Inlägg från: Anonym (Liv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liv)

    Försöka skaffa barn 2019/2020

    Åh, längtar så tills jag kan vara med i den här tråden! Jag och min man ska börja försöka i sommar/höst, men längtar redan galet mycket efter vad som förhoppningsvis blir en 2020-bebis! Lycka till alla som försöker där ute!

  • Anonym (Liv)
    Bope M skrev 2019-02-27 19:58:50 följande:
    Du kan väl vara med lite ändå, det är ju jätteroligt att planera lite smått :D jag är så himla förväntansfull. Tänk om det händer redan i mars liksom.... Gaah
    Åh, förstår det! Håller tummarna för er! Är det första barnet? Hur gamla är ni?
  • Anonym (Liv)
    Bope M skrev 2019-02-28 20:02:59 följande:
    Ja det är första barnet ! Jag fyller 24 i år och min sambo är 30 år. Vi har varit tillsammans i över tre år, så nu ska vi äntligen sätta igång :D ni då ?
    Första barnet här med! Vi är båda 24, och har i sommar varit tillsammans i 6 år. Har varit sugen på bebis väldigt länge, men vi har båda pluggat tidigare och därför väntat. Han blev dock klar för ett tag sen, och jag blev klar nu i januari! Håller på och söker jobb nu, och tanken är att börja försöka så fort jag får fast. Kanske inte snällaste situationen mot jobbet, men vill ha de bästa förutsättningarna med föräldrapenning och så. Förstår dock inte hur jag ska orka vänta så länge, haha! 

    Har ni varit sugna länge båda två? Hur bestämde ni er för att det var dags att börja försöka?
Svar på tråden Försöka skaffa barn 2019/2020