• Anonym (LFA)

    Så attraherad av min kollega......

    Anonym (blyg) skrev 2019-03-16 13:18:24 följande:

    Det är nog så att hen inte är intresserad.

    Men jag instämmer med vissa av er.. till slut blir man less när hen beteer sig på detta sätt.. kommer säkert tappa intresset snart.. Jag gillar individer som tar för sig och inte ger en dubbla signaler.. så det är nog bara försöka strunta i det. Jag är samma vid alla tillfällen , upplever jag. Vi träffas i olika sammanhang.. bara så där.. möten osv. Upplever inte hen som blyg.. snarare framåt och tar för sig.

    Jag är inte den som är framfusig av mig .. tar helst så lite plats som möjligt. Vill inte vara påträngande och jobbig så då håller jag mig undan istället.. haha .. men det är nog lika bra..


    Du gillar individer som tar för sig, gör du det ?  Du ger inga dubbla signaler ?
  • Anonym (LFA)

    men .. haha  du måste ju göra mer än att titta lite extra. Pratar ni något på jobbet ?  Följer du på socialamedier så skicka ett meddelande att du skulle vilja träffas utanför jobbet. Kanske blir lite dubbla budskap för att det är just på jobbet. Många är väldigt försiktiga.

  • Anonym (LFA)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-20 16:48:56 följande:

    Jag vet inte....... har testat. Men kan inte avgöra. Får en känsla av att personen inte alls är intresserad.. :(


    Har du testat idag ?  Men tittar ni bara på varandra på avstånd, ler du samtidigt. Pratar ni bara lite jobb ibland eller lite blandat. 
  • Anonym (LFA)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-20 16:48:56 följande:

    Jag vet inte....... har testat. Men kan inte avgöra. Får en känsla av att personen inte alls är intresserad.. :(


    Jobbar ni nära varandra på kontor typ. Är ni unga båda två

    Vet du om hen är singel 

    Du skrev högre position, är hen din chef, någon annans chef eller har ni  ungefär samma uppgifter fast hen är i högre rang typ.

    För i chefsposition kan det ju vara lite känsligt, även en del arbetsplatser kan ju vara lite anti mot förhållanden. Är det andra som har förhållanden som är okej.

    Dubbla signaler kan ju vara pga att det är olämpligt eller att man är extra försiktig när det är på jobbet, det känns som det krävs mer ordentliga signaler om man menar allvar. Ja eller på något annat sätt kontakta den man är intresserad av via sms, sociala medier etc.
  • Anonym (LFA)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-20 20:00:46 följande:

    Nej. Inte i dag.. tidigare i veckan. Jag höll kvar blicken .. men känns inte helt rätt att stirra ut personen i en evighet. Blev naturligtvis generad när jag höll kvar blicken.. så jag var tvungen till att titta bort.. Nej jag log inte.. Jag log när jag tittade bort.. Gud vad jobbigt .. Jag kan inte flirta! Ja det har bara varit på avstånd typ.. hen tittar knappt på mig när vi har gemensamma möten.

    Det är en liten åldersskillnad.. kanske typ 9-10 år?

    Ja alltså det hade varit skönt om personen åtminstone kunde prata med mig.. Vill lära känna hen.. men får aldrig chansen...

    Tror nog att hen kanske känner sig smickrad av att få lite bekräftelse .. Så jag tror nog att det stannar där..


    Ja en tjej, för jag är nog säker på det, som håller kvar blicken lite extra och sedan ler när hon tittar bort. Ja det kan ju inte bli mycket tydligare än så. Om han nu såg leendet. 
  • Anonym (LFA)
    Anonym (Givande och tagande) skrev 2019-03-20 21:31:03 följande:
    Ja ... Lägger ingen som helst värdering i vilken könstillhörighet eller känsidentitet hen har. (Kanske en liten protest för att den som kommenterade innan mig skrev han och jag ville påvisa att det lika görna kan vara en hon och att TS valt att kön inte är viktigt!)
    Skrev bara att TS är en hon. Men visst kollegan kan vara en kvinna också. Att jag tror att TS är en kvinna är för att det är mest vanligt att en kvinna viker av med blicken och ler. Ja blir undergiven. En man som är säker på sig själv viker inte med blicken, han håller tills hon viker. 
  • Anonym (LFA)
    Anonym (Givande och tagande) skrev 2019-03-20 21:53:19 följande:
    Nja, du skrev enligt citat från ditt eget inlägg nedan. Han ... TS kanske är en kvinna och huruvida en avvikande blick är något manligt eller kvinnligt ligger nog mer i fördomar än i verkligheten. Det är nog högst personligt ...
    Anonym (LFA) skrev 2019-03-20 20:20:06 följande:

    Om han nu såg leendet. 


    Men, jag måste säga TS att även om jag förespråkar ordet hen och gärna använder det själv så har det faktiskt en stor betydelse när det kommer till hur man tar emot och hur man ger, när det kommer till flört, intresse eller attraktion. Liksom åldern och erfarenheter spelar in i hur man uppfattar andras signaler. Är det en man så behöver du vara tydlig, då måste du gå mer rakt på och ta för dig mer. (Det är min erfarenhet!) Är det en kvinna och hon dessutom är lite äldre än du så kommer hon att uppfatta dina subtila signaler, lättare än en man, om du fortsätter ge blickar, visar intresse o.s.v. Hade det varit tvärt om att du var den som var äldre så finns lite andra aspekter att ta hänsyn till
    Oftas viker eller flackar en kvinna med blicken enligt mina erfarenheter. Har bara stött på en som inte gjorde det, där jag vek mig tillslut, då är det game over oftast. Men det är bara riktigt starka kvinnor som klarar det, alfakvinnor eller maskulina kvinnor. 
  • Anonym (LFA)
    Chattisen skrev 2019-03-20 22:27:38 följande:
    Haha alfakvinnor.. jag viker då inte för någon, men känner mig inte aggressiv, utan alltid med ett leende. Är jag en alfakvinna? :)
    En kvinna som inte viker bort blicken först har riktigt bra självförtroende och vet vad hon vill ha och inte ha.
  • Anonym (LFA)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-21 05:48:11 följande:

    Det är flera gånger jag inte har vikt med blicken.. upplever mig inte alls maskulin. Nu senast blev jag generad...dock... Men en alphakvinna är jag... på sätt och vis.

    så nu fick ni veta mitt kön.


    Det såg jag redan i trådstarten att du va en kvinna, man ser på sättet en kvinna skriver anonymt, det skiljer sig mot en man. Det är mer känslor i texten.

    Då kan han nog inte missa att du har intresse. Men killar har ofta svårt att se signaler, speciellt i arbetsmiljö kan blickar vara svårare. Är man ute och roar sig så blir intensiva blickar av annan karaktär.

    Det är svårt i jobbmiljö och det krävs nästan att man blir lite mer vågad, att fråga. Att skicka eller ge ett meddelande/sms på något vis.

    Men såklart blir det svårt att få ett nej när man sedan skall jobba ihop och forfarande har känslor. Utemiljö så känner man inte personen och söker lyckan vidare om man får nej eller kroppsspråket säger nej.

    Hur som haver så måste man få veta och kunna gå vidare. Så du måste ställa frågan och svälja ett nej med stolthet , att du vågade. Att du va modig.
    Man kan inte förlora någon man ändå inte har.
    Ett nej och du är forfarande på ruta 1, där du är nu.

    Go For It
  • Anonym (LFA)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-21 19:44:39 följande:

    Ja fast blickarna som jag har gett kan inte misstolkas .. Jag tror nog inte att jag kommer att ta modet att säga som det är. Pågrund av den komplicerade situationen som vi befinner oss i...

    Jag får liksom avvakta och se vad som händer.. dock väldigt nyfiken på personen och vill veta mer om han.

    Det är ju sexigt med en man som tar initiativ tycker jag..

    Dock har jag inga problem att själv ta initiativ men i detta läget så känns det inte okej från min sida.. att det ska vara jag som tar initiativet.


    Så nu fortsätter du på samma vis då. Ger blickar vid varje bra tillfälle och väntar på att han tar det vidare till nästa steg. En komplicerad situation i den komplicerade situationen. Vem skall våga, vem skall ta inititivet. Du som inte har några problem med det, eller han för att det är sexigt. Spännande det här ! Håll oss uppdaterade :)
Svar på tråden Så attraherad av min kollega......