Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min kille gjorde slut Nu

  Fre 15 mar 01:19 Läst 0 gånger Totalt 13 svar
  Anonym (Mi)
  Visa endast
  Fre 15 mar 01:19

  Min kille gjorde slut ikväll och jag är så sjukt lessen för det.

  Vi hade så många framtidsplaner o helt plötsligt rann allt över för han när vi hade ett litet gnabb häromdan. Då säger han att han tänkt på det ett par månader. Men ville se om de skulle ändras... om jag skulle ändras....

  Så mkt han va missnöjd med... Men varför säger man inte det Just Då. Så man får en ärlig chans!

  Är så otroligt lessen. Mina barn gillade honom o jag var , är dökär . Fortfarande efter 3 år.

  Känns som jag ska gå av.

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

 • Fre 15 mar 01:27 #1

  Låt honom vara ett tag och låt han höra av sig. Försök sen att bena ut vad han är missnöjd över och om du verkligen ska ändra på dig för hans skull?


  Är det några småsaker som är lätta att ändra på eller tycker han att du ignorerar honom för ungarnas skull? Ungar kommer före allt och klarar han inte det är det inget att ha.


  När han sagt att han tänkt på det i flera månader utan att uttrycka sig så ni båda har chansen att ändra på er så låter det nästan som han inte ens vill försöka rädda relationen.

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 01:52 #2

  Ja han sa att jag vill inte mer. Han tycker att jag är svartsjuk, för hård, att jag kränker honom o får han att känna sej dålig.

  Han är otroligt känslig o lättkränkt. Och det är svårt ibland för mej O veta vad jag kan säga o inte.

  Barn kommer först det vet han. Vi ses varannan v o ibland när jag har barnen. Det är inga problem. Vi båda älskar utflykter o resa o när vi reser funkar allt! Det är vardagen som inte funkar. Han är trött på det säger han.

  Men ändå ville han ses imån för han sa att man inte bara kan göra slut så ... Alltså kapa av. Jag sa att det är så jobbigt. Ja om du inte vill ses behöver vi inte mena han då.

  Sa att han va låg o lessen men de känns rätt att berätta varfpå ja mena att han inte gav oss chansen genom att säga just Då när han började tänka.

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 02:07 #3

  Till saken är att vi Än bara pratat om de Han inte är nöjd med hos Mej...

  Jag hade saker att ta upp med. Men de blev ej sagda. Jag var rädd att han skulle kränkas så mkt o gå...Alltså känna sej kränkt. Jag skulle ju aldrig kränka honom medvetet!!

  Han sa att han kan inte förstå varför man inte vill va snäll mot den man är kär i. Alltså att jag är dum mot han...

  Ett ex. Jag frågade om han rengjort sitt avlopp. Nä aldrig... på 10 år... :O då sa jag att han måste städa toan för de e så mkt bakterier på toan o han kan få råttor!

  Ok ja va väl inte ödmjukast när jag sa det!

  Detta va ngn månad sen. O de säger han NU att jag sagt att hans lägenhet är Äcklig! O han blev så lessen....

  Öh.... såna grejer ofta.

  Att jag säger ngt som han tar så illa vid sej.

  Eller om han säger el gör ngt som jag blir lessen.. då berättar jag det för honom. För jag vill att han ska veta det. Då gör han sej till offer o hela diskussionen ändrar fokus till Han. Han säger -Ja jag är en så dålig människa. Allt jag gör är fel... mm.

  Och det slutar alltid med att jag får 'trösta' honom för att det är synd om honom. O då måste jag lyfta honom o berätta att han e bra. För annars är hela dagen förstörd o Då tappar han humöret o har inget lust att umgås...

  Jag hör ju... sandlådenivå!

  Jag vill ju inte tippa på tå för att inte kränka honom

 • Anonym (sssss­s)
  Visa endast
  Fre 15 mar 04:07 #4

  Nej, det låter inte som om att ni är bra för varandra. Och vad du än gör; träffa honom inte mer. Är det slut så är det slut.

  Säg att du vill vara ifred från honom. Nu får du tänka på dig själv och barnen.

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 06:04 #5

  Ja vill ngn att de e slut så får det ju vara så... Men ja försöker få honom att se allt det som är Bra o som kan byggas vidare på. Men han är ej mottaglig.

  Hur kommer de seb att vi kan funka så bra på resor ? Då är vi ju så tätt inpå varann flera dagar? Men i vardan spårar de ur?

  Ja fattar inte det....

  Vi gör massa kul saker ihop o kan ha jätteroligt. Men han har nu hängt upp sej på Allt det dåliga o ser Inget bra.

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 06:09 #6

  Jag har så svårt att säga att jag vill vara ifred från honom för det vill jag ju inte. Så antar att jag plågar mej själv nu... har så jättesvårt när folk går ifrån en...

  Detta kommer säkert gå från lessen-fas till arg-fas. Arg att jag aldrig kunde ta upp vad som jag blev lessen på. Utan han bara så allt om mej. Som ett uthängd svart får verkligen.

 • Anonym (sssss­s)
  Visa endast
  Fre 15 mar 06:35 #7
  Anonym (Mi) skrev 2019-03-15 06:04:24 följande:

  Ja vill ngn att de e slut så får det ju vara så... Men ja försöker få honom att se allt det som är Bra o som kan byggas vidare på. Men han är ej mottaglig.

  Hur kommer de seb att vi kan funka så bra på resor ? Då är vi ju så tätt inpå varann flera dagar? Men i vardan spårar de ur?

  Ja fattar inte det....

  Vi gör massa kul saker ihop o kan ha jätteroligt. Men han har nu hängt upp sej på Allt det dåliga o ser Inget bra.


  Du plågar bara dig själv om du fortsätter att träffa honom fast att det är slut. Klart att han tycker att det är bekvämt att träffa dig eftersom han vet att det troligen kommer bli sex då ni träffas. Eftersom han funderat flera månader på att göra slut så har han ju redan bearbetat uppbrottet, han är klar med sina känslor.

  Om det ska bli ni i framtiden så kommer det att bli så. Men var stark nu, säg att du behöver vara ensam för att bearbeta detta. Träffa kompisar, gråt, älta, var ledsen och arg. Det är lätt att se allt som fungerade och var bra när det precis har tagit slut.

  Men inte ska du behöva tassa på tå runt honom och inte ska du tänka på vad du säger för att han inte ska bli kränkt?

  Det liknar psykiskt misshandel.

  Om du har möjlighet så boka en sista minuten resa tillsammans med dina barn eller med en vän.

  Styrkekram
 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 06:50 #8

  Nej sex blir det inte för Båda är ledsna och då går det inte. Men troligtvis har du helt rätt!

  Jag har bokat resa men inte förrän i maj... Så nu är det bara tomt...

  Så jäkla lessen. Lessrn att han bara ser mej som ett svårt får o inte det bra i mej. Lessen att han för 3 där sen låg i min säng o allt va bra O han sa att ha älskade mej. Känner mej lurad

 • Anonym (Vill du behåll­a någon så...)
  Visa endast
  Fre 15 mar 06:55 #9

  Om en person tycker du är kritisk och svartsjuk och tycker att du trycker ner honom och den personen vill göra slut med dig och du vill behålla honom så skulle jag inte rekommendera att du "säger ditt" kritiserar och påpekar alla fel han har och hur lättkränkt han är. Om något så stärker det hans övertygelse om att han vill bryta med dig.

  Så i det läget måste du faktiskt lyssna på vad han säger och hålla din kritik mot honom som person för dig själv. Du får verkligen plocka fram din accepterande och vänliga sida om du skall ha skuggan av en chans att få honom att vilja behålla dig istället för att göra slut.

  Jag vet jag vet det är kvinnoförnedrande att tycka att du skall hålla tyst om sådana saker, men tänk dig en omvänd situation. Du är den som vill lämna någon, och när du gör det så beter sig personen exakt så som gjort att du vill lämna honom. Då kommer du sannolikt inte att ändra dig, tvärtom.

  Så det är du som måste ändra dig för hans skull, inte tvärtom om du vill ha en chans att behålla honom.

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 07:25 #10

  Så sant!!

  Jag har bara hållt käft när vi hade ' vår diskussion. Jag tog till mej vad han sa och lyssnade. Och sa att man kan förändras o när man pekat på ngt som man ej e nöjd med O vet det så kan man ju bara ta de framåt. Sa att Jag förstod vad han sa och att jag ska tänka på det.

  Ja du kan göra va du vill sa han. De spelar ingen roll längre.ändå va de så svårt för Han att bara gå. Utan ville ses idag med.

  Jag tycker det är så tråkigt att snacka om bara mej O allt Han känner. Vill bara va idag. Vara tyst o vara nära. Bara krama han hårt. Jag mår ju jättedåligt när han mår dåligt.

  Vi pratade länge igår. Jättelänge . O ja sa till han att va bra att du berättade att du sa vad du kände. De måste vart jobbigt gör dej.

  Känns som det är kört. Varför ens ses idag...

  Han tog iaf inte med sina saker från mej. Än.

  Känns som han har oerhört dålig självförtroende eller är de självkänsla...

  Iaf.

 • Anonym (nja)
  Visa endast
  Fre 15 mar 07:35 #11

  Av vad du skriver så är ni inte i samma fas eller är för olika som personer. Ok att han har synpunkter, det får man ju lov att ha, men jag tror inte att ni kan reda ut de där sakerna. Du ska ju inte behöva ändra dig som person för att han tycker vissa saker. 

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 07:39 #12

  Nä de har vi båda sagt att ja inte kan o ska ändra mej. Men man kan ta saker till sej o tänka på hur man uttrycker sej då mer ka ske. Ja vet inte.

  Vi har ju mer saker som vi passar på än inte passar på. Så För mej känns det som att detta blivit så uppblåst. Så stort. Men han känner så o det får han göra! Men de som gör mej så lessen är att han kunde sagt det DÅ När de hände. De hade gett oss båda en bra chans. Vi ha försökt säger han. Nä de tycker inte jag. har Aldrig snackat så som igår

 • Anonym (Mi) Trådstartaren
  Visa endast
  Fre 15 mar 07:54 #13

  Jag skriver mkt. Dagbok. Berättelser . Lappar. Har skrivit som ett fint häfte om honom för ngt år sen. Och har väntat lite med att ge det. Sen ha de glömts bort. Jag vill att han ska ha det.

  Ska ja ge det idag när vi ses eller när några dar har gått? Det är väldigt fint. Och hade allt vart bra O jag gett det hade han nog fått en sån boost. Men nu undrar ja om han ens är mottaglig för det o om de känns som överdriver o ljug för han när han tydligt sagt hur han känner....

  Så frågan : ska jag ge idag?

  Om inte varför ej?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll