• Anonym (Sexol­ogen)
    Äldre 12 Mar 09:04
    1001 visningar
    51 svar
    51
    1001

    Sexuellt frustrerad

    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-12 08:08:45 följande:

    Ja, så kan det vara. Tyvärr är ju maken inte så intresserad av att ha sex lika ofta som jag. Han tycker en gång i veckan är mycket. Varannan dag har det varit de ggr det har varit som mest, men de tillfällena är få. 


    Varannan vecka är extremt lite. Om han inte vill ha sex mer än så, så är det nog dags att reda ut vad det är för fel. Det kan vara både psykologiska orsaker, som fysiska. Har ni pratat om detta?
  • Anonym (Sexol­ogen)
    Äldre 13 Mar 17:31
    #10
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-12 21:48:38 följande:
    Han har alltid haft ganska låg sexdrift. Han har aldrig, så länge jag har känt honom, (vi var vänner i ungefär tio år innan vi blev ett par, gifta i 7 år, varit ihop något år längre än så, så nästan 20 år har vi känt varandra) varannan dag. 

    Han har en sjukdom som gör att han behöver äta medicin som kan påverka sexdriften. 
    Ja, du har du en förklaring till den låga sexlusten hos honom. Ni bör kanske prata igenom er situation och hitta lämpliga lösningar. För din del är kanske ett öppet förhållande är det bästa. Det kan innebära att du regelbundet träffar en extra man för enbart sex.
  • Anonym (Sexol­ogen)
    Äldre 14 Mar 17:12
    #33
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-14 08:21:37 följande:
    Jag är helt ok med ett öppet förhållande, från mitt håll. Jag vill dock inte att han har någon annan. Han skulle aldrig i livet gå med på öppet förhållande, bara att föreslå en sådan sak skulle få honom att må fruktansvärt dåligt då han är medveten om att jag ha mer sexuell lust än vad han har. 
    Han behöver kanske inte ha någon annan, men det innebär heller inte att han automatiskt har rätt att förvägra dig sexuell tillfredställelse. Var och en måste ta ansvar för sin sexuella hälsa. Att du har ett extra man vid sidan om behöver automatiskt inte innebära att er relation tar slut. Det är en vettig lösning för båda.
  • Anonym (Sexol­ogen)
    Äldre 15 Mar 22:01
    #42
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-15 16:56:33 följande:

    Jag har som sagt inga problem med att jag har sex med en annan man, för det skulle vara just bara det - sex. tveksamt hur mycket jag får ut av det dock, jag brukar behöva känslor också för att det ska bli riktigt bra. 

    Oavsett, så finns det inte på kartan. Min man har tom svårt för att en kollega och jag alltid kramas när vi ses, kollegan är man. Att han är gift sedan många år spelar ingen roll. Inte heller att han är lika gammal som min morfar hade varit om han hade levt. 


    Du får rimligtvis ställa en del krav på hur du vill ha det sexuellt. Om din man inte kan tillfredsställa dig och du kan tänka dig att börja ligga med en extraman för att kunna stilla ditt begär, så är det som gäller. Det får han acceptera eller göra slut.
Svar på tråden Sexuellt frustrerad