• Äldre 11 Feb 15:05
    418 visningar
    55 svar
    55
    418

    Killar och män! Hur skulle ni reagera??

    Så svårt är det inte att lägga ihop två och två. Om jag hade sett igenom din bluff hade jag sprungit åt andra hållet. Ingen vill känna sig manipulerad.


    Fattar inte varför en rättfram approach är att tigga?


    Det du ser som "väldigt tydligt" innebär inte att mottagaren ser det på det viset.

  • Äldre 11 Feb 16:03
    #9
    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-11 15:54:35 följande:

    Tack för era svar! Alltså, han vet ju redan att jag har en aktiv kk, så det är ju redan ok med honom, och vi är överens på den punkten. I alla fall nu så är vi väl närmast kk vi också. Men han vet också (eller, han får vara för jävla trög om han inte har fattat) att jag är mer intresserad av honom än av min andra kk.  

    Du har nog rätt, Elefantmannen, i att om han genomskådar det så blir det fel... nu har det hänt att jag har skickat saker till honom av misstag innan (som verkligen har varit av misstag), så det hade inte varit första gången, men risken finns så klart ändå att han fattar. 

    Alltså, jag säger att han är den bästa jag vet, att det inte finns nån som jag tänder på så mycket som han, att jag saknar honom som fan när vi inte är tillsammans osv osv, så han kan verkligen inte ha missat vad jag tycker om honom. Att dessutom be rakt ut om att han ska visa att han känner likadant för mig är i min värld att tigga. Så jävla desperat vill jag inte verka.


    Det är ju inte direkt något nytt drag att skicka mess till fel person "av misstag". Vet inte hur många som försökt köra den finten. Oavsett hur många inköpslistor du messat fel till honom innan. 


    Varför är det svårt att vara tydlig? På riktigt då, inte skicka "tydliga signaler" som han kanske inte har plockat upp. 


    Att du behåller ditt KK är ju en tydlig signal på motsatsen ur mitt perspektiv.

  • Äldre 11 Feb 17:27
    #13
    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-11 16:59:20 följande:
    Ja, det kan du ju ha rätt i, fast det är ett stående skämt mellan oss att jag är en virrpanna, så jag är inte så säker på att han skulle genomskåda det. Men det beror ju på vad jag i så fall skulle skriva också förstås. 

    Men att vara tydlig, hur tydlig kan man bli liksom? Kan nån verkligen på fullaste allvar ha svårt att fatta vad jag menar om jag säger sånt som jag skrev innan: att han är den bästa jag vet, att det inte finns nån som jag tänder på så mycket som han, att jag saknar honom som fan när vi inte är tillsammans osv?? Jag menar inte att han ska fria till mig, jag vill bara att han ska fatta att jag finns här, men att han inte ska ta mig för given.

    Varför är det så viktigt att han inte "tar dig för given"? Är det viktigare än att du får det du vill?


    Oavsett vad du säger har du ju fortfarande ett KK vid sidan av honom. Det ger en klart starkare signal än att du talar om att han är sexig eller vad det nu kan vara. 


    Om du är rädd att få ett nej tror jag ändå att det tillvägagångssätt du vill ha stöd för är fel väg att gå.

  • Äldre 12 Feb 15:07
    #31

    Det är ju omöjligt att veta vad den här killen skulle ta för beslut baserat på ett par rader från motparten.


    Ditt andra KK är antagligen en orsak som gör att han inte vill visa sina känslor för dig om han har några. Han vill ju inte heller exponera sig.


    Om det känns pinsamt får du väl svälja stoltheten och fråga. Eller ska du låta chansen att starta ett förhållande med någon du gillar p.g.a. stolthet?


    Gällande KK har man ju en överenskommelse i min bok. Det finns ingen exklusivitet i det. Det är inte att vara "otrogen" att ha fler på lut. Om jag skulle gå från KK till förhållande har jag inga åsikter om vad som varit, bara vad som ligger i framtiden. 

  • Äldre 12 Feb 16:44
    #33
    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-12 16:04:41 följande:
    Tack för uppmuntrande svar. Jaaahh... kanske du har rätt i att jag borde svälja stoltheten. Jag har iaf fattat vid det här laget att min sms-idé inte var nån bra idé Glad
    Elefantmannen2 skrev 2019-02-12 15:07:02 följande:

    Gällande KK har man ju en överenskommelse i min bok. Det finns ingen exklusivitet i det. Det är inte att vara "otrogen" att ha fler på lut. Om jag skulle gå från KK till förhållande har jag inga åsikter om vad som varit, bara vad som ligger i framtiden. 



    Tack. Det är så jag tänker också.

    Det är ju inte första gången ett KK-förhållande övergått i starkare känslor för en part eller bägge. 


    Bara att säga att nu vill jag träffa dig och endast dig. Kan han inte ta att du haft KK när han bevisligen haft det med dig är han småsint i min bok. 


    Hela grunden för KK-förhållanden är svajjig och slutar sällan bra egentligen. Fast det är praktiskt :)


    Nu är det dags att "rycka tussarna" och tala om för honom hur det ligger till.


    You go girl.

  • Äldre 12 Feb 19:30
    #38
    Lånehajen skrev 2019-02-12 19:09:04 följande:
    Självklart kan det vara som du säger att man inte vet förrän långt senare eller aldrig men jag utgick ifrån TS exempel då mannen vad jag förstår är medveten om att hon har en KK.

    Jag skulle vara väldigt skeptiskt inställd till att alls börja dejta någon som har en pågående sexuell relation. Skulle så ändå ske skulle det vara beroende av att den tog slut i princip omgående efter de första dejterna. Vet att det inte är ovanligt att folk kan dejta flera samtidigt eller ha sex med multipla partners i dejtingstadiet men det är inte för mig och det är jag väldigt tydlig med också i det läget.

    Fast det är ju inte dejting, det är KK-förhållanden. Mannen är KK. 
    Bägge ses efter förutsättningarna no strings attached. Det finns ingen exklusivitet som KK.


    Nu vill TS att det ska vara strings attached. Det du kallar dejting, antar jag? Och avser att avsluta sin KK-förbindelse med andra om killen i fråga ens går med på att dejta. 


    Problemställningen gäller ju inte det, det handlar om hur hon ska till väga för att få killen i fråga att fatta att hon vill ta det till nästa steg utan att "tappa ansikte". En av hennes idéer var att skicka ett fake-mess. Vilket alla i tråden dissat.


     

  • Äldre 12 Feb 19:37
    #39

    He he.


    Blev rätt grov mansplaining av det inlägget ;)

  • Äldre 12 Feb 21:45
    #41
    Lånehajen skrev 2019-02-12 20:16:19 följande:
    Jag ser inte riktigt vad det har med mitt inlägg att göra? Jag besvarade en fråga någon ställde i tråden om hur jag skulle resonera om jag började träffa en kvinna som hade en KK. Att det inte var det som TS frågeställning gällde eller hur KK förhållanden vanligtvis fungerar är jag väl medveten om.

    Du har rätt. Jag läste TS första inlägg slarvigt. Jag missförstod det som att TS och killen i fråga hade ett KK-förhållande som utvecklats till känslor från hennes sida samtidigt som han haft ett till KK-förhållande. My bad.Mina "råd" och inställningen genom tråden utgår från en slarvigt läst trådstart.


    Mitt råd är fortfarande att vara öppen och ärlig med känslorna. Och att om killen inte fixar att du haft KK under tiden ni smånojsat när du säger att du väljer bort det vid nästa steg är inskränkt IMHO. Personligen skulle jag se det som en eftergift och bli lite smickrad. 


    Och fortfarande att INTE messa något och låtsas som att det var riktat till fel person.


    Sorry. Min mansplaining blev lamare ändå :)

  • Äldre 13 Feb 12:35
    #43

    Se där.


    Läs inläggen där jag uppfattat korrekt och ignorera resten ;)

Svar på tråden Killar och män! Hur skulle ni reagera??