• Anonym (-)

    Allt och alla har blivit våldtagna - kan det verkligen vara sant?

    De flesta jag känner känner någon personligen som blivit våldtagen. Kan det vara så vanligt egentligen? Eller driver folk för uppmärksamhet?

  • Svar på tråden Allt och alla har blivit våldtagna - kan det verkligen vara sant?
  • Anonym (Fanny)

    Är 31 år och har aldrig blivit våldtagen. Men har varit nojig och vaksam sedan tidig tonår och i princip aldrig gått ute ensam sent. Inte så förtjust i att festa heller.

    En vän till mig som jag aldrig hade trott blivit våldtagen (sprudlande glad, tränar hårt, högpresterande och väldigt mycket vänner) berättade att hon tidigare blivit det av sin svenske chef en gång när hon blivit ordentligt berusad på en AW. Hon anmälde inte och kommer heller aldrig att göra det utan går vidare.

    Ja, usch, det är vanligt...

  • Anonym (man)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 15:32:48 följande:

    Överfallsvåldtäker och gruppvåldtäkter är ett invandrarproblem, tro inget annat.


    Detta kom som fenomen iom MENA invandringen.

    Detta landet är dock svenskarnas land som dom har byggt upp i hundratals år. Så dom har mer rätt att vara här än utomstående.


    Det är därför man kan få tex avslag på sin asylansökan eller liknande. Det är inte bara att klampa in här hur som helst och säga att, jag har rätt att bo här nu. Så funkar det inte.


    Överfallsvåldtäkter är ett MANS-problem, tro inget annat.

    Detta som fenomen har funnits över hela världen i alla kulturer, inte minst bland svenska män. 

    Jorden tillhör alla människor.

    Därför borde män ta sig i kragen och sluta begå övergrepp på kvinnor och barn. Inte bara klampa omkring och ta sig rätten att behandla andra människor illa. 
  • Anonym (man)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 15:41:16 följande:

    Det finns väldigt få såna svenska våldtäktsmän jämfört med utländska sådana.


    Invandrarna står för 85% av alla överfallsvåldtäkter och 99% av alla gruppvåldtäkter i vårt land. Detta trots att dom bara är några miljoner av 10miljoner invånare.

    Det är en otroligt kraftig överrepresentation.

    Att man försöker smeta över detta med "svenskar våldtar också det är ett mansproblem" gör att man är direkt ansvarig över att unga flickor blir våldtagna.


    Det är erat fel att dom råkar ut för dessa hemska övergrepp, då inte inte törs tala om sanningen så att diskussionen kan komma upp på ytan och att verkliga insatser kan göras.


    Det är i stort sett bara MÄN som våldtar.

    MÄN står för minst 99% av alla överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter i vårt land och alla andra länder i världen. Detta trots att de bara är ca hälften av jordens befolkning. 

    Att man försöker smeta över detta med "bara invandrare som våldtar" gör att man är direkt ansvarig över att kvinnor i alla åldrar, och även barn blir våldtagna.

    Det är MÄNS fel att kvinnor råkar ut för dessa hemska övergrepp, då man inte törs tala om sanningen om MÄN så att diskussionen kan komma upp på ytan och att verkliga insatser mot MÄN kan göras.
  • Anonym (man)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 15:44:26 följande:

    Nej det är inte ett mansproblem. Det är ett våldtäktsmansproblem.


    Och statistiken visar att 85% av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare. 99% av alla gruppvåldtäkter begås av invandrare.


    Detta trots att dom utger en liten bråkdel av befolkningen.


    Jorden tillhör alla människor men samhällen och civilisationer ägs av vissa människor. Och du har ingen rätt att ta del av det dom byggt upp.

    Jag kan inte kräva att jag ska få ärva ditt hus ihop med dina barn. För du äger det huset.


    Svenskarna äger Sverige. Vill någon komma hit och tälta i snön under vintern så okej? Hoppas du klär dig varmt, det är rätt kallt i Sverige.


    Jo det är ett MANS-problem eftersom det till mer än 99% är MÄN som våldtar. 
  • Anonym (kvinna 2)
    Anonym (man) skrev 2019-02-12 15:47:36 följande:
    Det är i stort sett bara MÄN som våldtar.

    MÄN står för minst 99% av alla överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter i vårt land och alla andra länder i världen. Detta trots att de bara är ca hälften av jordens befolkning. 

    Att man försöker smeta över detta med "bara invandrare som våldtar" gör att man är direkt ansvarig över att kvinnor i alla åldrar, och även barn blir våldtagna.

    Det är MÄNS fel att kvinnor råkar ut för dessa hemska övergrepp, då man inte törs tala om sanningen om MÄN så att diskussionen kan komma upp på ytan och att verkliga insatser mot MÄN kan göras.
    Det är jämställt.

    Det är ungefär lika många kvinnor som svenska män som våldtar och gör brott. 50 / 50 ungefär.
  • Anonym (d)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 14:59:38 följande:

    Har ni hört någon tjej beskriva hur en gruppvåldtäkt går till?


     


     


    Kolla på den videon av rent allmänbildningsintresse.


     


    Detta är vad ni utsätter unga flickor för med den ansvarslösa migrationspoltik ni röstar för. Där gränserna är helt obevakade och vem som helst bara kan dyka upp i landet.


    Sjuka är ni som inte vill ha någon koll på vad för typ av person det är som kommer och bor bland era barn, barnbarn, och vistas i samhället ni rör er i.


    Jag blev våldtagen av en svensk man, vad tycker du att vi ska göra med alla svenska män som våldtar och som vistas i vårt samhälle, mannen som våldtog mig är nu hög chef, har egna barn och vistas i vårt samhälle. Och de män som inte våldtar ska de mass-straffas bara pga av att de är män?
  • Anonym (Mari)
    nihka skrev 2019-02-12 14:41:53 följande:
    Jag tror inget om alla SDare. Jag uttalade mig bara om SD-trollen. Du kanske aldrig har råkat ut för dem på nätet eller sett någon annan råka ut för dem.
    Ok, ja det var ju bra.
    Har läst mycket du skrivit både om partiet och oss medlemmar. Vet naturligtvis att det finns rötägg även hos oss. Och tro mig, jag tycker ungefär lika "mycket" om dem som du gör.

    Nu vet du iallafall att det finns Sverigedemokrater som inte lägger kollektiv skuld på en viss grupp av individer. Och att vi finns som absolut vet, och har erfarenhet av,att det även finns avskum bland den ursvenska befolkningen.
  • Anonym (man)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 16:10:03 följande:

    Nej, om du hade haft någon form av rationell logisk förmåga så skulle du sätt att jag argumenterade emot precis allt du sa.

    Du verkar inte ha någon empati med dom småtjejer som blir gruppvåldtagna av invandrarmän.

    Men jag är inte så förvånad, ditt största syfte är att dölja allt negativt med invandrarna så att inte folk blir rasistiska.


    Det spelar därmed ingen roll om vi har en epidemi av våldtäkter, gruppvåldtäkter, skjutningar, dagligs sprängattentat.


    Du vill inte att vi ska diskutera detta utan lägga locket på.


    En hemsk människa är du utan att du verkar förstå det, sakna självinsikt.


    Om du hade haft någon form av rationell logisk förmåga så skulle du se att din argumentation tog slut i samma stund som gick till personangrepp.

    Jag har empati med alla som blir våldtagna, oavsett om våldtäktsMANNEN är svens eller utländsk. Jag har empati med alla som blir utsatta för övergrepp.

    Har du inte empati med dom småtjejer som blir våldtagna av svenska män?

    Men jag är inte förvånad, ditt största syfte är att dölja allt negativt med MÄN så att MÄN ostraffat kan fortsätta att bete sig illa och begå övergrepp och våldtäkter. 

    Du vill inte att vi ska diskutera detta utan lägga locket på och låtsas att det är ett invandrarproblem när det i själva verket är ett universellt MANS-problem. 

    Jag undrar vem det är som saknar självinsikt. 
  • Anonym (man)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 16:13:54 följande:

    Såg du videon med gruppvåldtäkten? Hon var 16år gammal, och fortfarande oskuld, hon skulle hem till pappa när dom gick ut och stoppade henne.


    Dom turades om att knulla henne samtidigt som dom skrattade sinsemellan, hon hade ont, och var jätterädd. Hon försökte blunda och glömma att hon var där, men den ena av dessa killar tvingade henne att titta in i hans ögon under hela övergreppet.

    Samtidigt som han sa att, tjejer med blå ögon förtjänar att ha ont, hon fick alltså titta in i hans ögon hela tiden.


    Hon var 16år och fortfarande oskuld, det är så jävla sjukt.


    Vad har du att säga om detta? Samt om gruppvåldtäkterna som kommit iom att vi fått invandring, är du orolig, ledsen över att detta sker i vårt land idag?


    Tycker du inte att det är hemskt som fan?


    Om du svarar på detta så ska jag svara på dina frågor sen.


    Hagamannen är en helsvensk kille, född och uppvuxen i Sverige med helsvenska föräldrar. Till synes välanpassad med fru, barn och radhus i en mellanstor stad.

    Han våldtog ett flertal kvinnor och misshandlade några av dem så svårt att de nästan miste livet. 

    Vad har du att säga om detta? Tycker du inte att det är hemskt som fan?

    Jag tycker att alla våldtäkter är hemska, oavsett vem som begår dem. Men det är MÄN som begår våldtäkt och det är MÄN som måste upphöra med att ta sig friheter med andra människor. Oavsett nationalitet. 
  • Anonym (man)
    Anonym (hm) skrev 2019-02-12 16:22:28 följande:

    Nej, då jag argumenterade emot dina argument utförligt och precist under 99% av mitt inlägg.


    Där jag enbart avslutade med att du var en idiot, eftersom, du är en idiot...


    herregud, fortsätt kämpa för att dölja brottsligheten i vårt land så fler unga flickor blir gruppvåldtagna.


    Du gör ett bra jobb att sabba tryggheten i vårt land, ditt cp


    Jag lyfter snarare fram brottsligheten: att MÄN våldtar kvinnor.

    CP är en neurologisk diagnos. Den orsakas ofta av en asfyxi vid förlossningen eller en propp/hjärnblödning strax före eller strax efter födseln. Att kalla någon för CP är ytters omoget och visar återigen på din brist på vettiga argument och tilltagande irrationalitet i diskussionen. 
Svar på tråden Allt och alla har blivit våldtagna - kan det verkligen vara sant?