Inlägg från: Anonym (Ka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ka)

    Killar och män! Hur skulle ni reagera??

    Anonym (LiteManipulativ) skrev 2019-02-11 14:28:47 följande:

    Hej alla killar och män!

    Tänk dig att du har träffat en tjej som du klickar och har kul med. Ni har inget seriöst på gång (än), men du är nog ändå ganska övertygad om att hon är förälskad i dig. Eftersom ni inte är ett par är det ok att ni träffar andra också, och du vet att hon har en fast kk utöver att hon träffar dig.

    Tänk dig nu att du "av misstag" får ett sms från henne, som inte var menat till dig, utan till hennes bästa vän, där hon skriver nåt väldigt positivt om sin kk. Du har hittills varit trygg i att om du skulle vilja nåt mer än det ni nu har, så skulle hon vara med på noterna, men när du nu läser det här sms:et börjar du misstänka att du kanske faktiskt har lite konkurrens...

    Min fråga är nu: hur skulle du reagera på detta? Skulle det

    - kvitta dig lika eftersom ni ju ändå inte har nåt seriöst 
    - sporra dig att steppa upp, och vara mer mån om att "vinna" henne
    - göra dig lessen och få dig att bara ge upp och inte försöka "tävla"

    Reaktionen beror ju förstås på hur intresserad du själv är, så svara gärna både utifrån att du är intresserad och utifrån att du mest ser henne som kul tidsfördriv, som inte är så viktigt.

    Mannen det gäller är förresten 38. Och jag vet att jag är typiskt manipulativ kvinna, så det behöver ni inte tala om för mig. Jag har försökt gå den schyssta vägen och säga och visa vad jag känner (inte så att jag har föreslagit ett förhållande, men så att jag varit väldigt tydlig med vad jag tycker om honom), men det är precis som att det bara gjort att han tar mig för givet och tycker att han inte behöver anstränga sig för att behålla mitt intresse. Jag vet att det ärliga vore att konfrontera honom direkt, men jag är helt enkelt för stolt för det. Jag är inte den som tigger.


    Finns en aktiv kk samtidigt som hen träffar mig drar jag mig ur.
Svar på tråden Killar och män! Hur skulle ni reagera??