• Linux1003

    Öppet förhållande, vad ska en tänka på?

    Känslorna är svåra och jag tror inte man kan gardera sig på något sätt i förväg. Det enda jag reagerar på är varför hon nämner detta för dig när hon ändå inte vill att det ska skyltas eller att det ska läcka ut?

  • Linux1003
    Kråkungen skrev 2019-02-11 12:39:48 följande:
    Just den biten är väl inte så konstig iofs... hon ser sin mans behov av sex; hon ser att hon inte kan tillfredsställa det; hon är storsint nog att förstå hans behov. Det innebär ju inte att hon vill att det ska skrivas henne på näsan, eller hur? Och att hon tog upp det med just ts var naturligtvis för att hon i ts såg en potentiell älskarinna. Sen kan man ju fråga sig hur hon (frun alltså) kommer att kunna hantera framtida umgänge när hon antagligen ändå kommer att fundera över om de har sex...
    Det är visst konstigt med tanke på att hon inte vill veta vem det är samtidig som hon krattar i manegen i syfte att hitta en lämplig älskarinna. Hon kan inte veta till 100 om TS är intresserad och därav en möjlig risk att det skyltas och pratas ändå. Men jag håller med om att hon är storsint. 
    Anonym (öppet) skrev 2019-02-11 06:22:15 följande:

     


    Han sa också att hon sagt att det är ok om han har någon vid sidan av, så länge hon slapp veta vem det är och att han inte skyltar med det i samhället. Jag ifrågasatte om hon verkligen menade det och det var han lite osäker på sa han. Hon brukar inte säga saker hon inte menar, men just sex med någon annan.... Det var han som sagt lite osäker på om hon verkligen menade innerst inne. 


     




Svar på tråden Öppet förhållande, vad ska en tänka på?