• Anonym (Bedti­me)
    Äldre 10 Feb 13:43
    16622 visningar
    297 svar
    297
    16622

    Dela rum med frugan

    Frun var på kurs för ett par månader sedan. Det var galej på kvällen och hon träffade på en gammal kollega, kanske 8 år sedan de jobbade tillsammans. Han skulle bo på ett annat hotell men det blev sent och de var rätt dragna. Då erbjöd min fru honom att sova på hennes rum (dubbelsäng) vilket han gjorde. Hon har inte berättad detta för mig, kanske har jag inte med det att göra. Har fått veta på omvägar. Jag är rätt säker på att det inte var nåt sexuellt men det känns ändå inte bra. Hur skulle ni känna? Är jag för svartsjuk? Tar jag upp det med henne kommer hon bli sur och tycka att jag är kontrollerande och svartsjuk. Hade det varit en kvinnlig kollega hade jag inte brytt mig.

  • Svar på tråden Dela rum med frugan
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 10 Feb 13:55
    #3
    66Joy skrev 2019-02-10 13:49:02 följande:

    Fantiserar du om att hon bjudit ut sig?


    Nej, tvärtom, jag vill inte att det ska ske.
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 10 Feb 14:09
    #8
    Astons skrev 2019-02-10 14:01:00 följande:

    Kanske har du inte med det att göra?

    Hon blir sur över att du lägger dig i?

    Tycker synd om män som du. Män som inte vet hur man sätter gränser och som är oförmögna att ställa krav. Det är precis anledningen till att du befinner dig i denna situation.


    Fattar inte vad du menar? Utveckla gärna. Hur hänger det ihop?
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 10 Feb 14:16
    #9
    Anonym (Sad) skrev 2019-02-10 14:04:59 följande:

    Tycker att det är lite illavarslande att hon inte berättar själv att hon lät killen ligga tillsammans med henne i dubbelsängen.

    Hur reagerade hon när du frågade, vad i helvete hon håller på med, om du nu gjorde det.

    Hur fick du reda på alla detaljer, antar att någon berättade allt


    En annan som var på samma ställe som berättade.
    Har inte sagt nåt, en av frågeställningarna i trådstarten. Hon kommer troligen tycka att jag är för svartsjuk och känna sig kontrollerad och misstänkliggjord. Nog för att hon kan få tycka det. Man utgår från vad man känner själv men det jag kollar runt här är om fler skulle tycka som jag eller om jag överreagerar.
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 10 Feb 16:26
    #12
    Akira Öken skrev 2019-02-10 15:54:12 följande:

    Om du ändå inte tror att det har hänt något mellan dem, kanske det är onödigt att starta något som du tror kommer att leda till ett gräl.


    Ja men så tänkte jag med. Frågade förstås hur det var på kursen, om festen var kul, om det blev dåligt med sömn o.s.v. så hon hade ju kunnat berätta. Antingen en helt oviktig detalj för henne att någon övernattade. Eller så vet hon att jag inte skulle gilla det och höll därför tyst.
    Men själva grundhändelsen då, är det "normalt" att man erbjuder en kollega av motsatt kön att övernatta på sitt rum?
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 10 Feb 18:42
    #18
    Anonym (N) skrev 2019-02-10 17:35:01 följande:

    Nej jag hade inte tyckt det varit okej i det sammanhanget, jag är tjej och hade inte gjort så om det inte funnits en soffa han kunnat sova på. Han hade väll fått ta en taxi hem?

    Hade det varit en svårare situation att han verkligen inte kom hem ex inga taxis/bussar eller så hade jag ringt eller messat min kille/man och talat om det så han vetat... Kanske inte hade hjälpt dock.


    Det fanns taxi, det fanns också flera manliga kollegor med egna dubbelrum att fråga.
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 10 Feb 21:51
    #22
    TriC skrev 2019-02-10 20:47:00 följande:

    Är du på riktigt, TS? Kan en man verkligen vara så otroligt menlös och självkastrerad?? 

    Tro fan att det inte är okej!!!! Jag hade slängt ut henne omedelbart!!


    Har svårt att tro dig, måste vara svårt att få en relation att hålla över tid om man ska kasta ut den andre så fort man gör nåt tok. Har du haft nån längre fungerande relation med den inställningen? Tänker du lika när det finns barn inblandade? Men visst ligger det ju lite i det, annars skulle jag ju inte vara här skriva.
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 11 Feb 23:34
    #67
    +1
    Tecum skrev 2019-02-11 20:18:32 följande:

    Trådar som dessa gör att jag faktiskt undrar vad för slags folk det är som skriver på FL då ni tydligen inte klarar, eller tror andra klarar, att sova i samma rum som någon av motsatt kön utan att det behöver bli sex. Man kan tro att ni är fjortisar hela bunten men tyvärr är ni både vuxna och mogna att veta bättre.  


    Skulle du vara helt ok alltså med detta? Och som jag skrev, jag har goda skäl att tro att inget hände. Men det känns ändå inte bra.
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 11 Feb 23:57
    #71
    Anonym (VS) skrev 2019-02-11 07:21:16 följande:

    Du skrev i TS att du inte tror att något sexuellt har hänt. Hur kom du fram till det?
    Så beklagar kompis, jag tror du har blivit bedragen. Man tar inte in en kollega av motsatt kön på sitt hotellrum när man är på konferens "bara för att sova över".


    Vet inte exakt vad den skvallrande kollegan sade till dig (var det nyss han berättade?), men jag tror du måste konfrontera din fru, annars kommer detta att ligga och gnaga hos dig år efter år.

    Problemet är väl att du kommer att få samma svar av henne, oavsett om hon varit otrogen eller ej, dvs. "Nej du inbillar dig, det var helt oskyldigt, gud vad du är svartsjuk!"

    Du behöver göra två saker:
    1) Många kommer att säg att du skall konfrontera lugnt och sakligt. Helt fel! Hon har redan överskridit en gräns genom att ta in en annan man på sitt sovrum. Du har all rätt att vara helförbannad! Säg att en av hennes kollegor precis berättat detta för dig, även om det skedde för några månader sedan. Var förbannad!

    2) Du behöver bevis. Det enda du har att komma med är kollegan som "sov över". Försök att skaffa hans telefonnummer. Då kan du säga till frugan att du kommer att ringa till honom och kontrollera hennes berättelse ifall hon nekar.
    Kan du inte få telefonnumret i förväg, be frugan om det när du konfronterar henne. Nekar hon att lämna ut det så har du nog tyvärr alla bevis du behöver.

    Som sagt beklagar kompis, har gjort samma resa som du, numera lyckligt omgift med en kvinna som älskar och respekterar mig.


    Det var ett tag sedan jag fick veta och har avvaktat för att se om hon kommer berätta något själv. Jag vet att inget hände, hur vill jag inte gå in på här. Men oavsett det känns det inte bra, som någon skrev så känner jag nån sorts svek och som du skriver är det en gräns som överskridits. Och att inget hände denna gång betyder inte att det inte kan ha hänt tidigare eller händer sen. Det är väl själva inställningen till att det skulle vara ok som jag tycker är fel, åtminstone för mig.
    För att lägga lite mer bränsle på denna brasa så finns det en tidigare händelse där hon hånglat med en annan kille. Därav hennes rädsla att berätta tror jag. Men jag kan inte förstå att hon ens satte sig i denna situation om hon ville att jag skulle kunna komma över den tidigare händelsen.
  • Anonym (Bedti­me) Trådstartaren
    Äldre 12 Feb 00:05
    #72
    Anonym (Man47) skrev 2019-02-11 23:38:55 följande:

    Känns det inte bra ...då skulle jag lätt ta upp det med henne ...du har ju inte gjort något fel eller? Om du spenderade en natt med någon kvinna ...hur skulle din fru reagera ? Om det kom fram omvägar långt senare ....?

    Jag förstår dig ...skulle inte kännas bra i magen på mig heller .....om det hände mig.

    Det är en princip sak oxå ...att lita på varandras omdöme...vad som är ok ? eller inte ok? För mig hade det inte varit ok ...men det kan ju bara ni svara på ..vilka värderingar ni har.


    Jag kommer ta upp det förr eller senare, ska bestämma mig för vilken strategi först. Har fått några tips här med allt från hård konfrontation till att ta reda på ännu mer och lägga upp allt på bordet. Ett problem är att hon kommer tjata om källan och den vill jag inte hänga ut. Sen kan man tycka att hon får leva med att inte få veta men det kommer bli tjafs om det. Det finns en del annat skit också så ett annat alternativ är att skita i allt.
Svar på tråden Dela rum med frugan