Inlägg från: Lånehajen |Visa alla inlägg
  • Lånehajen

    Killar och män! Hur skulle ni reagera??

    Jag skulle inte dejta någon som har en fast KK till att börja med så osannolikt att jag skulle hamna i den situationen. Hade det ändå hänt och jag fått ett sådant sms hade jag varit tydlig med om jag ville ha henne, sen finge det vara bra. Skulle aldrig börja tävla om någon på det sättet.

  • Lånehajen
    Anonym (N) skrev 2019-02-12 18:49:45 följande:
    Detta intresserar mig lite då jag sett flera likande svar. Du skulle inte dejta någon som har en fast kk. Men gäller det verkligen från första början? Får kvinnan inte ha en kk eller menar du att du hade velat att kvinnan la ner relationen med kk:n när det började visa sig att ni faktiskt dejtar på riktigt? Vart går gränsen?

    För i den verkliga världen så skulle du ju inte veta om ifall kvinnan hade en kk eftersom det kanske inte är sånt man berättar förrän lååångt senare isf? Huvudsaken när väll att kvinnan avslutar det?
    Självklart kan det vara som du säger att man inte vet förrän långt senare eller aldrig men jag utgick ifrån TS exempel då mannen vad jag förstår är medveten om att hon har en KK.

    Jag skulle vara väldigt skeptiskt inställd till att alls börja dejta någon som har en pågående sexuell relation. Skulle så ändå ske skulle det vara beroende av att den tog slut i princip omgående efter de första dejterna. Vet att det inte är ovanligt att folk kan dejta flera samtidigt eller ha sex med multipla partners i dejtingstadiet men det är inte för mig och det är jag väldigt tydlig med också i det läget.
  • Lånehajen
    Elefantmannen2 skrev 2019-02-12 19:30:27 följande:

    Fast det är ju inte dejting, det är KK-förhållanden. Mannen är KK. 
    Bägge ses efter förutsättningarna no strings attached. Det finns ingen exklusivitet som KK.


    Nu vill TS att det ska vara strings attached. Det du kallar dejting, antar jag? Och avser att avsluta sin KK-förbindelse med andra om killen i fråga ens går med på att dejta. 


    Problemställningen gäller ju inte det, det handlar om hur hon ska till väga för att få killen i fråga att fatta att hon vill ta det till nästa steg utan att "tappa ansikte". En av hennes idéer var att skicka ett fake-mess. Vilket alla i tråden dissat.


     


    Jag ser inte riktigt vad det har med mitt inlägg att göra? Jag besvarade en fråga någon ställde i tråden om hur jag skulle resonera om jag började träffa en kvinna som hade en KK. Att det inte var det som TS frågeställning gällde eller hur KK förhållanden vanligtvis fungerar är jag väl medveten om.
Svar på tråden Killar och män! Hur skulle ni reagera??