• Anonym (Ensam­)
    Äldre 10 Mar 21:30
    105 visningar
    27 svar
    27
    105

    Kan jag träffa någon, någonsin?

    Hej! Jag är en kvinna i 30- års åldern. Är ofrivilligt ensam, söker en man att ha seriöst förhållande med. Jag vet inte hur träffa någon och jag vill ha ärliga svar, det är nämligen så att jag är sjukskriven - har försökt jobba men blir sjuk pga stresskänslighet. Normal intelligensnivå osv. Jag kanske kommer jobba i framtiden men just nu gör jag inte det. Tror ni det är därför jag har svårt att träffa någon? Vad bör jag göra för att bli mer attraktiv för en man?

  • Svar på tråden Kan jag träffa någon, någonsin?
  • Anonym (Ensam­) Trådstartaren
    Äldre 10 Mar 22:10
    #2

    Ja, jag går i terapi och skall arbetsträna...

  • Anonym (Ensam­) Trådstartaren
    Äldre 10 Mar 23:20
    #4
    Anonym (Be) skrev 2019-03-10 22:20:21 följande:

    Hej. Är du kär eller intresserad av ngn specifik man? Eller känner du dig bara allmänt ensam och längtar efter en man i största allmänhet?


    Allmänt ensam....
  • Anonym (Ensam­) Trådstartaren
    Äldre 11 Mar 20:33
    #20

    Tack för alla svar.

    Det är svårt att hitta någon överhuvudtaget, jag har inte några stora nätverk direkt. Har få vänner då jag hoppat av högskola och jobb flera gånger. Känns som de män jag pratat med online inte är på samma våglängd tyvärr.

    Känns som enda sättet att träffa någon vettig är att ha ett vettigt jobb. Jag klarar inte stressiga jobb, så om jag har tur får jag ett deltidsjobb inom vården. Fast vem vill dejta mig även då?

    Det är verkligen jobbigt med psykisk ohälsa...

Svar på tråden Kan jag träffa någon, någonsin?