• Anonym (M)

    Kan jag träffa någon, någonsin?

    Anonym (Peter) skrev 2019-03-10 21:49:22 följande:

    För mig skulle jag behöva se att du faktiskt vill förändra din sits och gör något konkret åt situationen, tex terapi, arbetsträna, söker utbildning etc . Det gör att du visar driv och engagemang och intresse för framtiden och tar ansvar för din hälsa. Det är attraktivt för mig.

    Hamna i psykisk ohälsa kan många göra och det är inget problem, shit happens liksom. Nyckeln till framgång i det läget är ju vad man gör åt det.


    "Gör åt det"? Alltså psykisk ohälsa går inte alltid att göra något åt.
  • Anonym (M)
    Anonym (Peter) skrev 2019-03-11 08:56:54 följande:

    Det mesta går att göra något åt. Även en fast diagnos som tex Asperger eller Borderline går att jobba med på många olika sätt.


    Ja visst kan man kämpa och ofta göra framsteg. Men det gör man oftast bara till en viss gräns. Det måste en partner också vara villig att inse och acceptera om det ska funka.
  • Anonym (M)
    Zizazi skrev 2019-03-11 10:40:32 följande:

    Varför dömmer du dessa män men inte TS själv?


    Rätt stor skillnad på att ha stresskänslighet eller ångest och dylikt och på att inte kunna attrahera kvinnor.

    Jag har också psykisk ohälsa men skulle aldrig vara med någon mycket tafatt eller någon jag på annat vis fann oattraktiv. Nu finns säkert ett fåtal oslipade diamanter bland de männen. Men att leta där skulle innebära mer jobb än jag är villig att lägga ner. Så hellre singel då.
Svar på tråden Kan jag träffa någon, någonsin?