• jag2000

    VAD INNEBÄR ANNIE LÖÖFS MEDLEMSKAP I TRILATERALA KOMMISSIONEN?

    #annielööftrilateralakommissinen  #lööfbilderberggruppen

    ANNIE LÖÖF MEDLEM I TRILATERALA KOMMISSIONEN

    Annie Lööf har blivit medlem i Trilaterala Kommissonen. Trilaterala Kommissionen är en organisation vars syfte är att implementera en ny ekonomisk styrning  som styrs av bankväsendet och multinationella företag

    I september 2018 skrev Birger Schalug en artikel i Expressen som avslöjade att Annie Lööf blivit invald i Trilaterala Kommissionen. Så vad är då den Trilaterala Kommissionen (TC)? Enligt Birger Schalug så är Trilaterala Kommissionen ?en privat elitorganisation som arbetar bakom kulisserna i syfte att påverka politiken i önskad riktning?. Trilaterala Kommissionen är ytterligare en av dessa  grupper som förespråkar globalism.

    Jag hittade en video på YouTube vid namn ?Trilateral commission and technocrazy? där en ekonom vid namn Patrick Wood förklarar hans syn på den Trilaterala Kommissionen. Wood har studerat den Trilaterala Komissionen sedan 1978.  Ordet ?trilateral?  (3) syfter på  USA, Japan och Europa. Patrick Wood förklarar att Trilaterala Kommissionen bildades av David Rockefeller, Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski år 1973. Iden att bilda denna grupp kom från ett Bilderbergmöte år 1972. Efter bildandet av TC så valde man  ut 289 medlemmar från  USA, Japan och Europa. Medlemmarna var bankirer, företagare, akademiker, advokatfirmor, mainstream media samt NGO?s (Non-Governmental-Organizations).   Det officiella syftet för den Trilaterala Kommissionen var ett ökat samarbete  mellan dessa tre regioner.

    Patrick Wood definierar teknokrati såsom ?ett alternativt  ekonomiskt system baserat på energikonsumtion- och distribution och som styrs av tekniker?.

    BANKER OCH FÖRETAG  SKA STYRA VÄRLDEN

    Själva iden med TC startades egentligen på grund av Zbigniew Brzezinskis bok ?Between two ages? från 1970 ? en bok som gillades av David Rockefeller. I den boken förespråkar Brzezinski styre med hjälp av bankväsendet och företagsväsendet istället för politisk styrning. Brzezinski förespråkar det som kallas teknokrati och skriver att den teknokratiska eran innebär ett mer kontrollerat samhälle som styrs av en elit. Han menade att total kontroll och övervakning över varje medborgare  snart skulle  vara möjlig.

    Läs hela artikeln:

    jmm.nu/annie-loof_trilaterala-kommissionen_bilderberggruppen/

  • Svar på tråden VAD INNEBÄR ANNIE LÖÖFS MEDLEMSKAP I TRILATERALA KOMMISSIONEN?
  • Trent

    Om du hade en klubb vars mål var världsherravälde, skulle du då berätta öppet om den?

  • Flash Gordon

    Medlemskapet i TC innebär att hon finns med i, och kan ta intryck av, ett sällskap där man inte fokuserar på Sveriges bästa.

    Den intressantare frågan är varför just HON av alla Sveriges tio miljoner invånare valdes ut att bli medlem.

    Vad säger det om henne? Vad säger det om det parti hon företräder?


Svar på tråden VAD INNEBÄR ANNIE LÖÖFS MEDLEMSKAP I TRILATERALA KOMMISSIONEN?