• Äldre 14 Mar 14:00
    1090 visningar
    11 svar
    11
    1090

    Hur veta förlossning är på G?

    Låter som förvärkar, de riktiga värkarna kändes för mig på samma ställe som du beskrev, som mensvärk och att det gör ont i ländryggen men då gör det mer påtagligt ont. Är det första barnet? Då kan det ta lite tid och värkarna kan komma och få lite oregelbundet i början. När värkarna börjar göra ont och börjar komma mer regelbundet så kan du ringa in till förlossningen för rådfrågning :) lycka till!

  • Äldre 15 Mar 09:56
    #6
    Saffranskaka skrev 2019-03-15 09:40:06 följande:

    Blir verkligen orolig att det vart som mensvärk nu även idag när jag vaknar upp. Och ländryggen. Men ja jag tänker inte ringa in till ngn förlossning förrän det är värre och ännu mer konstant.

    Om ngn mer hade så o ändå födde mer normal tid kan dem ju berätta


    Det är fullt normalt att ha förvärkar som känns. Däremot skulle jag bett mödravården tagit ett urinprov så du inte dragit på dig en urinvägsinfektion då man få sammandragningar som gör lite ont.

    Att föda i v37 är också normalt och skulle du få värkar nu så gör dom ju inget för att stoppa förlossningen :) man kan ha förvärkar ganska länge innan förlossningen hoppar igång, det är kroppens sätt att träna inför en förlossning :) lycka till!
Svar på tråden Hur veta förlossning är på G?