• Anonym (Sant)

    Så attraherad av min kollega......

    Dubbla signaler = inte intresserad

    Omöjligt att ta miste på, 100% flirtig = intresserad

    Detta gäller för män.

    För kvinnor är det:

    Dubbla signaler = dökär och sjuk i huvet

    100% flirtig = beräknande

  • Anonym (Sant)
    Anonym (Samma här) skrev 2019-03-23 09:38:31 följande:

    Det skulle ha kunnat vara jag som skrev TS för jag har varit i ungefär samma sits. Jag lade ner det hela för flera veckor sedan och har inte träffat killen ifråga sen dess för jag är i den positionen att jag har möjlighet att hålla mig undan. Det är så skönt att inte fundera alls längre över den här killen, men det stör mig att jag nog aldrig kommer att få svar på vad han kände! Det var han som startade det hela med en jag-vill-äta-upp-dig-blick och därefter var det bara konstigheter och dubbla signaler. Till slut blev jag jätteirriterad på honom och bestämde mig för att undvika honom helt. Jag är en väldigt blyg person när det gäller attraktion men nog tusan skärper jag mig och tvingar mig att visa något om jag vill att det ska hända. I början av den här tråden skrev någon att om en kille ger dubbla signaler så är han inte intresserad, men vad är då meningen med att ge dubbla signaler? Varför inte visa entydigt att man verkligen inte är intresserad, det finns ju många bra sätt att göra detta på... Nej, man eller kvinna så får man ta och skaffa sig lite balls och vara tydlig åt ena eller andra hållet.


    Men sluta vara så självcentrerad. Hela jävla kontoret går inte omkring och tänker på vilka signaler dom ger dig. Kalle kanske kände sig väldigt taggad eller precis fått ihop det med nån svinsnygg Donna och gick på moln när ni fick ögonkontakt och du tolkade det som att han åt dig med blicken. Eller så hade hans favoritlag precis vunnit en viktig match. Eller nåt annat. Efter ett tag la han kanske märke till att du betedde dig konstigt mot honom och blev obekväm. Eller så har han inte reflekterat över dig alls och är ?olika? för att man inte mår likadant hela tiden. Det är bara om en kille börjar uppvakta dig och du inte kan ta miste på det som han är intresserad av just dig.

    En annan grej tjejer inte verkar inse är att alla män är lite annorlunda mot alla kvinnor. Om du är ung och inte ser ut som Shrek så kanske du får ett litet annat bemötande än Anders 53. Men du är inte den enda på jobbet som är ung och inte ser ut som Shrek. Det betyder inte att Kalle är intresserad av allihop.
  • Anonym (Sant)
    Anonym (Samma här) skrev 2019-03-23 10:03:23 följande:

    Jag gissar att du själv ser ut som Shrek, eller att du bara vaknat på fel sida. Jösses, vilken aggression! 


    Det fanns inte ett spår av aggressivitet i det jag skrev. Du däremot gissar att jag ser ut som Shrek och skriver ett kort känsloutspel om inbillade känslor från min sida.

    Kanske inte så konstigt att du stöter bort andra på jobbet ;)

    Jag var helt lugn och jag skrev att såvida du INTE ser ut som Shrek och är ung så behandlar killar dig lite annorlunda (ofta omedvetet) än hur dom behandlar andra män. Många på familjeliv verkar ta sånt väldigt personligt, däribland du som kanske har lätt för att ta saker personliga som inte är menat så.
Svar på tråden Så attraherad av min kollega......