• steelbeat

    Bättre alternativ me Grandiosa pan pizza Classic?

    Fråga bantar och tränar tre gånger i veckan och i mellan åt typ en fre eller lördag vill man kanske äta något gott som pizza med övriga sällskapet.

    I stället för att köpa pizza på ett gatukök, så är väl en Grandiosa Pan Pizza Classic ett betydligt nyttigare alternativ eller? Är väl inte lika fet. Eller har ja fel?

  • Svar på tråden Bättre alternativ me Grandiosa pan pizza Classic?
  • Anonym (Kerstin)

    Problemet är inte fettet utan kolhydraterna dvs brödet. Om du älskar en bra pizza så gör en själv med tunnt bra bröd. Du kan köpa en färdig pizzabotten men använd bara hälften och kavla uta den rejält. Bygg sen din pizza med massa goda saker, mycket protein som skinka, kyckling eller liknande. Prova blomkål, broccoli eller andra grönsaker som är goda rostade. Mycket tomatsås är bra. Var försiktig med osten å att det blir lagom, välj en lagrad ost så får du mer smak med mindre ost. Toppa efter gräddningen med grönsaker, ruccola och annat gott.

  • Anonym (=)

    En Grandiosa och en pizzeriapizza innehåller ungefär lika många kalorier, och det kan nog t.o.m. vara så att pizzeriapizzan innehåller bättre råvaror. Så det rekommenderas inte att köra på fryspizzan.

Svar på tråden Bättre alternativ me Grandiosa pan pizza Classic?