Inlägg från: Anonym (Paff) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Paff)

    Hjälp! Han tänder inte på min kropp!

    Är helt ny här på familjeliv och hoppas ni kloka själar där ute kan hjälpa mig att besvara min fråga. Jag träffar en kille sedan ett ganska bra tag tillbaka. Häromdagen när vi var på väg att bli intima så kläcker han plötsligt ur sig att han inte tänder på min kropp! Jag blev iskall, kände mig förnedrad och så otroligt sårad!

    Jag har alltid varit sams med min kropp och tycker (eller just nu vet jag inte längre) att min kropp är helt ok, jag har alltid tränat har känt mig fin och i bra form.

    Han sa inte varför han inte tänder på den så nu står jag här och vet varken ut eller in längre! Jag är inte beredd att ändra mig för hans skull, jag förtjänar bättre än så, det vet jag. Men jag kan inte låta bli att undra vad han menar? Jag vill gärna ha er objektiva åsikt. Vad tycker ni om min kropp? Är det något som är uppenbart oattraktivt? Isåfall vad?

    35 år

    164cm. 52kg. Inga barn ännu.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-03-15 19:48
    Jag vill gärna tillägga att jag uppskattar ärlighet men önskar att det hålls en god ton!

  • Svar på tråden Hjälp! Han tänder inte på min kropp!
  • Anonym (Paff)

    Anonym (Troll): Om du inte har något vettigt att tillföra så ber jag dig att inte kommentera alls, tack.

  • Anonym (Paff)

    Anonym (X) Vad sa han var "fel" då?

    Generellt sett så tänder man inte på alla. Gå vidare.

    Han sa inte vad som var ?fel? och jag blev så generad att jag inte tordes fråga vad heller. Men du har väl rätt, dags att gå vidare bara antar jag och strunta i hans åsikt.

  • Anonym (Paff)
    Anonym (Anna) skrev 2019-03-15 20:00:11 följande:

    Fråga vad han menar. Objektivt så är du smal och storbystad och det går väl hem hos de första. Jag är själv yngre än du, lite tyngre med små och utammade bröst och rent objektivt mindre attraktiv. Emellertid har jag hela tiden känslan av att min partner tycker att jag är hetast i världen. Attraktion är nog inte så enkel som att man antingen är fin eller inte. Jag tror att det är på ett mer abstrakt plan.


    Tack för bra svar! Just nu vill jag nog inte ringa upp honom och fråga direkt haha! Och jag håller med om att attraktion befinner sig på fler plan än det rent fysiska men eftersom han påpekade att det var kroppen han inte tänder på så fastnar jag nog där.
  • Anonym (Paff)
    Deacon skrev 2019-03-15 20:16:51 följande:

    Kan tänka mig att en sådan kommentar vid fel tillfälle svider ordentligt i skinnet. Jag tycker dock att din kropp är jättefin och ser inga egentliga fysiska turn-offs... Sen finns det förstås män som gillar kvinnor med fylligare lår, mage och rumpa. Är han en av dessa blir det förstås svårt för dig att attrahera honom då du ser mer vältränad ut. Du får nog fråga honom vad han menade i fall du tycker att han förtjänar en andra chans hos dig.


    Ja det sved ganska ordentligt kan jag säga. Tack för fina ord. Ja, kanske är det mer kurvor han syftar på... Då får han leta vidare. Någon mer chans får han nog inte, känner mig helt knäckt över att bli avvisad så.
  • Anonym (Paff)
    Anonym (Anna) skrev 2019-03-15 20:22:46 följande:

    Jag tänker att du nog behöver få ett svar. Självklart ska du inte ändra dig för hans skull! Lika lite som jag skulle skaffa stora bröst bara för att min partner bad mig, jag är ju bra som jag är. Tror du att du kan slappna av med honom efter det han sagt?


    Ja kanske har du rätt, just nu är jag bara paff, ledsen och förbannad rent ut sagt! Och att känna sig avslappnad är nog uteslutet i nuläget. Får se om jag vågar ta upp det om och när vi hörs eller ses.
  • Anonym (Paff)

    [quote=79507975][quote-nick]Anonym (20) skrev 2019-03-15 20:25:05 följande:[/quote-nick]Jag tycker du har en fantastiskt snygg och sexig kropp. Precis vad jag tänder på!

    Men smaken är ju som baken...[/

    Helt rätt, smaken är som baken. Tack för fina ord!

  • Anonym (Paff)
    Anonym (Esme) skrev 2019-03-15 20:28:33 följande:

    Min man tände inte lika mycket på min kropp när jag var smal och vältränad. När jag fick lite större rumpa och lår kunde han aldrig hålla händerna i styr. Du har en jättefin kropp enligt ideala mått mätt, men alla män föredrar inte samma kroppstyper (tack och lov) , precis som vi kvinnor. Jag ogillar alltför muskulösa män t.ex, medan vissa av mina vänner älskar det.

    Din date saknar verkligen all finess. De flesta människor förstår nog att en sådan kommentar är oerhört sårande och kan förstöra en persons självkänsla. Det finns så många andra sätt att förmedla det än att såra någon i onödan. 

    Tillåt honom inte att såra dig. Det finns tusentals andra män som älskar din kroppstyp, och många andra kvinnor som avundas den. 

    Han förtjänar inte dig.


    Tack för peppen! Du har rätt, någon finess finns inte i överflöd direkt. Nej alla föredrar inte samma kroppstyp, tack och lov, bara så idiotiskt av honom att slänga ur sig en sån dum kommentar. Usch vad besviken man blir!
  • Anonym (Paff)

    Tack för peppen alla som skrivit! Jag är i grund och botten ganska trygg i mig själv och som jag nämnt tidigare, bekväm i min kropp. Jag har bara aldrig fått en sån kommentar rakt upp och ner och särskilt inte i den sårbara situationen! Visste inte hur jag skulle hantera det utan tog i princip mina saker och gick därifrån. Historiken är sporadiskt dejtande i ca ett års tid med intimt umgänge flera gånger utan några problem, tvärtom. Han har alltid varit underbar, artig och en riktig gentleman när vi setts. När han slängde ur sig detta så var det som om han skrattade lite. Trodde han jag skulle tycka det var kul?! Jag fattar ingenting...

  • Anonym (Paff)

    Han är en otroligt karismatisk person som jag dras till väldigt mycket. Skämtar mycket och så men om nu detta var ett skämt så gick det över alla gränser. Suck

  • Anonym (Paff)
    Pierott skrev 2019-03-15 20:57:25 följande:

    Dont mind me, just fishing for attention.....

    Hur många kroppstrådar har de inte varit dom senaste månaderna? Nån har anorexia, andra är överviktiga. Men alla har en sak gemensamt.... jakt på bekräftelse.


    Du får dra vilka slutsatser du vill men har du inget att tillföra så behöver du inte besvära dig med att kommentera heller.
  • Anonym (Paff)
    Anonym (H) skrev 2019-03-15 21:06:47 följande:

    Fast du kanske inte känner honom så bra som du tror. När man dejtar sporadiskt hinner man inte alltid se en persons osympatiska sidor.


    Nej jag antar att du har rätt. Jag trodde det var en toppenkille och hade väl nånstans i hemlighet hoppats på att han kanske kunde vara The One. Men förnedringen han fick mig att känna gör att han är struken nu totalt. Ändå gör det så ont alltihop och självförtroendet har tyvärr fått sig en rejäl törn.
Svar på tråden Hjälp! Han tänder inte på min kropp!