• Anonym­543
    Äldre 14 Mar 01:20
    76 visningar
    0 svar
    0
    76

    Tror ni det är på G?? hur var de för er?

    Hej! är gravid i vecka 37, första barnet.

    för 3 dagar sen fick jag huvudvärk, var så varm i kroppen HELA dagen och svetten rann konstant (hade inte feber) och kände mig allmänt skakis och lite "trög" i hjärnan haha.

    Lät de vara för jag skulle endå in till BM dagen efter, så väl hos barnmorskan kände hon att bebisen var helt fixerad!!

    MEN när vi lyssnade på hjärtat slog det alldeles för fort, pulsen var för hög och låg nästan uppemot 190!! så hon ringde in till förlossningen så vi fick komma in och ligga med CTG ett tag, när pulsen var normal så fick vi ett ultraljud, men allt var perfekt, bebis var frisk, mina prover var perfekta, allt var helt OK och bebis beräknades väga 3012g. så vi fick åka hem igen och doktorn tyckte ingen uppföljning behövdes eftersom allt såg bra ut!

    Sen igår eller dem senaste 2-3 dagarna har jag haft mer ont i ryggen än någonsin under hela graviditen. Innan har det alltid blivit bättre av att jag legat ner men nu hjälper inte ens det. Har även idag känt lite smärta i nedre delen av ryggen vid svanskotan kan man säga, och har inte en enda gång känt de under graviditen. Också har jag lite obehagliga stickningar i magen, både långt ner i magen och uppe i magen och lite molvärk men skulle inte säga de e mycket eller att de gör mycket ont. kommer lite då o då, har bajsat 2 gånger idag men trots det så trycker det ner lire obehagligt mot anal öppningen.

    tror ni förlosssningen är på G eller är detta normalt eftersom kroppen bara förbereder sig?

    ursäkta för långt inlägg hihi hoppas ni orkar läsa och svara! jag själv föddes iallafall i denna veckan och vägde 3800.

    kramisar

Svar på tråden Tror ni det är på G?? hur var de för er?