtom i världen, om någon av de personerna skulle vilja resa till ett land som heter Sverige för att de skulle få chansen bli förtidspensionär eller ålderpensionär, fullt betald med svenska skattemedel, med rätt att sedan bosätta sig var som helst, t ex i sitt gamla hemland, och få sin pension utbetald från Sverige.

    Tror du möjligen att det finns en chans att en hög andel av dessa tillfrågade skulle svara ja?

    Det är ju en lika fullt relevant och jämförbar fråga som din fråga...

    Under rådande omständigheter, med våra nya och accelererande samhällsproblem, så vill jag ta en total paus och även strypa den s k anhöriginvandringen.

    Jag skiter fullständigt i om SD vill eller inte vill samma sak som jag. Liksom jag är övertygad att en klar majoritet av väljarna också skulle vilja samma sak som jag, oavsett vad SD vill.

    nihka, det funkar inte längre att stämpla oss som SD:are eller dra rasistkortet. Vi är många många fler än enbart SD:are som vill detta! Och vi är inte rasister!!!


    Ja, här ser man rasismen I full blomning. Du vill att din 80-åriga mor ska få pengar men inte Tant Zania. Och orsaken är att din mor under hela livet roffat åt sig av den svenska välfärden.
  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 12 Feb 17:54

    För att återgå till bussförare. Naturligtvis vill jag att en sådan ska kunna förstå frågor om biljettpriser och hur kommer jag till... på svenska inklusive dialekter och engelska. Dessutom, efter några upplevelser av nära en krock så tycker jag det är trevligt om hen inte firar ramadan, kör efter att hen inte ätit på 20 timmar.

  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 13 Feb 06:40
    nihka skrev 2019-02-12 23:32:11 följande:

    En bussförare behöver utbildning och förarbevis, god svenska och innan hen påbörjar utbildningen såpass god svenska att hen kan tillgodogöra sig utbildningen.

    Efter avslutad godkänd utbildning ska hen givetvis föra sig på ett trafiksäkert sätt, och inte äta på 20 timmar låter extremt. Hade detta verkligen med Ramadan att göra då fastan bara gäller dygnets ljusa timmar? Oavsett orsak låter detta helt galet.


    Ja. Hans muzzlimska vänner pratade med mig om hur bra muzzlim han var. Det är ljust 20 timmar på sommaren. Vem bryr sig om otrognas liv ?
  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 14 Feb 14:45

    Arbetsinvandringen behovs för att hålla lönerna nere.
    Ingen kan konkurera med vietnameser som jobbar gratis.
    https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/kim-och-phuong-gick-till-facket-blev-avstangda-och-utan-lon

    Klippte mig i Malmö för ett tag sedan. 50:- Han fick lönebidrag och skulle få sparken efter att lönebidraget tog slut. Då skulle en annan invandrare ta över.

    Eller har du någon gång funderat på varför det inte längre finns blonda TAXI-chauförer

  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 22 Feb 10:31
    nihka skrev 2019-02-22 01:15:07 följande:
    Jag känner igen det du skriver, bland annat två afghanska killar som jobbade som vårdbiträden under tiden de utbildade sig till undersköterskor. De har båda ett gott handlag med människor. Den ena har nyligen fått en fast tjänst som undersköterska och den andra som siktar mot att läsa till sjuksköterska blir ständigt inringd, jobbar mer än heltid och måste till och med tacka nej till jobb.

    Ja, de behövs verkligen!
    Nu när Centerpartiet har bestämt att sjukdom/hög ålder skall vara grund till asyl så behöver vi verkligen alla invandrare som kan jobba.
  • Anonym (Prakt­isk)
    Äldre 22 Feb 11:58
    Anonym (Praktisk) skrev 2019-02-22 10:31:36 följande:
    Nu när Centerpartiet har bestämt att sjukdom/hög ålder skall vara grund till asyl så behöver vi verkligen alla invandrare som kan jobba.
    nihka skrev 2019-02-22 11:07:35 följande:
    Jaså du. Hahaha. *harkel* Källa på det?
    https://www.expressen.se/debatt/vi-lakare-ar-nasta-offer-for-cs-migrationspolitik/

Svar på tråden Har vi 25% invandrare?