• Mela88

    Startar tråden för oss som har BIM April, många kanske hoppar över denna månad, men just nu känns det som när bebis kommer spelar mindre roll och att planera är lättare sagt än gjort :)

    Blir vårt 7e försök.

    BIM

    10/4 Emmissss

    13/4 Mela88

  • Mela88
    Dalarna1984 skrev 2019-03-17 10:08:15 följande:

    Använder ni er utav något hjälpmedel som ägglossningstest / tempar osv? Äter ni något /några tillskott? ????


    Jag ska börja använda ägglossningtest nu. Använde det med dottern och då tog det direkt (tre månader innan utan test tog det sig inte)

    Äter vitamin kvinna som innehåller bla folsyra :)
  • Mela88

    Testade några dagar innan bim förra månaden men då blev det inget plus utan blödning. Men nu är jag inne på dag 12 med blödningar. Har jag fått ett missfall trotts allt? Annars ska jag ju ha ägglossning om om vecka och jag stressar upp mig över blodet. Skulle ju gärna vilja börja mysa redan nu så det blir en bebis denna månad. Men pga blödningar så lär inte spermierna överleva sålänge i mig tänker jag :/

    Någon som vart med om liknande eller så?

  • Mela88

    Börjar med ägglossningstesten idag. Visst verkar den vara på g? Är det så att när sträcken är lika starka kommer man ha ägglossning samma dag eller dagen efter ungefär?

  • Mela88
    Emmissss skrev 2019-03-28 12:34:17 följande:

    Hur går det för er tjejer? Många som har BIM nära mig (den 10e) känner ni något? Haft ÄL? Jag har känt av lite men inte alls lika ont som andra månader..


    Ägglosssning imorgon enligt app. Känner iaf av den nu med. Två sjuka barn hemma men ska försöka så gott det går med bebisverkstad! :)
  • Mela88
    Babycakes79 skrev 2019-03-31 10:09:57 följande:

    Var längesen jag hängde här???? Två barn sen tidigare. Träffat en ny man och vi vill gärna få en liten. Det här blir första försöket för oss.

    BIM 11 april.


    Jag har oxså två barn sen innan och försöker få en gemensam med min nya :) vårt andra försök denna månad :)
  • Mela88

    Ägglosssning hade jag troligen strax innan helgen eller i helgen (olika dagar i olika appar). Har en menscykel på cirka 35 dagar. Men igår kom blod. Idag riktig blödning. Vad händer?

  • Mela88
    fannylinnea skrev 2019-04-01 10:48:07 följande:

    Kanske en nidblödning :)


    Hade en sån med sonen men då var lite bara lite rosa på pappret typ. Nu är det massor. Och värker som mens typ. Men jag blödde jättelänge förra mensen så kan väl knappast vara den redan? :/

    Läste att i vissa fall kan man få en kraftig blödning vid en nidis med. Så får hålla tummarna. :)
  • Mela88
    fannylinnea skrev 2019-04-01 12:07:28 följande:

    Oj, jag läste lite fel. Läste "ingen riklig blödning". Förlåt.

    Hm... Kanske du ska ringa en barnmorska och fråga vad det kan bero på :) De kanske också säger att en kraftig blödning kan vara nidis. Känns ju märkligt att mensen kommer direkt efter äl. Är du säker på att du hade äl i helgen eller kan den ha skett tidigare?


    Hade lång mens sist så blödde tills typ för en vecka sen :/ men kan ju vart så. Men då skulle cykeln helt plötsligt ligga på 20 dagar ist för 35 som den brukar. Kroppen kanske jäklas med mig :/
  • Mela88

    Fick mens igen! Trodde jag skulle ha ägglossning men fick mens dag 20 ist...(annars dag 35) tvivlar på att jag har någon ägglossning i huvetaget nu. Så bebis 2019 blir det inte för oss. Så trött på kroppen alltså!

  • Mela88
    Lyra78 skrev 2019-04-02 10:13:11 följande:

    Tråkigt Mela88, jobbigt när kroppen krånglar. Jag tror inte det blir 2019 bebis för oss heller .


    Ja så frustrerande när den inte funkar. Men beställde hem naturalcycles och ska börja tempa. Gyntid fick jag i mitten på maj så bara ha is i magen.

    Varför tror du det inte tog sig för er denna månad? :/
  • Mela88

    Trodde det var kört denna månad och gick över till maj tråden. Men helt plötsligt så ändrade sig min ägglossningen en hel vecka tillbaka enligt appen (tempar) bim den 26 enligt appen. Så kanske blir en bebis 2019 trotts allt. :)

  • Mela88

    Ägglossning + 10 igår. Blod på pappret när jag torkade mig igår morse. Men inget mer alls sen dess? Kan det vara en nidblödning? Bim på fredag. Började gråta när jag såg blodet, blev så ledsen. Brukar ha väldigt ont innan mens men nu känner jag lite molande värk bara.

Svar på tråden BIM April