Inlägg från: Anonym (Förkyld) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förkyld)

    Måste man gå till öppna förskolan?

    Sonen är nu 1 år, och har sedan oktober börjat gå till öppna förskolan, men vi blir ju sjuka hela tiden när vi är där.

    Haft 2 riktigt rejäla förkylningar, ni vet när man blir sådär frusen, jätteont i halsen och snoret bara rinner minst en vecka. För sonen har det tagit ännu längre tid att bli frisk.

    Även haft magsjuka 2 ggr, ena gången inga kräkningar men det andra, sonen hade diarré nästan en vecka.

    Förutom det andra lindriga förkylningar som kommer och går så fort vi är på ÖF.

    Största problemet är att sonen helt tappar aptiten när han blir sjuk, och har nu stått still i vikt en månad trots att vi gör allt vi kan för att få i honom så mycket kalorier som möjligt.

    Nu till frågan, hur mycket social stimulans behöver en bebis i den här åldern? Han har 3 storasystrar hemma. Kan man vänta med ÖF tills han är 1,5 år? Tänker att han nog har mer motståndskraft då. Eller måste man gå igenom detta? Så himla trist när vi äntligen är friska (oftast blir ju jag och även maken smittade av sonen) och så blur man sjuk direkt man går dit.

    Varför är ens folk på ÖF med sjuka barn? Det hostas och snoras hej vilt!

  • Svar på tråden Måste man gå till öppna förskolan?
  • Anonym (Förkyld)

    Menar nu inte måste som i att det vore skolplikt som ngn skrev, utan mer för barnets skull. Sonen tycker det är roligt där och verkar ha utbyte av de andra barnen och musikstundrn. Tänker om han blir för isolerad annars, särskilt nu när det är kallt. Vid varmare väder kan man ju träffa andra i parker osv...

Svar på tråden Måste man gå till öppna förskolan?