• Anonym (Siv)

    Vad gör man när han inte ..

    Jag förstår dig och jag har valt en man med liknande empati och moral som mig själv. Jag tror inte det är nödvändigt för ett lyckligt förhållande men det underlättar.

  • Anonym (Siv)
    iremis skrev 2019-03-15 08:50:04 följande:

    För att det är så jäkligt lätt att hitta en man som tänker på det sättet. Dom flesta männen bryr sig inte om att världen ser ner på oss kvinnor/icke-män, är få män som står upp för sånt.


    Där jag har valt att bosätta mig och på den arbetsplats där jag jobbar samt bland mina vänner och bekanta så är det faktiskt det. Jag inser att det inte ser likadant ut överallt i Sverige men det är inte normen överallt att tycka porr är ok och att man skrattar åt kvinnoförnedrande skämt. Att vara PK är inte ett skällsord i mina kretsar, det är en självklarhet. Om din värld ser så mörk ut som du beskriver den så tycker jag du ska fundera på dina möjligheter att flytta och byta jobb. Speciellt med tanke på ditt barn, barn formas otroligt mycket av sin omgivning.

    Jag vill inte trycka ner dig, jag vet inte vad dina möjligheter är, jag vill öppna dina ögon för att det kanske finns bättre val för dig. Jag skriver kanske för det är ju trots allt inget jag vet. Det vet bara du.
Svar på tråden Vad gör man när han inte ..